Ashira via Susan Sammarco, 2 augusti

Ashira

2 augusti, 2015

Kanal: Susan Sammarco

 

”Ashira”

Jag ska lägga in lite humor i det här: Ni är antagligen för unga för att minnas detta men de som nu befinner sig här i rummet och minns TV-showen ”Min vän från Mars”, hade inte han för länge sedan en kul antenn som brukade åka upp? Det blev mycket av den tidens gapflabb, roligheterna på den tiden. Showen var mycket populär. Jag nämner den här för den var en föregångare. Den fick folk att tänka till.

Era kristallina kroppar kommer att vara mycket som antenner. De kommer att vara mycket känsliga och sträcker ut sig på många olika sätt, som ”OWS” har sagt, de kommer att manifesteras på olika sätt för var och en.

Förändringen i strukturen har blivit något nytt. De av oss som har lämnat våra fysiska kroppar och har höjt våra vibrationer och har existerat på andra plan, har haft andliga kroppar men inte exakt densamma kropp som ni manifesterar. Detta är en del av den stora showen som har pågått. Att få se hur ni anpassar er till kropparna och hur ni förändras när ni går igenom denna process.

Det här har varit en viktig del i det som vi har behövt göra i våra roller, att stötta er i detta. För att göra er medvetna om pina och smärta, kostförändringar, förändringar i sömnvanor. Och när förändringarna har framskridit har behovet av sömn och speciell mat ökat. Vi talade en och annan gång om för er att choklad är OK, eller hur? För när ni har en längtan efter något kan det vara något som ni behöver vid den tidpunkten för att få en förändring till stånd.

Följ med flödet. Tillåt er själva nöjet, men vi vet att allt inte har varit förnöjsamt för denna (kanal), tillåt er att följa med flödet. Tillåt er att bli vägledda till vad ni ska äta, dricka och vet att det finns många, många som noggrant övervakar denna process och håller ett mycket noga öga på varenda en.

”Ashira”: Ja, tack.

Låt mig först vända mig till de nya barnen som kommer in i kroppar som är mycket unga. Också till kvinnorna som bär barnen som kommer in för att uppleva detta. Dessa barn som har kommit in i många års tid har fått många olika namn. De nya barnen som kommer in på detta plan har en mycket stor uppgift framför sig, för de lyfter upp varje person på planeten.

Deras oskuldsfullhet är underbar. Men deras medvetande är också underbart och de förblir förankrade på mycket djupa nivåer. Det är deras uppgift att upprätthålla balansen och att upprätthålla en känsla av optimism och en känsla av vart alla är på väg! De är så sammankopplade vid denna tid.

Till och med barnet som ligger i sin vagga, till och med barnet som ammas av sin mor, det är INGET barn, det är en själsvarelse, det är en andlig varelse som är här med en stor känsla för sitt syfte. Och den stora känslan för syftet är också att hjälpa de andra barnen upp långt förbi tjugoårsåldern. Alla dessa barn som har kommit med en stor önskan att göra en skillnad, med stora önskningar om att få se en förändring.

De kommer att acceptera detta lätt och utan möda och kommer att följa med energin utan att ifrågasätta den. När ni ser de yngsta barnen komma in, vet att de är stödet för hela den mänskliga familjen. Deras känsla för medvetenhet och uppgift höjer sig över den föregående generationen. De fick med sig förståelsen för denna process.

För att besvara er fråga, ja, dessa barn har en inre vägledning för denna process och till och med era barn som verkar vända ryggen till er och ert trossystem, kommer, när stridsropet går, att på ett djupare plan och snabbare förstå det än vuxna omkring dem. Vi kommer att se detta i unga människor upp till och i tjugo- trettioårsåldern. Tjugoåringarna är mer engagerade i att stötta varandra och sin familj. De kommer att vara ännu mer alerta än de som ännu inte har vaknat på planeten.

Vågen kommer att träffa sitt mål och ett gensvar av kärlek kommer att uppstå, från de allra yngsta i vaggan till de allra äldsta. Alla barn som ni frågar om är en del av denna process och kommer att överraska er med deras djupa förståelse och stöd.

”En som tjänar”: Ja. Här skall vi tillägga att det i Ljusarbetarnas krets pågår förberedelser som kommer att vara till stor hjälp för alla dem som inte förstår vad som pågår här, vad som håller på att ske. Så, ni kommer att kunna hjälpa till långt utöver det som ni hittills kan föreställa er. Ni har blivit förberedda på det.

Fler frågor?

Då är vi klara. Vi ska frigöra kanalen. Bara fortsätt med ert arbete på de saker som dyker upp för er och som kommer fram på olika tider i era liv. Ni blir knuffade här och ni puttas på där. Ni får se glimtar av slöjan som dras åt sidan, allt för att ni ska acceptera dessa saker som finns inuti er. Om de så verkar vara sjukdomar eller är behagliga upplevelser, så är de alla delar av den stora förändringen och övergången som nu sker här.

Shanti. Frid vare med er. Var Ett.

”Ashira”

Jag är ”Ashira”. Jag har talat till er och besvarat frågor idag. Som alltid är det ett nöje.

Jag vill påminna er om vad ni idag i er grupp har talat om och att det har gjorts med en avsikt. Det finns saker som ni avsiktligen avvisar i den större världen för att ni vet att de blott är rester, som skuggor. De är minnen som dyker upp här och där, av inte den högsta kärleken. Det är en del av planetens rensning. Det sker för att människor ska kunna släppa taget om sina gamla trossystem. Som ni denna vecka såg, det som skedde i Djurriket.

Ni har sett att det har skett mot etniska grupper. Ni har sett att det har skett mot nationer. Ni har det att det har skett mot människor. Men varje gång en händelse inträffar, blir det till en chans för fler att vakna upp, fler att känna större kärlek. Inte bara för människor utan också för djur.

Nu är det dags för kärleken att vakna i varenda varelse. Det är er chans att tala om kärlek i varje sammanhang. När ni har en information som inte genljuder med er, så kan det bli den pusselbit som de så starkt försvarar. Det är inte längre tid för att starkt försvara något. Det är dags för sanningen, det är dags för kärleken. Det är dags att säga: ”Kanske du har rätt” och att tillåta det att komma igenom er.

För de kommande tiderna tackar vi er så mycket och vi sänder er frid och förståelse. Namaste.

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...