“Avslöjandena börjar” – Fulford Report – 17.12.1919

“Avslöjandena börjar” – Fulford Report – 17.12.1919

 

“Unveiling Begins” – Fulford Report – 12.17.19

Antarktis är nedstängt när avslöjandet av hemligt rymdprogram börjar

17 december 2019
Av Benjamin Fulford

Ett ovanligt utbrott av händelser och pressmeddelanden klargör att den amerikanska regeringen avslöjar sitt hemliga rymdprogram håller flera källor med om. Vi hör också talas om ett kinesiskt hemligt rymdprogram, ett nazistiskt hemligt rymdprogram och ett ryskt hemligt rymdprogram. Alla dessa avslöjanden åtföljs av ovanliga rörelser av guld och andra ekonomiska ovanligheter. Det senaste handelsavtalet mellan USA och Kina är också kopplat till dessa hemliga rymdprogram, det håller kinesiska och Pentagon-källor med om. De är alla tecken på att det kan komma någon slags häpnadsväckande planetarisk händelse.

Vanligtvis går denna författare inte så gärna in i UFO-världen och anser att extraordinära påståenden kräver extraordinära bevis. Men sådana bevis är nu obestridliga.

Det största beviset är en serie offentliga tillkännagivanden av flera regeringstjänstemän, inklusive USA: s president Donald Trump. Trumps officiella lansering av en amerikansk rymdstyrka är bara början på ett gradvis avslöjande, säger Pentagon-tjänstemän.

https://www.defensenews.com/congress/2019/12/10/defense-policy-deal-creates-space-force-sidesteps-border-wall-controversy/

Medierna fylls nu med berättelser om UFOs och hemlig amerikansk militär teknik som en del av denna process. Som vi tidigare har rapporterat har den amerikanska flottan släppt patent på anti-gravitations tefat och kompakt kärnfusion. Nu har vi en nyligen pensionerad flygvapengeneral som talar om redan befintlig teknik som kan ta oss ”från en del av planeten till en annan inom en timme.”

https://www.thedrive.com/the-war-zone/31445/recently-retired-usaf-general-makes-eyebrow-raising-claims-about-advanced-space-technology

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/navy-covered-up-new-technology-21066844

Rep. Mike Rogers, R-Ala. och flygvapensekreteraren Barbara Barrett krävde båda offentligt denna månad avklassificering av ”en stor mängd information om Amerikas militära rymdprogram.”

https://www.defensenews.com/smr/reagan-defense-forum/2019/12/08/barrett-rogers-plan-to-declassify-black-space-programs/

De 21 biljoner dollar som saknas i den amerikanska regeringsbudgeten sedan 1998, vilket dokumenterats av Catherine Austin Fitts och andra, spenderades på det hemliga rymdprogrammet, bekräftar Pentagon-tjänstemän. Mycket av denna teknik släpps nu ut till allmänheten, säger de.

DOD and HUD $21 Trillion Missing Money: Report & Supporting Documentation

Vi får också mycket fler UFO-observationer runt om i världen som spelas in på högkvalitativ video. Om du har till vana att titta på himlen som jag har, kommer det inte att ta lång tid innan du själv kan se med dina egna ögon.

https://nypost.com/2019/12/14/2019-was-banner-year-for-credible-ufo-sightings/

https://sputniknews.com/science/201912141077575518-nasa-astronaut-shockingly-hints-at-aliens-in-tweet-about-life-forms/

Nu när den antarktiska sommaren har börjat får vi åter flera rapporter om konstiga händelser också där. Den 10 december försvann ett chilenskt militärplan med 38 personer i gott väder på väg till Antarktis.

https://www.bbc.com/news/world-latin-america-50723907?fbclid=IwAR2LrWVvPxHJ-P0B5_6RjNeb8tFXixUnYi9xdTegoWs1liAaDLrw1fu8Lh0

En äldre CIA-officer och släkting till amiral Richard Byrd från Antarktis tidiga utforskningshistoria berättade för oss:

