Rådet via Ron Head, 7 oktober, 2015

Rådet/Ron Head

 

Många av er går igenom vad som för er verkar vara en ganska ojämn period vid denna tidpunkt. Ni tänker, ”Vad är det de babblar om … ett stort steg mot ett nytt sätt att vara? Jag har inte haft ett stort steg! Om något så är det bara värre. ”. Som vi nämnde tidigare, så kom ihåg att det är en del av er som kan se runt hörn och över hinder. Tråkigt nog för ert medvetna sinne, så har de flesta av er inte ständig tillgång till detta när ni arbetar inom er fysiska omgivning.

Om det är något som står i vägen, något som saktar ner era framsteg nu, är det absolut väsentlig med tanke på er avsikt att göra nämnda framsteg, att ni kastar det överbord eller löser det innan ni går vidare. Ni kommer inte komma så mycket längre på den väg ni har angett för er själva utan att göra detta. Och om ni försöker så vet ni hur det kommer att gå. Ju längre ni reser utan upplösning, desto svårare kommer upplösningen verkar vara. Som ett exempel att tänka på tiden det tar för människor att manifestera en allvarlig sjukdom innan de börjar leta efter svar. Är det inte så att många, många möjligheter har missas?

En annan möjlig typ av problem som kan uppstå är när ni håller er fast vid något som ni kommer att behöva släppa taget om. Ni kan presenteras med en möjlighet som ni inte känner igen. Det kanske visar sig att du identifierat dig själv med flera saker som är Du, i själva verket inte är du. Låt oss påpeka för er något som ni redan är mycket väl medveten om, men som ni kanske missar med ert fokus på vad ni tolkar som ett problem.

Det finns absolut ingenting som ni upplever, eller har, eller vill hålla taget om, som inte är tillfälligt. Att vara tillfälligt är vad som menas med begreppet illusion. Den Enda, vi betonar att det Enda, du är medveten i din ”verkligheten” som i själva verket är permanent, och därför det enda verkliga, är Du själv. Faktiskt, låt oss göra det till Dig själv. Allt annat är en illusion, och kan därför aldrig fortsätta. Det kommer att förändras. Och att försöka stoppa eller bromsa förändringarna är orsaken till mycket, mycket lidande för er.

Så, vad gör du åt detta? Detta har inte förändrats heller. Och de flesta av er skulle veta exakt vad de ska råda en annan som ställde denna fråga. Om ni tillfrågades om en sak eller situation, skulle ni troligen svara med att säga, ”Släpp det.” Ni kanske säga, ”Leta efter sätt att förvandla det till en vinnande situation för alla.” I varje fall, skulle ni veta att kasta enorma mängder av kärlek på det. Ni skulle veta att släppa alla era förväntningar, alla era tvivel, och alla era rädslor om att tänka på det.

Detta är nyckeln trots allt, eller hur? Är det inte det mest troliga att ni håller fast vid det förflutna då ni inte kan se in i framtiden och är inte är säkra på vad den kommer med?

Nå, vi kan inte visa er framtiden. Eftersom framtiden är så långt från vad ni vet och alla bilder som vi kan skicka er skulle behöva vara baserade i bilder som ni känner nu. Och det skulle inte ens börja ge det rättvisa. Så det är därför vi alltid använder blommiga beskrivningar av saker ”bortom din fantasi”. Eftersom det är bortom er fantasi. Men längs vägen finns många steg ni behöver för att lättare kunna föreställa er att kunna släppa taget och låta nästa nödvändiga åtgärder äga rum. Ditt liv kommer bara innehålla så mycket som. Du vill ha eller behöver mer. Måste inte något ge vika? Kyssa din gamla bil adjö, tacka den för sin service, och gå ut shoppa bil med ett fritt och öppet hjärta. Bil, jobb, relation, eller något annat, samma principer gäller. Och ni vet det redan. Det är därför du älskar frasen ”Gå med Flödet” så mycket.

Nu, andas och göra det steg framåt vi talade om. Du är älskad och stöttad.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. Du får kopiera och distribuera detta material, så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir klar och du inkluderar denna upphovsrätt Länk: https://oraclesandhealers.wordpress.com/

Svensk översättning Lena Änglalilja Tedeblad www.st-germain.se

Du gillar kanske också...