Kvantiserat Uppvaknande av Gillian MacBeth-Louthan, maj 2016

An illustration of a rendered rainbow

Kvantiserat Uppvaknande av Gillian MacBeth-Louthan, maj 2016 upplaga 208‏

 

På senare tid har det känts som om vi alla sitter i sidovagnen av vår kosmiska Harley, och bara tittar på livet som passerar. Vi är passagerare och ingenting vi säger eller gör verkar göra någon skillnad. Även om vi reser i livet med många runt omkring oss, är vi högst upp på spiraltrappan i vårt DNA och vår ensamhet.

Alla verkar ha ringt till olika kanaler, och babbeltornet verkar nu vara en mobilmast som splittrar våra atomer och vår kommunikation. Allt har blivit virtuellt och inte verkligt. Vi skickar sms till varandra i samma rum. Att samtala med varandra, har förvandlats till en serie av versaler. Forskare har nyligen fått veta, hur datavirus följer en liknande bana som mänskliga virus. De har kartlagt båda och det finns en likhet. Kvantpartiklar kan inte skilja ett virtuellt virus från ett biologiskt virus. Forskare har nått ännu längre och berättat att en dag kommer riktiga virus i stort sett att sändas via Internet. Håller vi på att förlora vår mänsklighet och medkänsla, på grund av teknik? Oh ja, det gör vi! Vi gömmer oss nu bakom datanamn, e-post eller twitterkonton. En elak flicka är en elak flicka i eller utanför hyperrymden. Varje ord uppfattas, även i snapchat, även om meddelandet försvinner, eller hur? Våra ord kommer att fångas i den stora rymden en dag, vart och ett av dem.

Eftersom vi alla har blivit mer känsliga och mentala på alla nivåer, har vi också fyllt oss med mycket av det vi mentalt har uppfattat som svek och ilska, i de djupa skrymslena inom vår personlighet och i våra celler. När vi blir mer dimensionellt skarpsinniga, kommer vi att bli medvetna om de roller andra spelar också. Nu kan de vara era bästa vänner, men i en dimension ett stycke bort, kan de vara era ärkefiender. En del av att komma in i ett högre ljus och visdom, är att lära sig att balansera denna lag.

Att försöka göra detta dagligen, kan göra en vacker gudinna lite taggig. De flesta av oss som är medvetna, försöker att inte låta våra mentala uppfattningar förmörka vårt hjärta eller vision. Vi vill älska allt, men vi påverkas fortfarande av varje ord som sägs eller inte sägs. Våra själar känner igen sanningen i alla dess dimensionella former.

Eftersom alla planeter kommer att placeras mitt emot varandra vid insamlingsplatsen, står vi också inför några gamla rädslor. Mänskligheten har gått igenom en stor återställning av ljussystemet, så att säga. Liksom ”i gamla hus” måste många ljuskällor och ljuspunkter också behöva göras om och bytas ut för individerna och planeten. En uppgradering av internminnet/ hårddisken/ med nya komponenter till självet behövdes för många, för att fortsätta på vägen av ljus till mållinjen, utan att ge upp.

Teknologin på jorden snabbades upp innan planeten var helt med på det, och redo att ta emot den. Liksom för många fallna stjärnor och kontinenten från tiden före, var för mycket kraft och teknologi inte någon bra sak. Den måste balanseras med hjärtat för att inte stjälpa allt.

Vår värld är strängar med avlyssnade trådar och meddelanden från alla källor, alla lyssnar på våra ord och ser vår energi, för sändningen är bara inte för jorden, många öron, synliga och osynliga, lyssnar avsiktligt. Om vi använder hjärtats meddelandesystem kommer vi förbi några av kommunikationens cyberbuggar. Innan ni ringer, sms-ar eller e-postar en person, vänta en stund och ta kontakt med dem via ert hjärta, även om det är ett kreditkortsföretag eller en exmake. Detta kommer att skapa en bro av ljus och gudomligt bana väg för en verklig kommunikation utan tvång.

När ni kontaktar någon, hjärta till hjärta, kan ni känna det omedelbart. Det frigör tid och rum för personen hela tiden. Eftersom våra dimensionella själv blir mer aktiva, och vi förstår att våra val är en strängteori, som påverkar alla dimensioner och personligheter, ser vi mer intensivt på vårt nästa steg. Att improvisera är underbart, men inte de gånger då syftet är att verkligen veta.

