Ashian via Jennifer Crokaert, 30 september 2021

Åka med Jetströmmen | Ashian via Jennifer Crokaert

 

30 september 2021, jennifercrokaert.com

https://tinyurl.com/yt6jkmxu

 

Ashian: Hälsningar till alla som uppmärksammar dessa ord.

J: Hej! Idag var jag sen när jag skulle hämta min son i skolan, så jag bad en bön om att ta mig dit snabbt, men det var mer än så … något hände … jag kom dit snabbt, men det kändes så annorlunda. Skulle du vilja kommentera?

A: Det vill vi! Du projicerade din energi till det som skulle kunna kallas en ”jetström”.

I himlen finns det vindar med olika hastigheter, det finns mycket stormar och rörelse; alla som flugit med ett plan vet hur turbulenta dessa vindar kan vara.

J: Inte något du lider av, kan jag föreställa mig!

A: Ovanför dessa kaotiska och turbulenta vindar finns jetströmmen. Föreställ dig den som en motorväg, istället för en skumpig vägbana. Föreställ dig den som en smidig, sammanhängande ström av energi. Tänk dig att det är en nådens flod som enkelt tar dig dit du vill komma.

När du satte dig i bilen bestämde du dig för att en väg av nåd och lätthet skulle ta dig till din destination i tid, oavsett hur tät trafik det än var. Du accepterade andra i ditt körfält och uppträdde lugnt, istället för att stressa.

Du engagerade dig i och aktiverade jetströmmen. Du flyttade från 3D:s till 5D:s energiflöde.

Din planet befinner sig i en tidsperiod där verklighetens 3D-grid pressas ihop, kraschar och smulas sönder. Om du är engagerad i denna energi då du känner dig låg, arg eller rädd, då blir du förvirrad av dessa 3D-vindar och den kaotiska energin runt dem.

När du upptäcker att 3D trasslar runt, och då istället väljer att fokusera på vibrationerna av kärlek, frid, vänlighet, medkänsla och förlåtelse … då engagerar du dig i 5D, du aktiverar portaler i 5D, du går in i nådens jetström. När du är anpassad till 5D är allt möjligt.

Så ofta du kan, välj att gå in i nådens jetström.

Här skapar din anpassning både processen och resultatet; här skapar din vibration, din avsikt, din resonans nåden och lättheten, även fast andra i din omgivning känner sig omkringknuffade av vindarna.

J: En härlig liknelse, tack. Nu behöver vi bara svävarfarkosterna!

A: Ha tålamod: de kommer!

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...