Ashira via Christine Preston, 13 maj

Ashira

Rådet av Strålande Ljus

Posted on May 13, 2016by NewSunUnity

Vi hälsar er från en stjärna som är nära er, och ändå i er medvetna upplevelse bara är känd som ljus. Vi vet att ni äger vetskap om att det finns liv i himlarna och vi talar till er i det tillståndet av inre vetande.

Er planet har öppnat upp sig energimässigt och med detta, nya potentialer är i spel. Inte många människor lever i helheten av dessa potentialer ännu, och ändå ser vi och vet att det bara är en tidsfråga. Vi ser er och respekterar och hedrar er och med stor nyfikenhet och entusiasm över vad ni skapar.

Det är nu dags att vakna upp och uttrycka ert gudomliga själv; essensen som ni är. Före denna tid var Jordens fokus annorlunda, liksom invånarna på denna planet. Nu har Jorden skiftat och rörelsen mot det Gudomliga Uttrycket är på gång. Vi uppmuntrar er, att följa. Att medvetet skifta från att utforska mästerskpet av begränsningar till inre vetande, självständig inriktning och flöde – befriande Gudomligt Uttryck.

Allt ni är, vet hur man gör detta ni älskade Jordbor ärohelt fria att välja att fortsätta att uppleva och utforska begränsningarna eller att skifta och tona in er till den uppstigande planeten och följa hennes ledning.

Det är upp till er.

När ni ändrar ert fokus, om ni skulle göra det, skulle vi se hela ert energifält omorganiseras. Ni kanske känner det som om det ni lämnar bakom er, faktiskt blev mer framträdande i ert medvetande om ni inte visste att när ni rensade ut det skulle ni känna det, energimässigt och veta det, när det hände er, på dess väg ut ur ert flytande och formskiftande förkroppsligande.

Sedan skulle ljuset börja att vända och flöda, ta form på nya sätt. Nya paradigm av helhet skulle öppnas inom ert fält och ni skulle märka att ni inte längre bara är här, och bara människa. Erfarenhetsmässigt skulle ni känna er själva som om stjärnorna och om Universum på ett mycket verkligt sätt. Ett sätt som känns som mycket mer än en idé.

När ni gör detta skifte, kommer de flesta av er bli medvetna att ni spelar detta uppstigningsspel från många olika fokusområden, inklusive här med oss, på Arkturus. Många varelser tränar här för att gå in på Jorden, och det är så vi känner er, några av er direkt; som en skicklig mästare som tränade för detta och nu ändrar tidvågen för ert eget förkroppsligade flöde.

Ni är varelserna som öppnar upp nya kapaciteter! Ändrar fokus för vad ni utvecklar och delar och är och utforskar på Jorden från att upptäcka nyanserna av begränsning, till att tona in sig… och med inre inriktning och flöde hänförande explodera in i era egna potentialer som förkroppsligat ljus, sanning och kärlek.

Energikvaliteterna av ljus, sanning och kärlek, inbegriper allting och ni är organiserade i ett unikt arrengemang av dessa kvaliteter, som er planet. Er planet är en kärlelsplanet. Ni vet detta, eller hur. Ni vet att kärlek är där det är på Jorden. Ni känner detta djupt inom er och när ni vet detta och när ni svarar på det synkronicerar ni er med planetfältet på sätt som är mycket välgörande för er kropps välmåneende och er medvetna expansion till mer ljus.

Givet detta hoppas vi att ni ser hur värdefullt denna stund är. Detta är en stund då hela planeten säger – åh, ja! Hem! Vi åker hem! Låt mig sjunga min sång och dansa min dans och flöda mitt flöde och vara mig! Gör mig! Dela mig! Skin mig! Låt mig gå genom denna skapelse då alla linjer går samman in i den rena tidslinjen av ÅTERFÖRENING som EN och njut av det. Låt mig dansa ut allt när jag är här som mig och lys upp det. Gör att denna himmel och jord är i resonans och glänser med min exalterade närvaro. Som inspirerar och kittlar andra att göra samma sak.

Åh ljuset inom mig som kärlek och sanning. Åh sanning inom mig som kärlek och ljus. Åh kärlek inom mig, kärleksfull sanning, kärleksfullt ljus. Smält samman mig till ett nytt arrangemang av partiklar och att vara den uttrycker mitt gudomliga själv, här, nu.

Det är dags nu. Låt mig vakna och vara sann mot allt jag är. Låt mig vakna till de nya potentialerna som kommer fram nu och med stor skicklighet och glädje, för jag är här för att flyga. Jag är här för att sjunga min sång av kärlek och ljus, verkligen och med uttrycksfullheten som är jag, kan jag känna mig själv som EN med detta rike. En med allt som är här…för det expanderar och stiger upp och det kommer att gå samman till ett mer fantastiskt och ändå olikt och unikt Universellt arrangemang och denna tid, denna stund, denna kraftigt påbjudna och expressiva erfarenhet kommer aldrig mer igen.

Ni kan känna detta inom er, eller hur.

Väck allt som är inom mig nu som vill vara här, leka här, uttryckas här, i mig, genom mig som mig. Låt ljuset som är, forma och skina som mig. För alla att se och genom detta, vet Guds härlighet; Enheten som är.

Adoni. Adoni. Adoni. I AM. I AM. I AM.

Verkligen. Mästare är ni. I allt som ni är.

Det är upp till er att välja er orientering till förkroppsligande. Att avgöra vilken väg ni är på. Snurrar ni allt ut i mer och mer parallella uttryck? Kommer ni till centrum… inriktar er, flödar och expanerar till en Enhet av Ljus?

Vi sjunger helt enkelt kallellsen inom:

Frigör er själva! Tiden är NU. Var den ni verkligen är.

JAG ÄR Ashira, med Ailia från Rådet av Strålande Ljus i samarbete med Arkturierna.

Source

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...