Benjamin Fulford, 4 april 2016

9c486-benjamfulford-blue-new

Avgörande attacker mot Khazar-maffian utspelas i Polen, Turkiet, Washington DC, Japan och på andra håll

 

Kampen för att befria planeten jorden utspelas i en allt mer dramatisk takt då de Khazariska mänskliga slavdrivarna angreps i sina fästen i Polen, Turkiet, Ukraina, USA, Japan och på andra håll. Samtidigt som denna nedmontering av Khazar-maffian fortsätter att öka, fortsätter förhandlingar på hög nivå mellan Öst och Väst, om ett nytt ekonomiskt system, på ett smidigt och vänskapligt sätt enligt flera källor som är direkt inblandade i förhandlingarna.

Först om nedmonteringen av maffian. Den viktigaste handlingsscenen är nu Turkiet, som har blivit en pariastat. Det finns växande tecken på att ett kort men mycket intensivt krig är på väg att börja, för att ta ner den turkiska fascistregimen.

Det tydligaste tecknet var det faktum att den amerikanska militären tog bort alla militära familjemedlemmar från Turkiet förra veckan. De gjorde det under en tid då Turkiets president Recep Erdogan besökte USA, med andra ord, när USA kunde hålla honom gisslan om han försökte förhindra evakueringen av amerikaner från Turkiet. Det faktum att inga amerikanska regeringstjänstemän träffade Turkiets Erdogan, på ytan ordförande för en stor NATO-bundsförvant, medan han besökte USA är ett mycket synligt tecken på att hans regim inte kommer att skyddas om Ryssland angriper det.

Ett tydligt tecken på att Ryssland kommer att attackera är det faktum att Ryssland officiellt har krävt en stängning av den turkisk-syriska gränsen. Ett sådant krav är en varning för att krig kommer att följa om det inte beaktas.

Israel, ett land med ett imponerande banrekord i att evakuera sina medborgare omedelbart innan stora våldsamma incidenter, har också evakuerat sina medborgare från Turkiet.

Ryska regeringstjänstemän har under tiden skyllt på ”en tredje kraft” för att provocera strider mellan kristna Armenien och muslimska Azerbajdzjan och för att underblåsa problem i Mellanöstern och på andra håll i Centralasien.

http://tass.ru/en/politics/866824

Eftersom turkiska soldater och agenter har setts i de flesta av dessa oroshärdar, är det uppenbart att Turkiet är djupt involverat i denna ”tredje kraft”, vilket nästan säkert är Khazar-maffian.

Egypten har också bett Israel att inte låta Turkiet iscensätta militär aktivitet i Gazaremsan eller på Sinaihalvön. Turkiets Erdogan-regim har kritiserat Egyptens regering för att vara illegitim, efter att det störtade den Khazar-maffia-uppbackade ”Muslim”-Brödraskaps-regeringen där.

http://www.veteranstoday.com/2016/03/29/egypt-asks-israel-to-keep-turkey-away-from-gaza/

Den totala isoleringen av Turkiet och dess omöjliga militära situation, betyder att ”ISIS” kampanj för att beslagta mellanösterns $ 2 biljoner, i årsomsättning från oljan, är dödsdömt.

Det gnostiska illuminati, den första organisationen att nämna ISIS offentligt, som ser sin ISIS-kampanj i oreda, har nu utfärdat en ny uppsättning varningar. Enligt illuminatis stormästare ”Alexander Romanov”, kommer illuminati inte ge upp sina planer på att minska världens befolkning med 90%. För att ge det offentliga en antydan av sina planer, har illuminati just nylanserat sin webbplats för första gången sedan de tillkännagav sin skapelse ISIS.

http://armageddonconspiracy.co.uk/

På webbplatsen finns en bild av apokalypsens fyra ryttare, en video med slumpmässigt våld mot människor som ser europeiska ut, hemlig matematik och inslag av kärn-terror. ”Romanov”, säger att illuminati fortfarande har ett 500 kilotons kärnvapen till sitt förfogande, som stulits från den ryska ubåten Kursk, och beslutar nu om var de ska använda det.

