Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 november 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 november 2018

Per Staffan 17 november 2018

Olika Uppstigningsvägar ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har fortsatt våra ansträngningar för att förbättra er upplevelse av vår energi, och vi märker att fler och fler individer varje dag blir mer mottagliga för oss och vad vi erbjuder. Upplysningen av ert medvetande är något som vi har följt under en längre tid och vi är mycket glada att kunna rapportera att det här uppvaknandet som har pågått under en längre tid når individer som vi var osäkra på om det gick att nå.

Därför uppmanar vi er alla att förena er med oss i förväntan om att fler individer överraskar er som de har överraskat oss. Nu vet vi att en persons handlingar säger det mesta, och det handlar inte så mycket om vad en person tror utan det är hur en person lever som är viktigt. Därför, om någon har mycket annorlunda övertygelser, behöver ni inte bara avskriva den personen som sovande och därför inte värd att ansluta sig till.

Det finns många individer som kommer att ta en väldigt annorlunda väg från den som ni är på och de individerna kommer också att vara en del av denna uppstigningsresa genom sina gärningar. Om det alls finns något som kommer att inspirera ett skifte i medvetandet, är det att individer som är helt olika kommer samman. Och därmed kommer ni att åstadkomma ett gigantiskt skifte som kommer att sprida sig genom de olika stjärnsystemen i denna galax.

Vi uppmanar er att ansluta till dem som ni normalt inte skulle ansluta till och leta efter den gemensamma värdegrunden, den gemensamma grunden som är en önskan om att alla människor på denna er planet ska ha mat, kläder och behandlas med kärlek och respekt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

 

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...