Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 juli 2019

Det Arkturiska Rådet, 31 juli 2019

Via Daniel Scranton

Er Förmåga att Återhämta Er

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi är mycket fokuserade på speciellt en aspekt av utvecklingen av ert medvetande, och den aspekt vi är särskilt intresserade av är er förmåga till återhämtning. Återhämtning är som uppstigning. Först skapar ni ett scenario för er själva i era liv, där en svacka uppstår i er vibration. Ni mår sämre på grund av något som ni själva har orsakat i ert liv, och sedan kommer viljan att gå igenom den upplevelsen och de känslor den orsakade, så att ni kan gå vidare med era liv. Och en sak vi har noterat är att det vanligtvis inte är så lätt -tvärtom – det är mycket smärtsamt, och vi har också lagt märke till att även när ni känner er lättade, har ni fortfarande inte återhämtat er helt.

Återhämtning kan vara något som pågår, något som ni kontinuerligt deltar i och det är det som gör det så fascinerande för oss. Ni är underbara varelser som har tillgång till en rad känslor som saknar motstycke i hela den här galaxen. Och när ni går in i en djup depression finns det alltid en frestelse att avsluta allt lidande. Och naturligtvis finns det vissa människor som väljer den vägen, och vi dömer dem inte. Vi är mer fascinerade av dem av er som stannar kvar, uthärdar smärtan och återhämtar sig.

De flesta av er har inte fått lära sig hur man gör detta, och i de stunder när ni känner en sådan förtvivlan kanske det inte ens finns någon där för att trösta er. Och ändå hittar ni ett sätt att hantera det. Ni hittar ett sätt att bearbeta det, att ändra er vibration och gå vidare, trots det faktum att ni inte har någon garanti för att ni inte kommer att ställas inför en annan tragedi under denna livstid.

Därför hyllar vi er för er villighet att stanna kvar på Jorden i er fysiska kropp, och vi förundras över hur ni kan skifta er vibration till en högre frekvens, även när ingenting i ert liv har blivit bättre, även när den förlust som ni har lidit fortfarande är borta, så framhärdar ni.

Och vi vill fortsätta att anmoda er att stanna, att se utvidgningen av ert medvetande genom dess nästa steg på resan. Och vi kommer alltid att finnas här för er när ni är djupt förtvivlade. Allt ni behöver göra är att kalla på oss. Vi vill också uppmuntra er att vara där för varandra under dessa mörka tider när det inte ser ut att finnas något hopp och inget ljus. Vi kommer att fortsätta att påminna er om att det alltid finns hopp och ljus inom er. Vi är så hedrade över att få vara en del av denna resa med er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...