”Den chilenska militären beordrades av sina kontrollörer att inte gå nära Antarktis. De tyckte att de var smartare och visste mer än sina herrar. C-130 har tagits bort. Det var inte vilka som var på planet, det var vad de hade med sig som resulterade i ”försvinnandet.” I detta skede äger inga ingångar och utgångar rum på Antarktis. Den sydligaste kontinenten är under nedstängning tills vidare (inte på grund av denna incident). ”

En medlem av ”Cobra-motståndsgruppen” som nyligen har återvänt från Antarktis gav oss fotografiet nedan.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2019/12/Antarctica-cloud-ship2-300×225.png

De hävdar att det är ett fotografi av ett molnskepp eller ett stort främmande skepp som använder kamouflage av molntyp. Men det som intresserar oss mer är den svaga bilden av vad som ser ut som stora byggnader vid den avlägsna kustlinjen. Vad som än händer där är det helt klart mer än bara några få forskare som studerar pingviner.

”Många ryska och amerikanska forskare har dödats i Antarktis,” säger en högre P2 frimurarkälla, med hänvisning till ryska FSB- och CIA-rapporter. ”Jag vet säkert att där finns gamla främmande baser,” tillägger han. Det är därför Antarktis stängs ner, säger han.

Det här är personen som i förväg berättade att P2 skulle avskeda påven Benedict XVI. Han hittades också en gång av CIA nära BIS med en pistol och en sofistikerad låsdyrkningsanordning.

Denna källa säger också att jordbävningen som registrerades förra veckan vid Mindanao på Filippinerna orsakades av en attack på en fientlig underjordisk militärbas.

https://www.independent.co.uk/news/world/asia/philippines-earthquake-today-tsunami-damage-latest-magnitude-usgs-deaths-a9247381.html?utm_source=reddit.com

För att gå tillbaka till den ”här och nu” geopolitiken som detta nyhetsbrev vanligtvis fokuserar på, låt oss se hur det hemliga rymdprogrammet har med det senaste amerikanska/delvisa handelsavtalet med Kina att göra. Asiatiska ledare för hemliga samfund har länge sagt oss att de ville att USA ska avslöja sitt hemliga rymdprogram för dem. Detta enades man om vid de senaste amerikanska handelsförhandlingarna i Kina, säger de. Det är därför detaljerna i avtalet ännu inte har offentliggjorts, tillägger de. Det som har offentliggjorts tyder på att Kina har erbjudit sig att köpa ytterligare för 200 miljarder dollar varor från USA varje år. Ekonomer har kliat sina huvuden över detta eftersom den officiella amerikanska ekonomin inte har kapacitet att exportera så mycket. Men om hemlig rymdteknologi ingår i bilden är allt meningsfullt.

USA kommer nu också att avveckla sin bakteriekrigföring mot det kinesiska jordbruket som en del av affären, säger CIA: s källor. Berättelsen på länken nedan, som försöker skylla på kinesiska gangsters drönare som släpper svinpest i grisodlingar, är nästan säkert ett CIA-försök att avleda skulden för dessa attacker.

https://www.zerohedge.com/political/chinese-gangs-infect-pigs-swine-fever-criminal-meat-scheme

Det andra som har pågått den här veckan är de fortsatta konstiga rörelserna på finansmarknaderna. En CIA-källa i Sydostasien berättar att Indonesien plötsligt har annonserat ett infrastrukturprojekt på 40 miljarder dollar som han säger är en betalning till regeringen för att ge Rothschilds tillgång till en del av deras guld. Goldman Sachs ger delvis en bekräftelse av detta genom att rapportera att 1 200 ton eller 57 miljarder dollar av ”oförklarade guldflöden” nyligen har upptäckts.

