Arkturiska Rådet via Daniel Scranton,15 augusti 2020

Arkturiska Rådet i den 9:e Dimensionen

via Daniel Scranton

den 15 augusti 2020

”Att acceptera och överlämna sig till ögonblicket som är NU”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi gläder oss åt att få ha kontakt med er alla.

Vi har observerat det sätt på vilket ni alla tenderar att hantera er tid under en bestämd dag. Ni närmar er tiden på olika sätt, beroende på vad ni sysslar med och varför. När ni har er fritid, som ni uttrycker det, förefaller den aldrig räcka till för er att göra alla de saker som ni vill göra. Och när ni håller på med något ni inte vill göra, men känner att ni måste, så släpar sig tiden med all säkerhet framåt, i er upplevelse. Därför rekommenderar vi er att förändra det sätt på vilket ni förhåller er till tiden. Och det enda sättet att göra det är att förändra det sätt på vilket ni förhåller er till upplevelser.

Vi vill att ni ska överväga att ni ständigt befinner er i ögonblicket som är nu, men att ni inte alltid är närvarande i nu-ögonblicket. Och ni letar inte alltid efter det bästa möjliga sättet för att uppleva nu-ögonblicket. Ni vill njuta av ert liv, men åtskilliga av er tror att för att göra just det, så måste många villkor först uppfyllas. Ett av dessa villkor är att ni förmår göra vadhelst ni önskar närhelst ni vill göra det. Nåväl, det blir rätt knepigt för er alla på grund av det sätt på vilket ni har planerat den här specifika livstiden. I denna specifika livstid arbetar ni er igenom en hel del frågor som ni har tagit beslutet att ta på er, för att bli era fullständiga och kompletta själv – era högre själv.

En hel del av det som ni har tagit på er involverar att få tillgång till vissa såkallade negativa känslor och för att få tillgång till dessa känslor, så har ni behövt skapa upplevelser för er själva vilka ni skulle vilja motsätta er, som ni inte skulle vilja ha. Och därför, när ni gör det, så skapar ni er upplevelse av dessa omständigheter i ögonblicket och er relation till tiden dyker upp, för ni vill överhuvudtaget inte ha dessa upplevelser. Därför förefaller det såklart att det tar evigheter för er att ta er igenom dem. Det här är var överlämnandet kommer in. Om ni kan uppmärksamma att ni kan skapa en annorlunda upplevelse om verkligheten, oberoende av vad som sker, så kan ni förändra sättet på vilket ni upplever varje stund i era liv.

Att acceptera och överlämna er är nycklarna till att njuta av ögonblicket som är nu, oberoende av vilket det är. Och när ni njuter av nu-ögonblicket, så kan ni stretcha ut alla aspekter i detta nu-ögonblick för att känna er med uppfyllda och rikare och ni kan ge er själva upplevelsen av att vara era högre själv precis här och nu, fastän ni antagligen fortfarande kommer att ha en del arbete att göra innan ni helt och hållet integrerar dem. Men det är dags att börja göra dessa upplevelser så glädjefyllda som ni möjligen kan och det enda sättet att göra det är att börja med att ni överlämnar er till dem.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har med glädje stått i kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...