Det kommer att bli ett självklart val om universum inte är överens med ert beslut att hoppa i djupt vatten, men som ursprungsenergi kommer det att låta er gå ganska djupt innan det säger, oj! Vi vill alla tro att det är den fria viljan, men är det det egentligen? Det verkar mer som om ödet och den fria viljan går hand i hand. Er kropp, er ekonomi, och er energi kommer att tala om för er när ni ska ta nästa steg, oavsett om det gäller avkoppling på stranden eller projekten i era liv, lyssna med hjärtat.

Alla planeterna från förr i ert hjärta, kommer att dra er sparkande och skrikande till era tidigare liv, era tidigare liv i denna inkarnation och till era framtida liv. Eftersom tiden omfattar alla möjligheter, ser ni med en ny klarhet och justerade linser. Titta på dessa händelseförlopp som en som tittar på en video, håll era känslor i schack och ni kommer att vandra genom dessa rörliga vatten lättare.

SOMMAR 2016

I sommar är många planeter är bakvända, vilket får oss all att göra känslomässiga hopp, som om vi inte redan gjort det under flera månader. Förstå detta kära ni, när ni går framåt mot de tre av de 999 solförmörkelserna, kommer ni att hamna i en kritisk tidpunkt för själen. De senaste månaderna/ år för vissa/ har lämnat många vacklande och farligt nära att lämna jorden, och en del är redo att dumpa ljuset. Många är så känslomässigt förbrukade, att de är ett steg bort från att falla in i ett mycket stort förintande svart hål. Den mänskliga biologin lyssnar på vartenda ord och inre tanke ni har. På utsidan är ni ”Pollyanna”, på insidan är ni Eleanor Rigby som ”visar upp ett annat ansikte.” Varje tanke är antingen en välsignelse eller en förbannelse. Genom era ord ska ni bli kända.

Älska er själva och gör det bästa ni kan i varje given situation, och förlåt er själva för allt annat. Känn inte skuld från någon tidsepok. Det tynger er och håller er tillbaka från att flyga. Det blockerar era känslor, det håller er borta från att älska, och det begränsar er från att se ert sanna ljus. Var kvar i dessa Ljusenergier när ni vandrar genom de mörka korridorerna i ert eget sinne. Vid varje instruktion, varje fel och varje skuld som kommer upp i tanken och pekar finger. Skulden uppväger det goda och själen växer sig stor.

Det har varit så mycket sorg och besvikelse, att det mänskliga hjärtat är trött, och kan bara inte ta till sig mer dåliga nyheter. När ni går igenom era egna inre tankar, som varit dolda i rädsla, förstå att att också de försöker bli ljusa. Det enda sättet för er att gå vidare, är med vibrationer av kärlek.

Allt förändras och blir mycket krävande. Universum drar er i örat och vrider er arm, för att försöka få er uppmärksamhet. Det kräver att ni lyssnar med ert sanna hjärta. Ni är så rädda för att titta på ert vackra själv. Ni är upptagna av relationer, av städning; med att sysselsätta er själva, så att ni inte behöver tillbringa tid i hjärtat av er egen själ. Det hemliga rummet där det tysta vittnet bor. Det som ekar högt av gamla skador och hatar.

När man hör misshandeln av sitt eget hjärta, skapas en kadens som gör ett bibliotek av kosmiska sanningar, som kan ses från ett annat tankesätt. Eftersom vi alla dimensionellt skiftar allt vi känner igen som sanning, orsakas också stor förödelse i våra själar. För vår sanning är som kvicksand, när den sjunker till botten av det som verkade så strukturerat och kraftfullt.

 

MERKURIUS RETROGRAD

Merkurius retrograd är en underhållsperiod, perfekt för att återbesöka allt man har inte fått de senaste månaderna. Planeten Merkurius förknippas med Guden Merkurius/Hermes som är ”Gud av det oväntade” och gudomliga tillfälligheter. Hermes/ Merkurius är skaparen av nya och heliga platser.

Merkurius retrograd är oundviklig, oavsett vår planering; Vi kan bara få en smak av oväntad lycka på ett slumpartad sätt. Merkurius får oss att ha picknick i hällande regn och ha det trevligt. Den ber oss att vara ”flytande” dagligen och vara flexibla, ha så många reservplaner som behövs. När saker och ting verkar ”ha fastnat” introducerar Mercury/ Hermes ett ”flytande” ögonblick spetsat med små delar av överraskning. Merkurius retrograd handlar om att få loss tankar och drömmar som glömts bort.

