Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 februari 2019

UFO-MÖTEN ∞ DET ARKTURISKA RÅDET AV 9D

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är glada att kunna tillkännage att närvaron av rymdskepp i er himmel, är en indikation på hur långt ni kommit. När ni ser ett skepp på natthimlen, eller till och med under dagen, så uppstår en aktivering. Och de av er som haft turen att ha siktat minst ett av dessa, är redo för aktiveringen ni får.

Era kroppar måste anpassa sig till närvaron av utomjordiska varelser, och detta är sättet ni valt att få dessa anpassningar på. Det är det minst påträngande sättet, och då kan ni koppla av och veta att ni får precis det ni behöver, för att föra fram upplevelsen av det galaktiska samhälle, vi vet att ni vill ha.

Nu kommer fler och fler av er också att visa sig redo för möten ansikte mot ansikte, som vi hänvisat till i tidigare överföringar, och det bästa sättet att göra er redo för denna typ av kontakt, är av känna av hur det känns inom er. Om ni inte kan bemöta det som upplevs intensiv inom er, hur ska ni då kunna möta en utomjordisk varelse i det yttre?

Dessa fysiska utomjordingar kommer att trigga er ganska mycket inombords, och ni kommer att ha nytta av att vara i deras närvaro. Det här är en spännande tid, och ni kommer att känna er mer hela och kompletta, när ni är i närvaron av varelser från stjärnsystem, som ni redan inkarnerat i. Uppvaknandet har många steg, och fullständig fysisk utomjordisk kontakt, är ett av de sista stegen på er resa.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat anslutningen med er. ”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...