Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 december 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 december 2019

 

Åk med Energi-Vågen som tar Er till 2020

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket imponerade av er förmåga att komma tillbaka från en besvikelse eller en serie besvikelser, när ni upplever dem i ert personliga liv och som ett kollektiv. Ni har varit intresserade av många förutsägelser om vad som kommer att hända eller vad som kan hända och ni har sett förändringarna i dessa förutsägelser genom åren, för gång på gång får ni inte det ni vill ha.

Nu är det inte dags att förlora tron på er själva och på er förmåga att skapa den verklighet ni vill uppleva. Nu är det faktiskt dags att fördubbla den tron på er själva. Er förmåga att träffas av att se en mycket positiv förutsägelse och sedan inte se den uppfyllas är något att vara väldigt stolt över, för er själva och för hela kollektivet.

Ni har inte gett upp hoppet och om något har ni blivit starkare i er viljestyrka, er önskan att lyckas och komma till den femte dimensionen. Denna resa som ni är på var aldrig tänkt att vara om destinationen. Ni har redan varit femte dimensionella och ni har redan varit tolfte dimensionella och att vara där är uppenbarligen inte slutmålet i allt detta. Ni registrerade er för upplevelsen. Ni registrerade er för resan och det här är det. Ni är på den och ni får bestämma er vilken typ av erfarenhet ni har av den.

Nu, med de energier som kommer in just nu för att stödja er att ringa in det nya året, föreslår vi att ni går mycket djupt in i era önskningar. Vi föreslår också att ni blir väldigt tydliga, eftersom ni har blivit mer kraftfulla och energierna har blivit snabbare och mer stödjande när ni har hållit ut genom tragedierna, traumerna och de förutsägelser som inte blev riktiga.

Vi kan se mänskligheten ta sådana jättesprång framåt under nästa kalenderår och vi ser att det inträffar på grund av er tro på er själva, snarare än att sätta er tro på ett medium, en kanaliserare eller någon annan person som berättar för er vad ni ska förvänta er snarare än hur ni skapar den verklighet ni vill uppleva. Vi vill att ni ska finjustera er till den tro ni har som gränsar till att veta att ni har förmågan att leva det liv ni vill leva och vi inbjuder er att stödja er på den tron. Känn in i er kärna för den styrka ni har.

Ni är mäktiga varelser och nu är det inte dags att ge upp er själva eller denna resa. Det är precis på väg att bli bra och det är vår önskan att se er alla vid rodret, leda skeppet Moder Jord och mänskligheten in i högre frekvensområden, för vi har det förtroendet för er alla. Vi har sett er ta smällarna och fortsätta att stå upp och vi har aldrig varit mer imponerade av mänskligheten än vi är i detta ögonblick.

Låt vår tro på er stärka er egen och vara djärva, drömma stort och åk med vågen av energier som tar er in till 2020.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

 

 

You may also like...