Benjamin Fulford Komplett Rapport, 10 september, 2018

Benjamin Fulford Komplett Rapport, 10 september 2018

Per Staffan 14 september 2018

“Kabalen Står inför Domen” – Fulford Rapport – 10.9.2018

Pandemisk rädsla hotar när kabalen står inför domen

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-09-10

En pandemisk rädsla hotar eftersom flygplan i flera länder landar och rapporteras vara fulla av ”sjuka” människor som sätts i karantän. DIA-källor (Defense Intelligence Agency) säger dock att incidenterna verkar vara falska och involverar krisaktörer.

Den pandemiska rädslan kommer eftersom avrättningen av den amerikanska senatorn John McCain skickade chockvågor genom de Khazariska Maffialeden, vilka nu aktiverar alla sina resurser i ett desperat drag för att rädda sig själva. Således kan denna pandemiska rädsla vara som ett skolbarn som larmar om ett bombhot mot sin skola för att undvika en examen där han kommer att misslyckas.

Det är emellertid också möjligt att det amerikanska militärindustriella etablissemanget kan förbereda en pandemisk rädsla som en ursäkt för att stoppa alla flygbolags flygningar över hela världen för att förhindra att den khazariska maffian flyr, eftersom över 51 000 förseglade anklagelser börjar ageras på.

I alla fall är länkarna nedan bara en partiell indikation på omfattningen av denna planerade ”pandemi”.

Nigeria till London – ap-koppor

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/monkeypox-uk-infectious-disease-flight-nigeria-cornwall-hospital-london-a8529306.html

Spanien till England, 4/9/2018 – illamåendebakterie

http://www.foxnews.com/travel/2018/09/04/sickness-bug-gets-jet2-passengers-violently-ill-on-flight-from-spain-to-england.html

Oran, Algeriet till Frankrike, 5/9/2018 — kolera

https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/727784/asl-airlines-france-cholera-evacuation-perpignan-oran-algeria-contagious-boeing-737

Dubai till New York, 5/9/2018 — influensa

https://www.usatoday.com/story/travel/flights/todayinthesky/2018/09/05/quarantined-emirates-380-arrives-new-york-100-ill-passengers/1200607002/

Paris, Frankrike till Philadelphia, 6/9/2018 — influensa
München, Tyskland till Philadelphia, 6/9/2018 — influensa

http://www.foxnews.com/travel/2018/09/06/2-american-airlines-planes-land-at-philadelphia-international-airport-carrying-multiple-passengers-experiencing-flu-like-symptoms.html

http://hisz.rsoe.hu/alertmap/database/index.php?pageid=event_summary&edis_id=EH-20180907-64557-USA

Den pandemiska rädslan är bara en av de många trådarna i den pågående krisen i världstoppen, speciellt den västerländska maktstrukturen.

Åtgärdscenrum förblir USA, där den militära regeringen bakom presidenten Donald Trump har intensifierat sin nedtagning av kabalen. Pentagonkällor säger att nästa fas i attacken kommer att involvera höga republikaner som tidigare vicepresident Dick Cheney och tidigare president George Bush Jr, som båda ”kommer att tas ned först för 11/9-förräderi så att demokraterna inte kan klaga när Barack Obama och Hillary Clinton kommer i skottgluggen. ”

Det är värt att notera att George H.W. Bush (Sr.) troligen är död eftersom han inte visade sig på John McCain-begravningen. Dessutom sköts Bushs doktor i somras och ett tag senare var mannen som sköt doktorn sannolikt ”självmördad”, vilket indikerar en eventuell mörkläggning av Bushs död.

https://www.theguardian.com/us-news/2018/jul/22/heart-doctor-to-george-hw-bush-dies-in-bicycle-shooting

https://www.nbcnews.com/news/us-news/suspect-murder-george-h-w-bush-s-former-doctor-died-n897391

I vilket fall som helst utvecklas scenariot för den efterlängtade arresteringen av dessa översta kabalister stadigt. Avrättningen av senator John ”ISIS” McCain gjorde att han kunde ersättas med pro-Trump senatorn Jon Kyl, noterar källan. Detta kommer att göra det enklare att tillsätta Brett Kavanaugh som domare i Högsta Domstolen, påpekar de.

Nästa steg kommer att innebära anklagelser mot Bush Jr. etc. genom att ta bort hemligstämpeln från FISA-dokument (Foreign Surveillance Intelligence Act) tillsammans med 11/9 dokument från när Kavanaugh var stabsekreterare från 2001 till 2005, säger Pentagon-källorna.

Näsan stramar också på Obama, för att hans Chicago gangsterbeskyddare tas ned. Det började med anhållandet i juli av en Bronfman-arvtagerska (Bronfmans blev rika på att leverera sprit till Al Capone) för hennes del i NXIVM-sextraffikingkulten. Sedan blev chefen för den amerikanska grenen av Mossad, Rahm Emmanuel, ”tvingad att avgå som Chicagos borgmästare och kan bli anklagad för sina brott och korruption”, säger Pentagon källor.

Nätet stänger också in på den nazistiska krigsförbrytaren Benjamin Netanyahu när det judiska folket äntligen vaknar upp till hans sataniska kriminalitet. Ett tecken på detta kom när israeliska tidningar som Haaretz avslöjade att hans regering i hemlighet har finansierat olika syriska anti-regeringsgrupper som är skyldiga till brott mot mänskligheten.

https://www.haaretz.com/israel-news/report-israel-secretly-armed-and-funded-12-syrian-rebel-groups-1.6462729

Nedtagningen av de högsta Khazariska gangstrarna sammanfaller med ett pågående angrepp på två av deras stora maktcentra, företagsmedia och det högteknologiska oligopolet.