Eftersom han tydligen kände att han hade flera platser att välja mellan, är det tydligt att hans fraktion fortfarande har åtminstone en ubåt till sitt förfogande. Eftersom Romanov antydde att G7-toppmötet den 22-28 april i Mie, Japan, var ett möjligt mål, är det ett gott antagande att ubåten ligger nära en isolerad japansk ö, möjligen Mageshima,

https://en.wikipedia.org/wiki/Mageshima

platsen för en övergiven oljeanläggning. Mageshima ligger inom bekvämt räckhåll för Mie-toppmötets plats. Ett angrepp på detta toppmöte kan vara den ”trigger” för krig som japanska finansminister Taro Aso antydde nyligen.

I vilket fall som helst skulle en sådan terrorhandling, även om man lägger skulden på Nordkorea, inte vara tillräcklig för att provocera ett tredje världskrig och den gnostiska illuminatis planerade artificiella Armageddon. Det beror på att de ryska, kinesiska och amerikanska militärerna vet att det senaste nordkoreanska nukleära hot som det tipsats om i västvärldens propagandamedia i själva verket inte kommer från Nordkorea. Allt du behöver göra är att kontrollera den officiella nordkoreanska nyhetssajten

http://www.kcna.co.jp/index-e.htm

varje gång nordkoreanska kärnvapenhot-historier kommer ut i den västerländska samfällda propagandamedian, för att bekräfta detta. Du kommer inte hitta dessa hot på deras officiella hemsida.

Det verkliga nordkoreanska problemet är faktiskt en splittring mellan fraktionerna av de koreanska och japanska kungliga familjerna, som styrde Japan och Korea fram till slutet av andra världskriget, och de som styrs av amerikanska ockupationsstyrkorna efter andra världskriget.

Splittringen som startade förra sommar i Yamaguchi-gumi, Japans största Yakuza-verksamhets-syndikat (legal och illegal) speglar splittringen mellan dessa två fraktioner. Den ”nordkoreanska” Yamaken-fraktionen, baserat i Kobe, bygger till stor del på intäkter från amfetamin tillverkad i Nordkorea. Droger som amfetamin och växtbaserade läkemedel som marijuana är tillgängliga över disk i Nordkorea.

Nagoya-baserade Kodokai-fraktionen håller sig borta från droger och förlitar sig mer på byggentrepenad-mutor, infiltration av stora banker och liknande. De backar upp den kejserliga familjen som nu ockuperar Krysantemum-tronen.

Den Vita Draken-Sällskapet har föreslagit att avslöja sanningen om den kungliga familjens situation i Korea och Japan som ett bra första försoningssteg att ta. Detta kan följas av någon form av strategiskt äktenskap mellan nordkoreanska och japanska kejserliga fraktioner om dessa familjer ska fullfölja sina planer att ena den koreanska halvön med Japan. Kinesiska regeringstjänstemän säger att de inte skulle motsätta sig en sådan union men tillägger att det verkligen inte är deras angelägenhet.

Den internationella utredningen i Malaysia, av försvinnandet av malaysiska air flight 370, undersöker under tiden inblandningen av JP Morgan, Deutsche Bank och Edmond de Rothschild Bank samt Goldman Sachs, säger källor nära utredningen.

I närliggande Indonesien och Filippinerna får vi, under tiden, veta att Nathan Rothschild har blivit utslängd från sina kol-investeringar i Indonesien efter att $ 300 miljoner försvann, säger CIA-tjänstemän i Indonesien. Detta kanske kan vara relaterat till det faktum att en Indonesisk bogserbåt, som bogserade 7000 ton kol, plundrades förra veckan av pirater i muslimska Indonesien, av ISIS-kopplade filippinska Abu Sayyaf-”muslimska” rebeller.

http://www.indonesia-investments.com/news/todays-headlines/10-indonesians-kidnapped-by-abu-sayyaf-militants-in-the-philippines/item6648

De pseudo-muslimska rebellerna kommer sannolikt att tas ur funktion snart.

Även i Europa har Khazar-företrädare stora problem. Den Khazar-liga-kontrollerade ukrainska regeringen är nu i konkurs, isolerade och förhandlar om kapitulation.

I Polen undersöker regeringen 2010 års flygolycka, som dödade de flesta i den polska regeringen, inklusive dåvarande presidenten Lech Kaczynski, tvillingbror till ledande politikern Jaroslaw Kaczynski.

https://www.rt.com/news/337931-smolensk-crash-tusk-blamed/

Nästan omedelbart efter att kraschen ödelagt den polska regeringen bidrog Donald Tusk, den nuvarande ordföranden för EU, till att stifta lagar som tvingade Polen att införa euron. Misstanken är att Tusk tilldelades EU:s ordförandeskap för att ha hjälpt till med att få flygolyckan att hända.

http://truth11.com/2010/04/17/did-global-elite-kill-polish-president-kaczynski/

Den stora uppgiftsdumpningen av Panamanska brevföretag och skatteundandragande innebär att Panama har följt Caymanöarna i att stängas som en tillflykt för undanhållen information om Khazar-gangster-biljoner. Detta innebär att alla Khazarernas offshore-pengar nu är koncentrerade i Reno, Nevada.

Detta kan vara anledningen till att äldre Khazar-ledare, som Henry Kissinger, har försökt träffa kinesiska toppregeringstjänstemän nyligen. Kinesiska regeringskällor säger att kinesiska ledarna ”undviker dem”.

Detta är bakgrunden till ”kärnsäkerhet-toppmötet” som hölls i Washington DC förra veckan av amerikanska företagsregeringens talesman Barack Obama. Det faktum att Ryssland, utan tvekan världens nummer ett i kärnkraft, inte var där gör det ganska uppenbart att detta inte var ett verkligt kärn-toppmöte. Det verkliga toppmötet var mellan Kina och USA, och det viktigaste föremålet för diskussion var det nya finansiella systemet, amerikanska och kinesiska regeringskällor håller med.

Ekonomiskt sett finns det nu ett dödläge mellan Öst och Väst. Öst har guld medan Väst har dollar, yen och euro som kan spenderas här och nu för att köpa ”saker”. Just nu säger Öst (främst Kina) ”vi kommer inte att erkänna ert papper”, medan Väst säger ”vi kommer att bojkotta ert guld”. Det är därför världshandeln har störtat med tvåsiffriga tal sedan början på detta år.

Lyckligtvis ser det ut som om förhandlingarna för det finansiella systemet har gått bra. Den väsentliga uppgörelsen som gjorts är att guld kommer att flöda mot väst och kontanter kommer att flöda mot öst. Västerlänningarna kommer att använda sitt guld för att köpa ”saker” från öst och österlänningarna kommer att använda pengar för att köpa ”saker” från väst.

Ännu viktigare är att 10% kommer att tas från Öst-Väst-växlingen för att finansiera en stor kampanj för att restaurera den här planeten. För att ge en uppfattning om omfattningen av saker som kommer att bli möjliga om den här affären fullbordas, ta en titt på det kinesiska förslaget att investera $ 50 biljoner på ett världs-elnät.

http://www.nbcnews.com/business/energy/china-unveils-proposal-50-trillion-global-electricity-network-n548376

För att få en uppfattning om hur revolutionerande detta är; $ 50 billioner är 500 gånger mer än kapitalet i det nybildade Asiatiska Infrastruktur-Investerings-Banken (AIIB) och nära 3000 gånger mer än vad Världsbanken lånar ut årligen.

Kineserna har även liknande ambitiösa planer på att skapa globala transportnät, forsknings- och utvecklingsanläggningar etc.

Den Vita Draken-Sällskapet och dess västallierade har lika storslagna planer för att göra öknarna och arktiska områdena gröna, återfylla haven, utforska universum etc.

Detta är ingen utopi, dessa är mycket realistiska, tuffa projekt som kan utföras av den privata sektorn i samarbete med en meritbaserat bemannad framtida planeringsbyrå. Befintliga mångsidiga organisationer och företag skulle alla tjäna enormt från den resulterande guldgruvan.

http://benjaminfulford.net/2016/04/04/decisive-attacks-against-khazarian-mafia-unfolding-in-poland-turkey-washington-dc-japan-and-elsewhere/

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...