Merkurius i retrograd kan vara en djup healer för själen. Den ber er att titta på det ni inte vill ta itu med, det ni inte vill rensa upp, det ni inte vill läka. Den bevingade budbäraren sitter och funderar på vad han borde göra, vad han skulle kunna göra, vad han förväntades göra. Merkurius retrograd är en magisk tid för att sakta ned, för att stanna och lukta på blommorna. Den ber er att ägna särskild uppmärksamhet åt någon detalj, att ägna särskild uppmärksamhet åt det lilla. Den ber er att ta itu med allt som ni är rädda för att minnas, för att bli av med det. Ring dem som ni inte har talat med på månader, år eller årtionden. Titta bakåt i tiden, men slicka inte era sår.

Gör er redo att plantera nya frön i er själ. Tiden lockar er att gå igenom det förflutna, bild för bild, minne för minne. Utan att ångra vilka ni var eller vad ni gjorde. Låt denna Merkurius göra er yngre att ta er tillbaka till när ni var barn med förundran. Återta er ungdom genom era minnen och förvandla sedan dessa minnen till magiskt pulver och strö det på ert liv. Se barnet i alla omkring er och agera som om ert liv kommer an på det.

Eftersom vibrationerna av Merkurius retro och Merkurius förmörkelse sveper sig runt oss, eskorterar de oss in i landet av många val. Merkurius retrograd ber er titta på allt ni inte vill ta itu med, det ni inte vill radera/ städa upp, det ni inte vill tänka på. Den bevingade budbäraren Merkurius sitter och funderar på vad han borde göra, vad han skulle kunna göra, vad han förväntas göra. Hans bevingade fötter kräver att han saktar ner tillräckligt mycket för att se vad han har varit blind för.

Merkurius retrograd är en magisk tid för att sakta ner, (frivilligt eller inte) för att lukta på blommorna. Den ber er att ägna särskild uppmärksamhet åt någon detalj, att ägna särskild uppmärksamhet åt det lilla. Snoka runt och titta närmare på vad som finns i skuggan. Merkurius retro ber er ta itu med allt som ni är rädda för att minnas, hur ni varit, vad ni gjort, vad ni sett. Merkurius vilar i detta skede av energi och historia. Under sin vila säger den, att ni inte ska röra er framåt, utan ta paus och organisera ert jordiska liv – se detaljerna, se det finstilta.

Ring dem som ni inte har talat med på månader, år eller årtionden. Kontakta dem som har gått till andra sidan, och prata med dem själ till själ, hjärta till hjärta. Titta bakåt i tiden men slicka inte era sår. Gör er redo att plantera nya frön i den gamla jorden i er själ. Tid lockar er till hennes sida när hon går genom det förflutna, bild för bild, minne för minne, tanke för tanke. Anden av Tid tar er förbi granskningen. Inget gnäll om fel om vilka ni var, vad ni var eller vad ni gjorde.

Varje tråd av er är invävd i den vackra väv ni är i nu, och även om ni inte ser skönheten återspeglas i era egna ögon, kommer det verkligen från en spegel av källan. Låt de runt omkring er återspegla skönheten med sin vänlighet. Ni är Guds barn. Ni är barn av Universum. Hedra er själva som sådana. Hedra dem omkring er i alla sina val. Människor insnärjda och nedsänkta i kvicksanden av sina tankar. De lyssnar inte och hör inte er klagan, eftersom deras inre ljud har ”Dolby Digital surround sound”.

Låt denna Merkurius retrograd göra er yngre genom att ta er tillbaka till när ni var barn med förundran, barn av nåd. Återta er ungdom genom era minnen och flytta sedan och rena dessa minnen i magiskt pulver. Ungdom är först ett sinnestillstånd, sedan ett hjärttillstånd och sedan ett kroppstillstånd. Ge er kropp tid att komma ikapp era ungdomliga tankar. Se barnet i alla omkring er och agera som om ert liv kommer av det – eftersom det gör det. Föryngring ger er liv, skratt ger er mer liv och kärlek ger er hela livet.

