Benjamin Fulford Full Rapport, 4 juni 2018

Benjamin Fulford Full Rapport, 4 juni 2018

Per Staffan 7 juni 2018

Veckovisa Geopolitiska Nyheter och Analyser

Nedtagning av Israel kan vara nära förestående eftersom NATO drar tillbaka skydd.

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society

2018/06/04

Tektoniska skiften i det geopolitiska landskapet fortsätter i en svindlande takt runt om i världen, när den sataniska khazariska mobben systematiskt avlägsnas från alla världens kraftcentra, är flera källor överens om. Situationen har gått så långt att det khazariska stora Kahuna, Israel, snart kan befrias från satanisterna, säger Pentagons källor. I Europa innebär regeringsförändringarna förra veckan i Italien, Spanien och Slovenien att endast en bråkdel i Frankrike, Tyskland och Holland förblir under Khazarisk kontroll, säger källorna.

Befrielsen av väst är nödvändig för att se till att öst- och västförhandlingarna som äger rum i Singapore nästa vecka inte resulterar i en kinesisk världsordning som ersätter den Khazariska maffian i världstoppen, säger källorna.

Låt oss börja med att titta på situationen i Israel, där toppsatanistledaren Benjamin Netanyahu, liksom sin föregångare Adolf Hitler, nu förvaras i en bunker när han förbereder sig för sitt oundvikliga nederlag. Det offentliga uttalandet förra veckan av Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg att alliansen inte skulle komma till Israels försvar vid angrepp från Iran var ett synligt tecken på den förestående regeringsförändringen i Israel.

https://nypost.com/2018/06/02/nato-chief-says-alliance-wont-protect-israel-if-iran-attacks/

Viktigare är vad som lämnades osagt, enligt Pentagons källor, vilket är att ”Nato inte försvarar denna olagliga sionistiska enhet mot den [ryska] björnen.” Netanyahu och hans regim har i alla fall förlorat stöd från de flesta riktiga judar (i motsats till garderobssatanister) på grund av deras mordiska beteende.

Denna offentliga fördömelse av Israel kommer när som Saudiarabien förbereder sig för att tillkännage Mutaib bin Abdullah som sin nya ledare, vilken ersätter den sionistiska nickedockan Bin Salman, som mördades den 21 april, säger Pentagons källor.

https://www.reuters.com/article/us-saudi-government-defence-newsmaker/saudi-prince-relieved-from-national-guard-once-seen-as-throne-contender-idUSKBN1D40VG
https://en.wikipedia.org/wiki/Mutaib_bin_Abdullah

Detta är viktigt eftersom det betyder att kontrollen över den saudiska oljan, petrodollarns stöttepelare, har fallit ur sionistiska händer, säger källorna. Säkert är att Bin Salman, som var i pressen dagligen tills skjutningar utbröt i hans palats den 21 april, har försvunnit från offentligheten. Ett offentligt meddelande kommer dock att behövas för att bekräfta vad dessa källor säger.

Emellertid kom en annan Pentagon-källa fram i förra veckan med relaterade nyheter som kan påverka förvaltningen och ägandet av de flesta börsnoterade västerländska företag. Enligt denna källa överväger Trumpregimens militära hjälpare att ge Leo Wanta och hans folk kontroll över 26 miljarder dollar i medel som de hävdar var olagligt tagna från dem av den ryska fraktionen av den Khazariska-mobben. Wanta har blivit inbjuden till Washington, DC i veckan för att diskutera dessa medel, säger källan. ”Om de kommer att få pengarna för Wanta, måste de ta dem från Vanguard”, säger källan. Vanguard (Bush?), tillsammans med State Street (Rockefeller?) och Blackrock (Rothschild?) kontrollerar de flesta större västerländska företag.

http://theconversation.com/these-three-firms-own-corporate-america-77072

https://steemit.com/news/@sione/these-big-four-companies-control-the-world-yet-you-ve-probably-never-heard-of-them

Amerikanska militären förflyttas för att ta över Vanguard, och eventuellt State Street samt Blackrock, kanske i förberedelse för en uppgörelse med en eurasisk allians om kontrollen över världens finansiella system. I detta sammanhang är toppmötet nästa vecka mellan amerikanska presidenten Donald Trump och den nordkoreanska ledaren Kim Jong-Un mycket mer än bara fred på den koreanska halvön. Enligt Gnostic Illuminati är Kim Jong-Un faktiskt …

ledaren för en allians som styr Kina såväl som mycket av Ostasien.

Oavsett huruvida detta om Kim är sant eller inte, visar en överblick över den övergripande världssituationen utan tvivel att det amerikanska dominerade västerländska militärindustriella komplexet och en eurasisk allians förhandlar om ett nytt sätt att driva planeten.

