Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 mars 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

9 mars 2019

ATT KÄNNA KÄLLANS FLÖDE – 9D ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt mer er alla.

Vi har tagit emot mången begäran från er och vi vill att ni ska veta att vi tycker mycket om att få det. Vi tycker också om att uppfylla dem. Vi tycker om att känna att vi bidrar till er uppstigning och också till att göra era liv bättre där, medan ni är kvar i transit-zonen i den fjärde dimensionen. Nu är vi särskilt angelägna om att hjälpa de av er som vill stå till tjänst därför att det är i linje med er avsikt.

Ni förstår, när ni har denna önskan att stå till tjänst, orienterar ni er själva med oss och så många andra varelser av hög frekvens, inklusive Källan. Vi vill också att ni ska veta att det inte finns någon brist från där vi sitter. Ni behöver inte bekymra er om att fråga för mycket, för vår upplevelse av tid och rymd är obegränsad. Vi drar faktiskt mer energi från Källan varje gång vi svarar på en begäran från er. Och vi vill också att ni ska veta att samma gäller när ni svarar på en begäran från en av era medmänniskor.

Ni är inte alls utarmade, för ni drar mer av Källans energi genom er när ni försöker hjälpa varandra. Men ni kan verkligen ge er själva upplevelsen av att känna er utarmade. Vad det betyder är att ni inte tar emot den energi som fritt ges er när ni hjälper andra. Ni förstår, ni måste komma ihåg att ni kan ta emot mer och att ni inte är martyrer. Det är inte meningen att ni ska offra något bara för att hjälpa andra.

Istället vill ni finnas i energins flöde. Ni vill att energin ska flöda genom er när ni kallar på den och tar emot mer av den, och då kommer fler människor till er för att få hjälp, därför att ni är så bra på det. Och de kallar på mer och mer av den energin genom er, och ni får fördelen av att känna Källans Energi röra sig genom er och att få vara ett instrument för detta vårt vackra universum. Ni får vara instrument för alla oss i de högre sfärerna. Och för de av er som ännu inte upplevt hur det verkligen känns att vara i flödet, lovar vi att det är en vacker upplevelse. Kom ihåg, vi har själva varit fysiskt fokuserade och vi har haft upplevelsen. Och det är precis lika härligt som ni kan föreställa er. Kom ihåg det när människor söker hjälp hos er. Kom ihåg att det är en möjlighet för er att känna något som i sanning är magnifikt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...