Befälhavare Ashian via Jennifer Crokaert, 6 september 2019

Befälhavare Ashian via Jennifer Crokaert,

6 september 2019

Befälhavare Ashian ~ Det Kommer att bli Ojämförbart

av Jennifer Crokaert, 6 september 2019, jennifercrokaert.blogspot.com

https://tinyurl.com/y3qbsg4d

 

Hälsningar mina älskade bröder och systrar av jordens dimension, en dimension som genomgår snabb förändring.

Om ni verkligen kunde se det på samma sätt som vi ser att det utvecklas, skulle det nästan se ut som förloppet vid en fotografering, förändringarna skulle bli så snabba, så uppenbara.

Jennifer: Du visar mig en bild av planeten, och det verkar som om den kramas ihop och vrider sig, som om den har sammandragningar.

A: Ja, det är just det vi vill förmedla. Det sker enorma förändringar och det är bokstavligen en fysisk rörelse. Detta är det sista steget i födelseprocessen, som så många av er vet är det mest smärtsamma skedet i förlossningen. Det är er själva ni föder fram..

Ja, Gaia är av och i en annan dimension, den 5:e, och ni morferar och förändras i realtid, och utvecklas med en enorm hastighet. I själva verket händer det nu snabbare än vi hade föreställt oss att det skulle göra.

Jag hoppas att denna nyhet, kommer att skänka stor tröst till alla ni som hållit er kvar så länge, varit så starka. Ni som har utstått så mycket för att ge ljuset till era bröder och systrar, så att de kan dela denna härliga övergång, uppstigning, metamorfos med er.

Det kommer att bli underbart. Det kommer att bli ojämförbart, för det har aldrig tidigare hänt, att så många stiger upp med sina kroppar, och så snabbt. Ni har verkligen förvärvat en doktorsexamen i Andlig Evolution. Ni är vårt A-team!

Så snälla, fortsätt att åberopa ljuset, be om hjälp, acceptera allt som bubblar upp inom er, mellan er och andra … Acceptera allt.

Inse att ingenting som ni nu ser är verkligt, eller ens i detta ögonblick. Det är allt en utströmning av gammal, död historia; av vibrationer som behöver frigöras, som endast kan frigöras då ni noterar och släpper dem.

Släpp allt. Det finns inget här ni behöver ta med er. Inom er själva finns allt.

Ni är Allt.

Ni har vår kärlek, vår vänskap, vår assistans och vår ihärdiga beundran.

J: Tack Ashian

 

Översättning: Maggan

You may also like...