Avenda via Nancy Tate, 21 februari, 2017

Avenda, 21 februari 2017

Via Nancy Tate

 

När vi går in i vårt system som håller på att tillverkas av alla önskemål och intressen av varandra, ser vi resultatet av vad vi tror och vad vi önskar i våra liv. Vi ser hur många människors attityder förändras och tar en annan vändning. När detta sker kommer vi att gå igenom uppvakningsprocessen, som kommer att ge oss en klarare bild av vad vår resa vid den tidpunkten skapar för oss.

Det är en väckarklocka som överträffar allt som vi har åstadkommit så här långt på vår resa. När vi går igenom det här, kommer vi att överväga flera vägar som kommer att leda till den expansionskraft som står i beredskap för oss, när vi tar vår resa genom denna upplevelse som vi skapar.

När vi når varje kapitel i den bok som vi skapar, kommer vi att se att varje ord är lika kraftfullt som de åtgärder vi tar. Vi kryper och vi flyger. Vi dansar och vi sjunger. Vi står på vår tröskel och tittar på den tidsplan som är inställd på att öppna olika dörrar, som kommer att leda till en annan ”väckarklocka” för vårt bestämda öde.

Ta en paus och titta på vad vi gör på vår resa. Se de skillnader som varje dag, varje timme, varje sekund tar oss igenom den. Har vi lärt oss hur vi ska leda oss själva, eller lyssnar vi på andra? Det är en intressant karta som vi har ritat för vår väg tillbaka hem, varifrån vi kommer.

När vi kommer dit, kommer vi att upptäcka att det inte är så annorlunda på många sätt; men samtidigt kommer vi att förstå att vi befinner oss i en helt annan tidslinje. Vi lever i nuet på ett sätt som vi bara delvis förstår.

Nu har vi så mycket att tänka på och fundera över på vår väg hem. Vi upptäcker att vi alla är på väg tillbaka. Se nu vad det är som tar er i er riktning, och som ger er en känsla av välbefinnande och närhet till det som ni har önskat. Ta en stund och se hur andra reagerar, vilket är tecken på den Enhet som vi alla är en del av. Är det inte intressant hur vi skapar vår nya värld genom de upptäckter vi har gjort?

Det är verkligen en resa av förståelse, samarbete och under, som vi håller på att föra in i våra liv. Låt oss fortsätta så, och tillåta oss själva att lyssna på och följa vår inre röst, som börjar med att vi lyssnar inåt och inte på en plats utanför oss själva.

Jag lämnar er nu och går till fridens, glädjens och kärlekens stig, som är vår skapelse på upptäcktsresan. Det handlar om kärlek till oss själva, som leder till kärlek för allt Liv.

Med mycket kärlek, Nancy Tate.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

Du gillar kanske också...