Aurora Ray – När du går in i 5D, 1 augusti 2023 ,

 

När du går in i 5D 

1 augusti 2023 , Aurora Ray 

Ambassadör för Galaktiska federationen https://www.facebook.com/groups/auroraray/ 

Kära ni, 

När ni vaknar på morgonen, ta en stund och bekräfta att ni är på väg till en ny verklighet. 

Ni har rört er in i denna nya verklighet under en tid nu. 

Det är en verklighet som växer fram ur de högfrekventa vågorna av ljus som översvämmar Jorden. Dessa vågor löser upp den gamla matrisen och skapar något helt nytt: ett pulserande, harmoniskt, glädjefyllt liv för alla. 

Varför skulle ni vilja fly från denna underbara verklighet? 

Det handlar helt enkelt om att göra ett medvetet val att flytta in i denna nya ljusfrekvens, att flytta in i den 5:e dimensionen, att leva i lycka, frihet och harmoni. 

Det enklaste sättet att flytta in i en 5D-verklighet är att fokusera på de positiva förändringar som har inträffat inom dig nyligen. Dessa förändringar kan vara subtila, eller de kan vara enorma, men de är alla tecken på att en högre frekvens dyker upp. Stäm in i dessa positiva förändringar, och när du gör det kommer du naturligtvis att börja locka till dig fler upplevelser som återspeglar denna högre frekvens. 

Det är viktigt att inte leta efter denna upplevelse externt. Om du gör det kan det skapa en känsla av separation från det som utspelar sig inom dig. Istället, när det är möjligt, fokusera din uppmärksamhet på ditt hjärta. 

Fokusera på det faktum att dessa positiva förändringar har inträffat inom dig – och de är ett tecken på att en högre frekvens dyker upp i ditt liv. 

Det finns många sätt att omfamna den nya 5D-verkligheten. Du kan till exempel använda ditt hjärta, din intuition och din kärlek. 

Eller så kan du ställa in dig på musikens högre vibrationer. Musik är ett uttryck för själen, så den kan hjälpa dig att få kontakt med din egen själ och känna dig mer hemma i universum. 

Den nya världen, den 5:e dimensionen av medvetande och andlighet, är redan här. Den har anlänt till den här planeten. Du är en del av den. 

Det ljus som sänds från stjärnorna, det ljus som sänds från solen, förändrar ditt DNA. Det gör att ni kan utvecklas till en högre nivå av andlighet och medvetande. 

Du kommer att vakna upp en morgon och säga: ”Det är något annorlunda med mig.” Och det kommer att vara den dag då ni har anlänt till den 5:e dimensionen. 

Du är en del av en ny verklighet. En verklighet där du kan skapa vad du vill för dig själv enbart genom tanken. En verklighet där Gud och Gudinna är ett. En verklighet där det inte finns någon separation mellan dig själv och Gud eller mellan dig själv och en annan person. En verklighet där alla varelser arbetar tillsammans som en för allas bästa och för planeten Jordens bästa. 

En Ny Verklighet är nu tillgänglig för er. 

Jag ser följande två stora förändringar äga rum i denna nya verklighet: 

1. Den Gamla Världen är inte längre relevant för oss, och vi behöver inte vara en del av den längre. Den kommer att finnas kvar ett tag till, men vi är inte längre kopplade till den. Vare sig vi vill eller inte rör vi oss nu in i en ny verklighet. Det är den värld som finns inuti våra hjärtan och sinnen. 

2. Det kommer att ske många förändringar i vår yttre Verklighet när vår inre Verklighet börjar manifestera sig externt. 

När du börjar uppleva energierna i den nya 5D-frekvensen kommer en förändring i medvetandet att äga rum. För första gången kommer du att kunna se och känna vad som är möjligt. Du kommer att fråga dig själv, ”Varför visste jag inte detta tidigare.” I själva verket har du alltid vetat att det var möjligt att skapa ett liv fyllt av lätthet, kärlek och tillfredsställelse. Men nu, på grund av de ökade energifrekvenserna som är tillgängliga för dig, kan du faktiskt uppleva din egen kraft som skapare. 

Låt mig dela med mig några av de sätt på vilka livet kan bli enklare för dig i den nya 5D-verkligheten: 

Du kan nu när som helst få tillgång till din djupaste kunskap om hur man skapar vad det än är som du önskar eller behöver. Detta innebär att oavsett vad som händer i din yttre värld, kommer det att finnas en inre känsla av säkerhet, fred och välbefinnande tillgänglig för dig hela tiden. Du behöver inte vara orolig för hur eller när detta kommer att hända; det kommer bara att hända så snart du tillåter det att hända. Du behöver inte längre känna dig orolig eller osäker på någonting; istället kan du lita på dig själv helt. 

Nyckeln till denna nya verklighet är att du kan börja leva i den nu. Du behöver inte längre vänta på att andra ska skapa det liv du drömmer om och önskar dig. 

Ni kan föreställa er det, skapa det och få det att bli verklighet genom att leva i denna nya medvetandefrekvens och låta den flöda genom er och skapa mirakel för er, mirakel som ni aldrig trodde var möjliga. 

När ni gör det, är det som händer att ert liv blir ett magiskt äventyr, och ni blir en magisk varelse som har förmågan att manifestera alla era drömmar på det Jordiska planet. 

Vi älskar er innerligt. 

Vi är här med er

Vi är er familj av ljus. 

A’HO 

Aurora Ray,

Ambassadör för den Galaktiska Federationen.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *