Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 december 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

31 december 2019

Energier från Andra Stjärnsystem i Galaxen – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket sofistikerade i vår analys av hur ni påverkas av vissa energier, och vi vet att vi kan isolera en energi för att kunna observera dess effekt på er. Vi har bevittnat så mycket tillväxt och utveckling kommande som ett resultat hos dem som har öppnat sig för dessa energier som kommer från de olika stjärnsystemen i galaxen, och vi uppmuntrar er att fortsätta med det.

Några av er är mer intresserade och upprymda angående det Plejadiska systemet, så ni kommer att öppna er för dessa energier och ta emot vad ni behöver för att gå framåt i er utveckling av medvetandet. Andra kommer att känna sig mer berörda av Sirius stjärnsystem och kommer att öppna sig för Sirius och få vad de behöver. Det finns tillräckligt med stjärnsystem i denna galax för att alla ska kunna vara i resonans med åtminstone ett, och ibland inser en person inte ens att han eller hon är det. De bara tycker om att titta upp i ett särskilt område på natthimlen och sedan kommer någon en dag och påpekar att de tittar på Orions bälte, till exempel.

Så ni betjänas av galaktiska energier, oavsett om ni är medvetna om att ni öppnar er för dem eller inte, och det är därför vi är så upprymda över att fler och fler människor vaknar upp till sitt utomjordiska arv. Vi är upprymda över att ni upptäcker att ni är från andra stjärnsystem i galaxen, och vi är upprymda över att ni är så intresserade av att träffa era utomjordiska vänner öga mot öga. Allt detta bådar gott för er utveckling.

Nu kommer ni också att se en ökning av barns intresse för allt utomjordiskt. Ni kommer att se att de förstår betydelsen av stjärnor bättre än ni gjorde i deras ålder. Det bådar också gott för mänskligheten. De kommer fram med ett vetande att det bara är en tidsfråga innan de pratar och leker med utomjordingar.

Ni kan nu använda denna information vi ger er till er fördel genom att erkänna att ni verkligen har en dragning till ett eller flera stjärnsystem, och då ni mer regelbundet öppnar er för energierna som kommer från dessa stjärnsystem, så kommer ni att märka en förändring i ert medvetande. Ni kommer att känna er annorlunda. Ni kommer att tänka annorlunda. Ni kommer att relatera till andra annorlunda.

Slutligen är ni ledningarna för dessa energier. Ni är ankarna. Ni är de som för himlen ner till jorden och gör det normalt att göra så, och naturligt och en del av vardagen där på planeten Jorden, och vi är spända på att få se vad ni gör efter att ha jordat dessa energier och gjort dem tillgängliga för alla individer inom det mänskliga kollektiva medvetandet. Ni är ledarna i denna rörelse, och ni vet det om er själva, och nu är det dags att leda lite mer medvetet och avsiktligt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...