Ivo från Vega via Sharon Stewart 15 juni 2020

Ivo från Vega via Sharon Stewart 15 juni 2020

Jag: Ivo, vill du upprepa det som du och Athena berättade för mig igår kväll medan jag var i badkaret? Förresten, jag har inte ett tangentbord i badkaret, och jag har inte heller en inspelare med mig.

Ivo: Du har ditt minne.

Jag: Som jag sa, jag har inte ett tangentbord och har inte heller en inspelningsenhet. Jag skulle vilja tro att när jag tar denna Zeolit kommer den att återställa mitt minne, såväl som andra saker som har påverkats av kvicksilver i mitt amalgam men tiden kommer att utvisa det. Just nu är jag bara mer retlig än någonsin, vilket är ett tecken på avgiftning, och jag känner mig fortfarande ur gängorna.

För de människor som går genom uppstigning, kom ihåg att träna lite trots att ni kanske inte tycker om det. Jag gick igenom själens mörka natt och uppstigning i 20 år och förvandlades till en soffpotatis. Du måste fortsätta promenera. Motion får dig att må bättre och hjälper dig att svettas ut gifter. Gör inte vad jag gjorde och ge efter för din lust att inte röra din kropp. Den måste också tas om hand, även när den upplever fruktansvärda uppstigningssymtom.

Nu, Ivo vill du berätta vad du berättade för mig igår kväll?

Ivo: Jag sa att Trump kommer att få en andra mandatperiod och under sin mandatperiod kommer han att föra Amerika till NESARA-standard. När NESARA har implementerats är det obligatoriskt att kalla till val inom några månader, och vid denna tidpunkt kommer John F. Kennedy Jr. att stiga fram för att delta i USA: s presidentval, och han kommer att vinna.

Vi berättade för dig att JFK Jr fortfarande lever och att han arbetar med Alliansen på en dold plats eller platser. De tränar honom att bli den första presidenten i det USA som följer NESARA.

Jag: Det är ganska fantastiskt. Och om minnet tjänar mig korrekt, är han en liberal eller hans familj är liberaler.

Ivo: Skaparna av tvåpartisystemet var kabalen och det kommer att falla bort efter deras upphörande, vilket sker nu.

Jag: Så att Trump och Kennedy blir valda verkar då vara förutbestämt redan. Vad är poängen med politik om vi redan vet?

Ivo: Jag berättar om framtiden. Det politiska systemet öppnas igen för alla kandidater som vill delta och debatter kommer att genomföras på den grunden. Tvåpartisystemet kommer att avskaffas. Det kommer att finnas många sökande till positionen men Kennedy tar den.

Jag: Av en viss känsla av medlidande eftersom hans far dödades?

Ivo: Nej, för han kommer att kvalificera sig som kandidaten med den högsta nivån.

Jag: Vi kunde använda det. Efter sidoshowerna som vi har haft var de senaste bara ett skämt.

Ivo: Eftersom de inte riktigt skötte landet. Trump driver landet med alliansens hjälp. Han fattar sina egna beslut och ibland gillar inte alliansen dem. Men han känner att han måste göra detta för sig själv ibland.

Jag: Själviskhet, precis vad man vill ha i en president.

Ivo: Ditt folk fick det bästa de kunde med honom. Som de säger ironiskt, Rom byggdes inte på en dag, och därför kommer det nya Atlantis inte att förändras över en natt. Jag har sagt det förut, Ljuset är den viktiga faktorn. I den utsträckning som folket håller sitt Ljus kommer landet att förändras. När du inte håller ditt Ljus, när du fortsätter med det gamla tredimensionella beteendet, hjälper du den djupa staten. Så enkelt är det.

Jag: Japp. Så sluta med attackera, attackera tankar, argumentera med andra, hata, tro att du är separat, sluta med egoismen och alla andra egobeteenden som vi har gått igenom i våra videor. Förankra ditt ljus, mata inte mörkret. Det är upp till varje person att välja vad de vill vara en dag: mörk eller ljus? Vilken sida vill du skall vinna? Mörkret eller Ljuset? Det är upp till dig. Du är så viktig. Det är möjligt att sprida nyheter om Stormen och vara tacksam för vad som händer i stället för att attackera Kabalen. Detta visar bara att du har ett behov av att attackera någon, och det matar de mörka med det som de kräver för att fortsätta slåss mot Ljuset. Din reaktion är att berätta. Inte ens GFL hatar Kabalen. De tycker förmodligen synd om dem, missledda varelser som de är, men de kommer ändå inte att låta dem fortsätta att sprida sitt gift här.

Ivo: Min älskade, din planet kommer att komma igenom allt. Men personliga upplevelser kommer fortfarande att avgöras. Din frekvens avgör om dessa kommer att vara negativa eller positiva, så var inte rädd och gör dem positiva. Ju högre din frekvens är, desto mindre engagemang kommer du att ha i aktuella händelser. Du kan sitta och titta på från sidan och skicka dem Ljus.

 

www.sharonandivo.weebly.com

Youtube: SharonandIvoofVega

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...