Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 30 juli 2023

 

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 30 juli 2023

Hej mina vänner. Än en gång har ännu en vecka flugit iväg. En sak som jag tycker är väldigt udda nuförtiden är ”tid”. Jag vet att det inte finns något sådant där ni lever. Ändå, här, för mig och andra, verkar det som att det hela har blivit lite galet. Jag kan till exempel sjunga i min kör på en måndagskväll. Min syster stannar kvar och vi pratar… Jag träffar henne nästa eftermiddag och det finns INGEN MÖJLIGHET för mig, att det bara var kvällen innan vi pratade, det verkar som en vecka sedan. Vad handlar det om?

Välkommen, Blossom och Var och en, som återigen dras till dessa samtal. Det är Energivibrationen inom Kärleken i era Hjärtan som attraherar er hit, och när Var och En tillåter öppnandet av sitt Hjärta till det som vi för igenom … sker expansion i/av många aspekter. 

Detta är underbart för oss att KÄNNA.

Angående tidens försvinnande eller tidens påskyndande, eller tiden som förvrängs i ert Medvetande … detta beror på de Nyare Högre Energierna som ni upplever vid denna ’tid’.

Faktum är att det kan tyckas för en som om en incident ägde rum för några veckor sedan, när det i själva verket var igår … eftersom vibrationen som man har ”strävat efter” tillåter tiden att ”inte stå i vägen”. För det är inte så mycket av en ”grej” längre.

Är det inte så Blossom, att om man skulle frigöra ”tid” från minnet, skulle det finnas ett Större Flöde inom jagets naturliga balans?

Att tillåta händelser att äga rum i Naturligt Flöde snarare än kortfattad timing och önskan att kontrollera resultat och deadlines.

Vi förstår att mycket av er planets aktiviteter rör sig dygnet runt … och det finns säkert aspekter som måste utföras som involverar detta ”Solur”.

Ändå orsakar de allt Högre Ljusenergierna som kommer in nu många förändringar i många aspekter av er Medvetenhet. En av dem är ”Tidsförvrängning”.

Det är inget att bry sig om. Det är en bra sak. Det är ett erkännande av att ”Följa med i ”tiderna”.

Det finns så mycket runt ”er” … Var och En … som ”uppstår”. Mycket som är mycket subtilt och knappast märkbart, eftersom det har integrerats i ditt väsen på ett skonsamt sätt och därför inte orsakat någon störning.

Ändå finns det andra förändringar … skulle vi säga … ”frisläppanden” … som kan ge en hel omskakning i ens system och lämna det helt ur funktion för en ’tid’.

Än en gång ber vi dig att se tillbaka på ditt ”gamla du”. Den som var envis … den som var oförlåtande … den som inte hade ”tid” för andra och deras placering i den här Filmen … den här pjäsen … vilket ord du än känner för att använda.

Tja … jag skulle kalla det ”Mitt liv”! ’Min värld’! Jag vet att det är ”mitt liv” i den här pjäsen … den här filmen, men ändå, även om det är ett spel, som ni också säger … är det fortfarande mycket ”Mitt liv” som jag lever.

Ändå, är det inte nu, Blossom… som du känner dig frikopplad från allt som ”pågår” och bara ”Flyter med strömmen” … accepterar det som är … och inte tillåter känslor att ta dig till onödiga djup som ego-sinnet vill ”sälja” till dig’?

Rätt Ja. Och får jag säga, snyggt uttryckt.

Så, i dessa tider känner du inte, skulle du inte anse dig själv VARA … en skådespelare … som spelar rollen?

Jag förstår vad ni säger … och när jag faktiskt väljer att vara skådespelerska i denna livstid, i den här skådespelarrollen, kan jag relatera ännu mer till ”Det jag gör” … vilket gör att det ”Ser ut” att vara på riktigt … och ändå, egentligen bara ”skådespeleri”.

Inom det där ”skådespeleriet” … var är dina känslor?

Åh, de finns där, tro mig. Jag känner inte att jag ”gömmer dem” eller ”ignorerar dem” genom att Vara i detta flöde. Ändå, nuförtiden … finns det mer av en acceptans av vad som ”ÄR”.

Var finns där, Blossom?

Jag kan inte riktigt ”sätta dem” på en plats inom mig. Jag kan inte hitta var de är nu som ni har frågat om. Jag känner att jag borde säga ”Mitt hjärta”, men det är inte heller helt rätt … eller hur?

Vi är verkligen på väg åt rätt håll med det här samtalet.

Ju mer man utvecklas…

desto mer erkänner man KUNSKAPEN om DET STÖRRE JAGET…

desto mer man blir medveten om KÄNSLAN AV REN KÄRLEK OCH FÖRSTÅELSE FÖR ALLT …

Sedan … desto mer ’tid’ lever man i dessa Högre sammanhang.

Det finns inte längre något behov av att ”gräva” sig in i vad man kan ha ägnat sig åt, i tidigare situationer … och vältrat sig i ”Varför jag … Stackars mig”-syndromet.

Så många av er har nu ”passerat den posten” … och är Medvetna om SANNINGEN inom er.

Och inom den Sanningen … finns det mycket att släppa taget om av de gamla indoktrineringarna och programmen… som i sin tur …

LYSER UPP…

BELYSER DEN NYA VERSIONEN AV DIG.

