Uppstigna mormödrarna via Galaxygirl, 2 december, 2019

Ascended Grandmothers ~galaxygirl~12/2/2019

Vi är Mormödrarna. Utöver tid och rum, vi är.

Vi ser tröttheten i Ljusarbetarkollektivet och till dessa säger vi att en smula tuff kärlek behövs.  Ni kan göra det här. Ni gör redan det. Ni har varit på liknande missioner förut. För dem av er som har tillgång till sådana här budskap som kodar våra vibrationer, acceptera detta som en varm kram från oss, som en Välkommen Hem omfamning. Ni behöver inte känna er så isolerade och ensamma. Det behöver inte krossa er, såvida inte mer ensamhet och lidande är vad ni eftersträvar. Naturligtvis skulle ni säga att det inte är det, men när ni håller fast vid gamla mönster måste vi undra.

Det är dags att söka efter det nya. Att söka friheten av glädje inom. Se dina sår och tillåt oss bilda en cirkel runt dig och hålla rymd åt dig medan du helar och läker dem. Var tröstade. Vi ser att mänsklighetens frihet kommer. När mänskligheten är redo för det kommer allt att förverkligas. Manifestera ditt öde och ditt öde är ljus, är kärlek. Ni är gamla och kloka, liksom vi. Vi behöver inte manifestera vår yttre ungdom och skönhet om det inte behövs, för att vi är bekväma i vår hud, och det är hög tid att ni är det också. Inga fler jämförelser med photoshop illusioner.

Ni är Källan i mänsklig form som uppstiger med nåd och lätthet. Vad gör det om ni ser slitna ut. Rynkor kan jämnas ut. Alla ting kan förnyas i tiden. Med tro och avsikt kommer ni att se. Inget mer tjurighet. Res dig och fortsätt skapa det liv du vill ha. Och finn glädjen i det! Naturligtvis är det svårt. Därför skickade universum er alla att göra det. Nåväl. Vi ser att ni gör detta på ett utmärkt sätt förresten. Och vi älskar er.

Vi är de uppstigna Mormödrarna. Vi ser att era vackra hjärtan är lite ömtåliga och sargade. Ömtålighet och slitenhet leder er inte på vägen. Bli djärva och starka. Bli era högre själv. Fråga. Sök. Knacka. Var. Lyssna på älvorna i vinden. Känn moder Gaias fasta stengrund under fötterna. Jorda er. Skratta. Glädje är överallt – du borde vara klok och modig nog att kunna se. Åh, där… ett skifte. Fred. Vi andas på era kronor. Vi tänder er inre eld med våra händer. Vi skickar er ljus och kärlek till era trötta ben. Vi är Mormödrarna utan tid sänder er läkning och kärlek är dagen. Var i fred.

https://sananda.website/ascended-grandmothers-via-galaxygirl-december-2nd-2019

 

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...