Khazarisk ”media är under attack, eftersom falska nyheters NBC står inför sonderingar för att ha spetsat en historia från Harvey Weinstein, medan CBS tvingades att avskeda sexrovdjuret [ordförande Leslie] Moonves den 9 september på det judiska nyåret”, säger Pentagon-källorna.

Källorna tillägger att ”big tech Facebook, Amazon, Apple, Google (FAAG) kan bli kritiserade och uppbrutna för att sluta spionera och censurera och för att främja konkurrensen.”

Här är vad ”den tidigare spionen som körde en falsk flaggoperation för CIA”, Robert David Steele hade att säga om situationen:

”Det digitala mördandet fortsätter, av Alex Jones speciellt, och alla som söker Sandy Hook-sanningen i allmänhet. Detta kan bli inte bara ett fall av allmän yttrandefrihet kontra privat censur, utan även en utpressningsutredning och kanske så småningom en antitrustmonopolupplösning. Listan över skyldiga företag är nu mycket större än de ursprungliga #GoogleGestapo-allierade (Amazon, Facebook, Google, MeetUp, Twitter och YouTube), alla under någon form av amerikansk hemlig underrättelsetjänst och sionistisk kontroll och inflytande. Det inkluderar nu Apple, Discus, Pinterest, WordPress.com och många fler. Det liknar väldigt mycket en Deep State-exekutionsorder som alla Deep State-plattformarna följer. ”

Steele tillägger att medan hans ”Internet Service Provider DreamHost hedrar det första ändringsförslaget, har Amazon blockerat boken om samlade anteckningar om Sandy Hook som levererades till Vita huset den 8 september.”

Den khazariska kabalen vacklar, men de är långt ifrån slut. Den mest dödliga motattacken de kunde göra mot Trumpregimen kan komma i form av en börskrasch. Som du kan se från artikeln i länken nedan har företagsmedia nu börjat en kör av dömande om marknaden och ekonomin.

https://www.zerohedge.com/news/2018-09-09/snyder-chapter-american-history-not-going-end-well

Naturligtvis måste de först lyfta marknaden upp till irrationella höjder innan de startar upp den för hösten, och ni kan vara säkra på att högkvalitativa insiders som Rothschilds kommer att mjölka pengar på vägen ner precis som de gjorde på vägen upp.

Den khazariska maffian gör också en stor åtgärd för att skydda den tyske förbundskansleren Angela Merkel, deras ledande seniorledare som fortfarande är vid makten. Tyska källor säger att en incident med falsk flagg var iscensatt i Chemnitz, för att ge en förevändning att slå ner nationalisterna genom att märka dem som farliga, enligt WDS-källorna. Chefen för tysk inhemsk underrättelsetjänst tycks vara överens.

https://www.dw.com/en/german-domestic-intelligence-chief-under-fire-for-chemnitz-remarks/a-45410480

Den brittiska sidan av de khazariska gangstrarna förblir också på krigsstigen genom att iscensätta falska kemiska krigsattacker i Storbritannien och förbereder sig för att utföra dem i Syrien. De gör detta eftersom deras oljeintressen i Mellanöstern hotas av ryssarna och de behöver en trovärdig ursäkt för militära åtgärder som syftar till att skydda oljeinkomsterna, erkänner MI5-källor.

Saker har också hettats upp i Japan med ett sannolikt jordbävningsvapenangrepp mot den norra ön, Hokkaido. Jordbävningen är suspekt eftersom dess epicentrum låg nära en militärbas (precis som de senaste i södra Japan), seismografen hade kännetecknen för en artificiell jordbävning, och den var grund. Vidare, även om jordbävningen ägde rum klockan 3, var slavpremiärminister Shinzo Abe uppe och redo med ett akutmottagningscenter inom 3 minuter, vilket indikerar att han förmodligen hade fått en förvarning.

Motivet kan ha varit utpressning, eftersom Trump sade på dagen för jordskalvet att goda relationer med Japan ”kommer att ta slut så fort jag berättar för dem hur mycket de måste betala.”

https://japantoday.com/category/politics/trump-suggests-trade-fight-with-japan-wsj-column

Naturligtvis har amerikanerna blivit varnade. La Palma kommer att drabbas och den amerikanska östkusten kommer att uppleva en 100 meter tsunami om de försöker göra fler jippon, säger WDS-källor i Japan. Dessutom går det att ta bort Abe-slavregimen och nationalisera Bank of Japan, säger japanska högerkällor.

Under alla omständigheter förblir den svaga länken i Trumpregimen finanserna, eftersom USA förblir i konkurs och är beroende av utländska köpare av amerikanska statsobligationer (främst kineser och japaner) för att kunna fortsätta att fungera med den nuvarande levnadsstandarden.

Även om åtgärderna från Trumps amerikanska militärregering för att ta bort kabalen och återställa Republiken är lovvärda och försenade, har man inte presenterat någon riktig plan för vad man ska göra efter att de ”fått bort de dåliga killarna”. De verkar speciellt inte ha någon plan för att hantera den pågående konstgjorda planetära utrotningshändelsen.

Den europeiska grenen av kabalen, bortsett från all sin ondska och korruption, har åtminstone försökt att hantera denna fråga med hjälp av deras (visserligen falska) globala uppvärmnings kolbedrägerier. Om inte Trumpregimen kommer med en riktig plan för planeten kommer Trump att hamna som den tidigare sovjetiska ledaren Boris Jeltsin, vars huvudsakliga roll var att presidera över det gamla ruttna systemets sammanbrott.

WDS och deras allierade har en plan för en massiv kampanj på flera biljoner dollar för att få slut på fattigdomen och miljöförstörelsen runt om i världen inom några månader. Om Trumps militärregim inte lyckas hänga med, kommer de att se sina lönecheckar studsa tillbaka.

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...