Verkligen. Med respekt för allas ”positionering på sin resa” … det är så mycket mer uppenbart för dem som har rest långt … under lång, lång, tid … och slitit ut många par mockasiner … den stora skillnaden mellan själar som inte hittills, har valt för sig själva att ”fortsätta att gå”. De som slår sig ner och förblir i ‘normen’ och ‘gör som de blir tillsagda’ etc. De som väljer att inte expandera. På ett sätt … som jag säger, med respekt för dem … och jag antar, Tacksamhet … hjälper de som måste… se hur långt de faktiskt har kommit.

Och spelar det någon roll för dig, Blossom … var de andra är … när det gäller påverkan på dig?

Bra fråga. På ett personligt plan säger jag ”Var och en är sin egen … Det angår inte mig … Skicka Kärlek … i vetskapen om att de är på sin egen väg”. På en Storskalig nivå av att lyfta Planeten … vissa känner sig frustrerade över att andra väljer att förbli som de är och inte involverar sig i detta Spännande Uppvaknande.

Vissa känner? Känner du dig frustrerad?

Nej. Det är vad som är. De är som de är. Deras val.

Vissa känner att de som har begravt sina huvuden i sanden hindrar Uppstigningsprocessen.

Gör de?

Om DU eller någon annan tycker att svaret är Ja, så gör de det. Om du känner att svaret är nej … så gör de inte det.

Du förstår, Blossom och alla närvarande…

DITT LIV ÄR DITT LIV … HUR DU VÄLJER ATT LEVA DITT LIV ÄR DITT BESLUT.

HUR DU VÄLJER ATT TÄNKA PÅ NÅGOT ÄR DITT VAL.

DET ÄR DITT LIV I DIN VÄRLD.

DU GÖR DINA VAL … DU ’TÄNKER UT’ HUR DU VÄLJER ATT TÄNKA.

DET ÄR DITT PRIVILEGIUM ATT GÖRA DET.

Så i den meningen finns det inget rätt eller fel … och jag menar ”i den meningen” i motsats till att gå ner i djupa kaninhål av ”rätt och fel”.

Korrekt. Ni har alla fått en hjärna. Verktyg att tänka med. Vilken gåva.

Ändå, mest av allt … fick ni fri vilja att välja hur ni skulle använda denna gåva.

NI är inte Robotar.

Än!

Blossom … ATT KÄNNA KÄRLEKENS KRAFT … ATT KÄNNA KRAFTEN SOM ÄR KÄRLEK … ÄR DEN ULTIMATA UPPLEVELSEN MAN KAN FÅ.

När man knackar sig in i detta medvetande av REN KÄRLEK … när man öppnar dörren till den och går igenom… känner man lätt igen vad den KÄRLEKEN ÄR … och att ”allt” annat finns utanför den.

Inte inom den?

Låt oss säga att Kärlek är ”paddeln” och allt annat är bollen.

Jag visste att ni skulle ta med pickleball i det. Jag är beroende!

Vi är medvetna om detta Blossom och är överlyckliga. Övningen gynnar dig mycket och ”höjer ditt spel” på alla nivåer.

Jag vet!

Så … Paddeln är det rena Kärleksmedvetandet och bollen är allt annat … Paddeln träffar bollen och bollen ger sig av på avsiktens bana. 

Och antingen gör vi poäng eller så gör vi det inte!

Och det spelar ingen roll … för det är bara ett spel.

Jag antar att det största problemet för de flesta av oss är … vi VET detta … vi FÅR det här … vi är mer än villiga att öppna dörren och gå igenom, men … vi verkar inte kunna. Vad är det som hindrar oss från att komma till den plats som vi alla vill vara på?

Tid!

Det är ett skämt, eller hur?

Nej. Ändå hoppades vi kunna roa.

I motsats till att förvirra!

Blossom, i din värld … i detta ögonblick … är du programmerad och konditionerad till ”tid”. Ändå, som de flesta förstår … existerar den inte.

För vi vet att allt händer på en gång, även om vi kan ha svårt att förstå det.

Exakt. Det spelar ingen roll att du inte kan förstå det. För ingenting spelar någon roll.

Jag är verkligen road eftersom jag kan känna att ni är roade också, genom att dyka in i sådana djup av visdom som ni har talat om tidigare, som ”Ingenting spelar någon roll” … och glatt blåsa våra sinnen.

Eller, sträcka ut dem … till den KUNSKAP som ni redan HAR.

Du kanske tror att vi pratar i gåtor, Blossom … men det gör vi inte. Detta är fakta.

Om det skulle vara ”vid den här tiden” som alla kunde gå in genom dörren … bara sådär … SKULLE ALLT FÖRÄNDRAS.

DEN GUDOMLIGA PLANEN SKULLE ÄNDRAS.

Ändras den inte hela tiden?

Absolut inte resultatet … Strategier, kanske.

Jag vet att det finns så mycket … så mycket som vi inte är medvetna om angående denna plan. Men sannerligen, i slutet av dagen spelar det ingen roll heller. Vi vet vad vi kom för att göra och många av oss, så många av oss, gör det bästa vi kan för att uppfylla den Glädjefyllda uppgiften och för nu är det allt vi behöver veta och bara fortsätta med det!

Vi kunde inte ha uttryckt det bättre själva, Blossom.

Tack. I Tacksamhet, I Kärleksfull tjänst. Jag är.

Snälla får jag be er alla att skicka böner till min kära vän, Suzy Ward, som kanaliserar sin son Matthew. Hon har upplevt en hjärtattack och er Kärlek och era Helande Välsignelser kommer att hjälpa henne enormt. Vi Älskar dig, Suzy. Krya på dig.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *