Uppdatering av Benjamin Fulford – 16 maj, 2016

9c486-benjamfulford-blue-new

Uppdatering av Benjamin Fulford – 16 maj 2016
Kineserna säger, guld bara genom Vita Draken, japanska motståndet säger, Obama kommer drabbas av ”Kamikaze” i Hiroshima

 

Slaget om planeten jorden rasar på många fronter. Det finansiella kriget är fortfarande den viktigaste av dessa fronter. Den kinesiska militären, och Draken-familjen bakom dem, insisterar nu på att guld endast kommer att göras tillgängliga för västvärlden om det går igenom Vita Draken-Stiftelsen och används för att etablera världsfred, säger kinesiska regeringskällor. Vi kommer att tala mer om detta nedan men den andra stora utvecklingen är att en handskriven anteckning levererades till denna författare vilken sade att ”Kamikaze kommer att försöka mörda Bummer i Hiroshima”. Innebörden är att en självmordsbombare kommer att försöka döda USA:s president Barack Obama när han besöker Japan i slutet av denna månad.

En annan intressant och möjligen relaterad händelse är att Japans nationella NHK-sändningsnät lade ut en dokumentär som konstaterar att en japansk militärflygplans-fabrik år 1944 träffades av en preciserad jordbävning. Efter detta släppte amerikanska B29-bombplan flygblad med texten, ”vad ska vi göra med dig efter jordbävningen?” Seismografen av jordbävningen 1944 är identisk med det mönster som ses i jordbävningssvärmen som var centrerad till japanska militärbaser i Kyushu förra månaden. Här är en länk till NHK-dokumentären, på japanska, om jordbävningsattacken.

https://www.youtube.com/watch?

Den mest sannolika teknik som användes för sådana angrepp torde baseras på Nikola Teslas Oscillator

https://en.wikipedia.org/wiki/Tesla’s_oscillator

som förvandlades till en militär hemlighet av den amerikanska regeringen på 1930-talet. Det japanska underjordiska bringade denna dokumentär till vår uppmärksamhet och säger att de kommer att få sin hämnd för de senaste jordbävningsattackerna.

Ryska källor, för deras del, har lämnat detaljerade uppgifter om systematiskt dödande av civila genom Khazarimaffian i Ukraina och på andra håll, i syfte att skörda deras organ för transplantation. En del av bevisningen är bifogad vid slutet av denna veckas rapport. Du kan vara säker på att förövarna av dessa brott jagas.

Khazarimaffian, desperata efter en fristad från den pågående utrensningen, har tillfälligt lyckats störta Brasiliens folkvalda president Dilma Rousseff. Den nya regeringen av brottslingar har redan gått lös på att ”privatisera” (plundra) stora delar av ekonomin. Du kan vara säker på att slaget om Brasilien inte är över och den nya kleptokratiska regeringen kommer inte att vara stabil eller långvarig.

Khazarernas nazistfraktions seniorledare Henry Kissinger, som inte dödades vilket Alexander Romanov från Illuminati felaktigt informerade oss, kallades till Pentagon den 9 maj, dagen för Rysslands seger över Tyskland i andra världskriget, säger Pentagonkällor. Där blev Kissinger tillsagd att informera sina Khazari-Maffia-kumpaner att de måste låta banker gå omkull, sluta stjäla besparingar och pensioner, sluta använda negativa räntor och att de måste backa den amerikanska dollarn med guld. Datumet den 9 maj valdes för att symbolisera amerikansk / ryska militära samarbetet, i ett meddelande riktat till innehavarna av guldet i Hong Kong, säger Pentagonkällor.

Kineserna har reagerat genom att, som nämnts ovan, erbjuda åtminstone 20.000 ton guld med en rabatt på 13%, på villkoret att, som tidigare nämnts, 10% går till att inrätta en framtidsplaneringsbyrå medan de övriga 3% är till provisioner. Innehavarna av guldet är den kinesiska militären som säger att de inte kommer att överlämna det till vare sig den kinesiska kommunistregimen eller till kinesiska företag. De säger att bortsett från de 20.000 ton, som har förädlats till 99,99% rena 12,5-kilostackor, finns det mycket mer guld fortfarande tillgängligt, men att det är i tackor av 60% guld och 40% koppar och skulle behöva raffineras. Den kinesiska militären lyder under Draken-familjen, är både CIA och kinesiska regeringskällor överens om.

Fortsätt läsa …. http://benjaminfulford.net/2016/05/16/chinese-say-gold-only-through-white-dragon-japanese-resistance-say-obama-to-be-hit-with-%E2%80%9Ckamikaze%E2%80%9D-in-hiroshima/

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. maj 19, 2016

    […] via Uppdatering av Benjamin Fulford – 16 maj, 2016 — […]