BABAJI via Jahn Kassl, 28 april, 2023

 

 

BABAJI genom Jahn Kassl

Allt blir möjligt om du får tillgång till alla möjligheter. Allt förblir bara en dröm när du blockerar livsenergin, för bara det du ser är sant. Det faktiska livet utspelar sig bakom den synliga världen. För den sanna människan är en andlig varelse som har kvalificerat sig och bestämt sig från anden för ett liv på jorden. Så det är också anden som rör allt, synligt och osynligt – allt skapas och föds ur anden. Detta är budskapet: De sanna besluten fattas på den osynliga nivån och det du förlöser osynligt finner sitt eko i den synliga världen. På nolltid förändras din vardag om du litar på kärlekens kraft istället för kraften i det sakliga. Gå nu och välkomna förändringen, väx med kriserna och håll dig stabil med GUD!

Expandera din kärlek

Consciousness work Part 2 / From the 126th Light reading

Medvetet arbete Del 2/Från den 126:e Ljusläsningen

Vilka är gränserna för din kärlek?

Den andra delen av medvetenhetsarbetet i Guds nåd handlar om att utöka din kärleksfulla förmåga på den stabila grund som du nu har byggt.

Vilka är gränserna för din kärlek? Snälla ägna dig åt den här inblicken och fråga dig själv: Vilka är mina gränser för kärlek? Vem älskar jag och varför? Kan jag älska en främling? Kan jag älska människor som för med sig katastrofer i världen? Kan jag tänka mig att älska någon jag hatade till denna dag? Var, älskade, vill du dra DIN kärlekslinje?

Var mycket uppriktig! Ägna dig åt denna inventering under de följande minuterna så att vi kan ta upp tråden …

Fortfarande på insidan…

Ställ dig nu frågan: Är jag redo att förlänga min kärlek?

Pausa…

Om du är redo, visualisera då en person som du hittills har visat avvisande eller till och med hat. Rikta nu din kärlek till den här personen och upprepa orden inåt: ”Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig…”

Pausa…

Om du är redo, visualisera nu en situation som du har förkastat internt hittills, som har fyllt dig med rädsla och meningslöshet. Visualisera nu en situation som du sa att du aldrig vill uppleva igen – och upprepa nu orden inombords: ”Jag accepterar den här situationen i kärlek. Jag accepterar i kärlek, jag accepterar i kärlek, jag accepterar i kärlek.

Känn hur du expanderar din kärlek över denna situation. Som en kondor sprider sina vingar till flykt, så sprider du nu dina vingar för att höja dig över din oroliga programmering. Resultatet är inre frid, yttre lugn och mental stabilitet.

I dagar när världen håller på att bli galen, skapar du ett stabilt energifält av skydd genom att expandera kärleken. Förutsättningen för detta är att du blir medveten om dina tidigare gränser för kärlek och därefter utökar dem.

Visualisering

Fortsätt steg för steg, steg för steg! Utöka din kärlek till dina grannar först, utöka sedan din kärlek till främlingar! Öka sedan medvetandet hos de människor du är fientlig mot och inkludera även de människor i din kärlek som är fyllda av hat.

Utforska gränserna för din kärlek och utöka dem! Det här är övningen.

Detta arbete leder till de största helanden i dig och med dina medmänniskor. Samtidigt är utsträckningen av kärlek den största välsignelse som människan kan föra vidare eller använda på sig själv. Detta är nyckeln till GUDS NÅD – människans förmåga att älska!

Öva denna visualisering regelbundet – du kan göra detta var som helst! Så fort du tänker på en person som du är missnöjd med kan du gå in i en healing på själsnivå. Du kan också göra detta framåtblickande. Om du ser fram emot ett obehagligt möte eller till och med ett gräl, använd detta sätt för inre omvandling av energier i god tid. Fokusera allt på GUDs ljus och kärlek! Du kommer att uppleva många överraskningar.

JJK: Jag minns nu en situation med min tidigare chef i hans restaurang.

För mig var en lönehöjning nära förestående som servitör. Jag ville uppnå att jag arbetar mindre och tjänar minst lika mycket. Mina andliga processer hade kommit igång för fullt och jag behövde mer tid för det. Min dåvarande chef, som annars var väldigt sympatisk mot mig, betedde sig mot mig – eftersom han kände att jag ville prata med honom åt det här hållet – avvisande och var nästan fientlig mot mig. Naturligtvis var jag bekant med detta populära beteendemönster från honom, eftersom det var hans brandvägg, bara så att ingen pratade med honom om pengar. Vi log ofta och sa: ”Vår chef har en taggtråd i fickan igen!” När han hade det här humöret gick många av mina kollegor inte ens till honom med en pengafråga. ”Idag behöver du inte prata med honom om hur han mår, det är verkligen inget att vara…!” det var sagt …

Fantastiskt, men detta helt enkelt osynliga trick verkade fantastiskt på oroliga människor. Men jag ville inte underkasta mig det. Jag gick till chefen och bad om ett samtal.

Dagen innan visualiserade jag detta samtal i meditation.

Jag pratade med min chef, förklarade allt för honom på själsnivå, förmedlade till honom att det inte gör honom fattigare, att jag inte vill ta ifrån honom något, utan vill ge något – nämligen min arbetsprestation med ännu mer motivation etc. Och det viktigaste var: Hela tiden svepte jag in honom i kärlek, badade honom i harmonins energi, så att varje argument var dömt att misslyckas på förhand.

När jag blev inbjuden att prata nästa dag – mina kollegor hade sina rädslor igen – hände det totalt oväntade: ”Ja, du får det Jahn! Med nöje!” Samtalet varade i 2 minuter och jag fick jobba en dag mindre med samma lön!Speciellt det ”OBERÄKNELIGA” förvånade mig, för i samband med pengar använde den här mannen nog bara ordet när pengarna rann till honom..

Kollegorna förstod inte längre världen. Detta är ett enkelt exempel på vad andligt förberedande arbete kan göra – eller hur?

Allt är gudomlig energi

BABAJI: Allt flödar, allt är gudomlig energi.

När människor möter varandra på en mer subtil nivå, på vilken jordiska begränsningar tillfälligt vilar, är allt möjligt! Människor är knappast medvetna om denna kraftfulla möjlighet och därför snubblar de från konflikt till konflikt. Idag, här och nu är annorlunda. Alla som har tagit plats här och har letts till denna överföring av ren gudomlig energi är redo att fördjupa sig i denna verklighet. Nu gäller det att integrera denna verklighet i vardagen, att arbeta inom alla områden och även att fördjupa sig i den osynliga verkligheten. De hårda fakta om en solid värld betyder allt för den blinde, men är knappast värda att nämna för den uppvaknade.

Allt blir möjligt om du får tillgång till alla möjligheter. Allt förblir bara en dröm när du blockerar livsenergin, för bara det du ser är sant.

Det faktiska livet utspelar sig bakom den synliga världen. Eftersom den sanna människan är en andlig varelse som har kvalificerat sig och bestämt sig från anden för ett liv på jorden. Så är det också anden som rör allt, synligt och osynligt – allt skapas och föds ur anden.

Detta är budskapet: De sanna besluten fattas på den osynliga nivån och det du förlöser osynligt finner sitt eko i den synliga världen.

På nolltid förändras din vardag om du litar på kärlekens kraft istället för kraften i det faktiska.

Gå nu och välkomna förändringen, väx med kriserna och förbli stabil med GUD!

För du bär ett helt rike i ditt hjärta – kärlekens rike.

BABAJI

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *