Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 mars 2019

ARBETA MED OSS DIREKT ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har etablerat många betydande förbindelser med er som är redo för vår energi att levereras direkt till er och vi är mycket nöjda med resultatet av de förbindelser vi har utformat. Vi har tillstånd från de flesta av er som får dessa överföringar att arbeta individuellt för er.

Nu tar vi alltid temperaturen hos det mänskliga kollektivet och levererar till hela din ras det som ni behöver och det ni är redo för, men vi arbetar också med individer, och vi arbetar individuellt med några av er. Återigen gör vi det bara med tillstånd och när det finns en beredskap inom er.

Om du undrar om du är redo eller inte är svaret förmodligen nej. Om du vet att du är en av de som vi hänvisar till här, vet då att vi kommer att trappa upp lite under de närmaste månaderna.

Nu, för de av er som vill ha individuell uppmärksamhet från varelser som oss, här är det vi rekommenderar. Tänk på vad det är som ni vill göra för kollektivet av mänskligheten. Tänk på vad ni skulle göra om ni hade vårt direkta bistånd och sedan komma in i vibrationen av vad det är ni skulle göra och ni kommer att börja processen med att medskapa med oss.

Ni behöver inte be och plädera och ni behöver inte förhandla med ert högre själv. Allt ni behöver göra är att hjälpa mänskligheten så mycket som vi gör och hitta sedan vibrationen av den hjälp som ni vill bistå med.

Vi kan jobba med er medan ni sover och det är den mest lämpliga tiden för oss att ansluta till er. Och på det sättet, när ni vaknar, kan ni känna er inspirerade att göra något som ni aldrig gjort tidigare. Och ni kommer att veta att ni har fått vår hjälp för att förbereda er för det arbete som ni vill göra för att hjälpa mänskligheten att utvecklas och stiga upp.

Vi är väldigt begeistrade att skapa fler förbindelser och allianser med dem som är angelägna om att ta emot vad som helst som ni behöver från oss. Så vet bara att det är möjligt, ni är värda att få vår hjälp, och vi är angelägna om att lägga till antalet av våra markpersonal där på planeten Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...