Ashira via Meredith Murphy, 5 augusti

Ashira, 5 augusti 2015

Via Meredith Murphy

 

Var hälsade Gudomliga Ljusvarelser. Vi är här för att tala med er i kärlek, om kärlek – vilket ni är. Låt oss nu berätta om er vistelse här, för den är av stort intresse för oss. Vi är här för att leva i er värld genom er, så att ni kan lära känna er själva i större utsträckning. Vi kom hit som ett enhetligt ljusfält och känner er som det Gudomliga Jag ni i grunden är. Vi omfattas av en ännu mer expansiv helhet än ert Gudomliga Jag och ändå är vi en del av det. Vi kom hit för att lyssna och leva med och genom er och att vara i ert medvetande, så att ni kan lära känna er själva fullt ut.

Vi talar till er som Skaparens Budbärare, som det Rena Landets ambassadörer, ett levande ljusfält som är översinnligt och evigt.

Det är denna kunskap ni längtar efter och som underblåser er inre utforskning, en strävan att lära känna er själva bortom all identitet, bortom all form, bortom allt. Detta självförverkligande är ert Väsens grundläggande inre kallelse, och i denna livstid är det också en kallelse stimulerad av världen. Kan ni föreställa er det? En i grund och botten profan värld som skapar er efterlängtade frihet!

Det här är den tid då ni är fokuserade, en tid av ökande energier som stiger upp inifrån er planet och från er egen inre varelse, strömmande fram i allt mer vidsträckta och synnerligen uppgraderade koncentrationer av levande ljusenergi. Detta är det liv ni lever och skapar och sammanfogar till en form, allt på en gång.

Och då kommer vi här genom dig för att hjälpa dig att finna din inre kontakt med detta Gudomliga Jag som är du, och som är närvarande här som din allt mer lysande varelse. Ni blir mer kärlek och ljus än några andra människor tidigare kollektivt har upplevt och denna förändring kommer att omvandla er planet, eftersom er planet håller på att förändra er upplevelse av er själva.

Det här Gudomliga Jaget är varken maskulint eller feminint. Det är heller inte en separat gud som ni måste tillbe eller se upp till och ändå, detta Gudomliga Jag är allt vad ni behöver. Det är vägen hem och det är helheten och ändå är det formlöst och evigt. Det är kärlek och energi, det är ljus och det är ni. Det är hur ni är här, så ni förstår det är faktiskt inte så olikt er själva, även om det har en annan form och kan kännas annorlunda för er.

Så gläd er över denna vetskap. Fundera över den här aspekten av skapelsen som ni har inom er. Det blir lättare när ni känner er som ett med varandra. Så kultivera ert nya liv. Forma det i vetskap om att ni är kärlek, varken mer eller mindre. Allt annat är som ett fyrverkeri i skyn – andlöst, vackert, färgsprakande – men som snart bleknar bort och upplöses. Och så är det.

Vi är Arkturierna och jag är Ashira, ert levande ljus och ambassadör för det Rena Landet av Kärlek.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...