I denna tid med många himmelska anpassningar, och dimensionella potentialer – gör inte som ni alltid gjort. Gå bortom gränserna som en gång höll er fångna. Det finns mycket mer för er, vidga era vyer och möjligheter. Det är dags att läka. Det är dags att släppa smärtan i era hjärtan. Det är dags att släppa taget. Det är dags att förlåta. Det är dags att älska, djupare, fullare, vackrare än ni kan förstå. Eftersom de osynliga väggarna rivits är ni fria att flyga hem till era ursprungliga tankar. Väggarna i era hjärtan, väggarna i era liv, i bilen, i hemmet, i era tankar – har alla hjälpt er. De har kärleksfullt hjälpt och begränsat er. De har fått er att titta på samma scen, om och om igen, och aldrig uppdaterat den. Sträva efter att bli större och med den strävan, kommer ni att utöka era medvetanden och era förmågor att uppfatta världarna bortom världar.

 

Det Dunkla Mönstret Mitt Emellan Dimensionerna

Universum verkar vara under omdirigering med de bästa avsikterna, driver oss runt i cirklar, skapar nya jordiska geometrier i vårt kölvatten. Tiden, som vi känner den, kan inte tvingas in i spåren som en Vegas upplevelse. Tiden har utökat sina egna flygfärdiga vingar vilka snurrar i okända mönster, och bygger om motorvägar till något nytt. Den känslomässiga kompassen hos mänskligheten kräver att den flyger i en ny riktning.

Vi har fastnat i dunkla mönster mitt emellan dimensionerna. Medan våra kanaler justeras, upplever vi stora mängder reprisepisoder, i våra liv, själar och känslor. Alla sensorer på Jorden
– förändras och kräver vår uppmärksamhet. Ta inte för givet allt som verkar vara äkta. Allt är kvantifierat och etsat i kvicksand. För det som en gång var hugget i sten har förskjutits ur sitt sammanhang, på grund av nya tolkningar av de gamla sätten. Ni kan inte lita på tidslinjer för handling och förbli som vanligt särskilt länge till. Spelplanen på Jorden är förändrad för alltid.

Alla utmanas hela tiden. Det ni tror är sanningen utmanas, och det ni tror i hjärtat utmanas. Kroppen har fått så många blandade signaler, motstridiga uppfattningar, att den är överbelastad och verkar frånvarande.

Hela mänskligheten är överbelastad. Alla kretsar är upptagna. Jorden fungerar mer som en rensningsplats för energier och information, för alla Universum. Solcykler, koronans utsprutning av massa, solstormar, meteorer, kometer etc, spelar en viktig roll i utvecklingen av den mänskliga medvetenheten. Solaktiviteten är en katalysator för jordens evolutionära process. Solljuset stimulerar förändring i materien, och i medvetenheten, hos alla varelser i alla Universum. Den trycker på och trycker på, och försöker penetrera det mänskliga energifältet, som spermier och ägg. Evolutionär förändring är Soldriven.

Vår Sol, som är hjärtat och hjärnan i detta solsystem, sänder tolv mångfacetterade geometriska ljus till varje atom i sitt soluniversum. Detta ljus av 12 facetter, tränger in i hjärtat hos alla arter, vilket skapar en ny ”solapp”, så att säga. Det förflyttar hjärtat till en plats av stjärntolkning för personliga situationer och händelser, och använder inte småaktiga vardagliga mänskliga sätt som ”tummen upp selfies.

Solen ger oss livet; Den är vår äldre bror, men också vårt fader-moderljus. Solen är en portal genom vilken information strömmar, med ljusinverkan från andra ljussystem och världar ovanför vår. Den är en lagringsplats av vitala energier, som anses vara det stora hjärtat. Stjärnor, som vår sol, är synliga bevis för våra himmelska varelser, och ligger långt före oss i sin andliga utveckling. Deras inre aspekter är osynliga, precis som våra. Solen är helt enkelt hjärtat och hjärnan i vårt lilla Universum, medan det mäktiga hjärtat från solsystemet, slår på en annan trumma, med störningar och utbrott vid givna tidpunkter. Genom varje slag, skickar solen ut sitt ackumulerade ljus och sin energi, genom solfläckar som tränger in i de mest avlägsna hörnen i solsystemet. Solen matar sin familj: precis som hjärtat matar kroppen.

Jorden och alla hennes invånare, är både sändare och mottagare. Alla solar och solsystems aktiviteter, påverkar det centrala nervsystemet. Solstormar kan få oss att bli nervösa, oroliga, oroade, darriga, irriterade, få huvudvärk och bli slöa, få kortare minnesförluster, förlora tid, och må illa. De orsakar problem för all form av teknik och kommunikation. Solaktiviteten belyser medvetenheten som gör att gamla mönster förintas av det inkommande Ljuset.

Kanaliserad av: Gillian MacBeth-Louthan

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...