Enligt Zero Hedge skrev också ”En Fed-ekonom, Ruth Judson, 2017 att cirka 60% av all amerikansk valuta, och cirka 75% av 100-dollars sedlarna, hade lämnat landet i slutet av 2016 – och att totalt cirka 900 miljarder dollar i amerikanska dollar hålls utomlands. ”Det antalet är nu över 1 biljon dollar, när som världens rika hamstrar kontanter i en kamp mot negativa räntor, säger CIA-källor.

https://www.zerohedge.com/markets/hundreds-billions-gold-and-cash-are-quietly-disappearing

Allt detta leder till ett växande marknadssamförstånd om att det kommer att vara omöjligt att hålla den nuvarande amerikanska aktiemarknadsbubblan i gång mycket längre. När mainstream-publikationer som The Wall Street Journal börjar säga att företag fifflar med sina böcker för att få vinster att se större ut än de är, då vet man att slutet är nära.

https://www.wsj.com/articles/huge-disparity-in-corporate-profits-hints-at-something-amiss-11576328400

FRB: s (Federal Reserve Board) tillkännagivande om att de skulle pumpa in 500 miljarder dollar till finansmarknaderna under de kommande dagarna är ett annat tecken på att det inte är affärer som vanligt på finansmarknaderna. P2 frimurarkällor säger att pengarna pumpas in på repomarknaden som svar på ett proxykrig som gröper ur tyskarna, dvs JP Morgan och Deutsche Bank, mot Rothschilds, dvs Goldman Sachs och Trump.

När vi talar om FRB är vi ledsna att notera att den tidigare Fed Chief Paul Volcker har gått bort. Jag träffade honom flera gånger och han övertygade mig om att centralbankerna bara anklagades för att försöka hålla pengar i linje med den reala ekonomin, något han utmärkte sig för. Det Volcker inte berättade för mig var att det var hans Rockefeller-chefer som beslutade – i hemlighet – hur de pengar som centralbankirerna skapade fördelades.

Vi noterar också att ämnet jubileum eller skuldförlåtelse för den genomsnittliga Joe, nu är en del av en mainstream-diskussion. Detta är ytterligare ett antydande om någon form av ekonomisk händelse, en som kan kopplas till rymdavslöjande.

https://finance.yahoo.com/news/5-000-old-plan-erase-100000406.html

Dessutom, nu när den brittiske premiärministern Boris Johnson har vunnit ett överväldigande mandat att lämna det tyska EU, är det dags för en ny affär för Europa, är P2 Frimurare och de brittiska underrättelseskällorna eniga om. De säger att ett grundläggande avtal har uppnåtts om att Europa ska drivas av ett triumvirat av Tyskland, Ryssland och Storbritannien.

Brittisk underrättelsetjänst säger också att de ständiga riksrätts- och ”ryska inblandnings” -attackerna mot Trump genomfördes av en viss brittisk fraktion. Denna kampanj avslutas nu, säger de. Det betyder att attackerna mot Ryssland och mot Trump kommer att stoppas, tillägger de.

Vår Pentagon-källa nära Trump hade följande att rapportera den här veckan: ”Trump kan behöva invadera Mexiko inte bara för att bekämpa CIA:s drogkarteller, utan för att hålla litium och andra resurser borta från kinesiska händer.”

Dessutom ”Bakslag för Boeing när Kina äntligen ifrågasätter säkerheten för 737 MAX, vilket banar vägen för ett globalt förbud mot de flygande likkistorna, medan försvarsdepartementet blockerade Boeing från ICBM: s ersättningsavtal på 85 miljarder dollar.”

Källan konstaterade vidare: ”Den 90% kristna majoriteten spänner sina konservativa muskler mot den förbannade J med Hallmark Channel som förbjuder lesbiska annonser och brasiliansk upprördhet över ett Netflix-porträtt av en homosexuell Jesus i” Kristi första frestelse. ”

Till sist kan vi bekräfta att ett möte arrangeras, eventuellt i mitten av januari, mellan det brittiska samväldet, P2-frimurarna, Pentagon och asiatiska hemliga samfund för att diskutera inrättandet av en World Planning Agency med en årlig budget på 1 biljon $. Inrättandet av denna byrå, ett jubileum, avslöjande av det hemliga rymdprogrammet och en finansiell återställning kommer att diskuteras vid detta möte, vilket P2, brittiska och asiatiska källor alla är överens om.

 

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...