Nyckeln till vem som kommer ut på toppen ser allt mer ut som att den hålls av Indien. Indien har en ung befolkning som är ungefär lika stor som Kinas snabbt åldrande befolkning. Därför har USA försökt övertyga Indien om att ansluta sig till en allians med sig själva, Japan, Australien och Indonesien för att ”binda upp Kina”. Förra veckan döpte USA om sitt Pacific Command till Indo-Pacific Command som en del av deras vädjan till Indien.

Kineserna verkar dock ha övertaget, eftersom Indien har anslutit sig till Ryssland och Kina som en del av Shanghai Cooperation Organization, en eurasisk militär och ekonomisk allians.

Förra veckan gjorde Indiens premiärminister Narendra Modi, som talade vid Shangri La-samtalen i Singapore, det tydligt att Indien inte var intresserad av att spela stora maktspel och sade att ”Ett Asien av rivalitet kommer att hålla oss alla tillbaka. Ett Asien av samarbete kommer att forma detta århundrade. ”Vi rekommenderar att läsa Modis inte alltför långa tal i sin helhet på länken nedan:

http://mea.gov.in/Speeches-Statements.htm?dtl/29943/Prime_Ministers_Keynote_Address_at_Shangri_La_Dialogue_June_01_2018

Shangri La-mötet i Singapore är i alla fall bara ett av flera möten på hög nivå som håller på att äga rum inför toppmötet mellan Kim/Trump nästa vecka. I veckan ser vi också ett G7 toppmöte (offentligt västvärldsstyre) i Kanada, liksom ett Bilderbergmöte (hemliga västerländska myndigheter) i Italien, eftersom väst försöker samordna sin hållning i de stora maktförhandlingarna med Asien nästa vecka.

Så låt oss återvända till situationen i väst, med början i Europa. Först och främst är det förmodligen ingen slump att Bilderbergmötet i år äger rum i Italien, eftersom den nya regimen är emot euron och därmed utgör ett existentiellt hot mot unionen som det står nu. I grundläggande termer gör den ekonomiska matematiken det mycket uppenbart att södra Europa (Spanien, Italien, Grekland och Portugal) skulle ha det bättre utan euron, och det här är en verklighet som den hemliga eliten oundvikligen måste möta. Vidare innebär Bush-nazisternas fall att det inte längre finns något allvarligt västerländskt militärindustriellt stöd till det tyskcentrerade EU-projektet som det nu står. Kollapsen kommer emellertid att ske i slowmotion.

Den andra frågan är att Slovenien (Melania Trumps hemland) nu har anslutit sig till Polen och Ungern genom att välja en regim som står emot det nuvarande EU: s politik för massinvandring, främst från muslimska länder. Den övergripande trenden är att Centraleuropa förenar sig med Sydeuropa för att röra sig från EU: s dominans av Tyskland (plus franska lakejer), om än av olika skäl. Storbritannien, med dess Brexit, har redan sagt nej till EU. Det är uppenbart att ett djupt splittrat Europa inte kan representera väst i stora förhandlingar med Öst.

Det andra centrala G7-maktcentrat, Japan, är också i djup oordning, eftersom regimen där ses av den asiatiska underjorden som en kolonial slavregering. Nordkoreanerna ses som den legitima regeringen för Korea och Japan, säger japanska högerkällor, och det är därför japanerna har uteslutits från amerikanska/nordkoreanska förhandlingar. Dessutom har Bush-ombuden som Richard Armitage (Barbara Bushs kusin) förlorat makten, vilket betyder att det finns ett vakuum i det amerikanska kolonialstyrningsnätet i Japan.

Det är i detta sammanhang som vi måste titta på Trumps beslut att införa tariffer på såväl europeiskt som japanskt och kanadensiskt stål och aluminium. Syftet är att använda denna åtgärd för att tvinga en förändring i den ekonomiska styrningen i väst. På sätt och vis har Trump rätt i att säga att om USA har ett handelsunderskott på 800 miljarder dollar om året, så är att vinna ett handelskrig en enkel sak.

Men vad han just inser är att amerikanska ekonomin tillåtits att urholkas av stora handelsunderskott, eftersom ägarna till det nuvarande petrodollarcentrerade finansiella systemet för det mesta antingen inte var amerikanska, eller annars inte patriotiska amerikaner. Våra källor antyder att det är därför agerandet med Wanta, om det är sant, kan vara ett tecken på att Trump äntligen hittar rätt mål. Om Trump kan få kontroll över systemet som baseras på amerikanska dollar, euro och yen, kommer han att vara i ett mycket starkare läge för att förhandla om en ny global finansiell/politisk arkitektur med den eurasiska alliansen. Hans regim behöver bara runda upp några få oligarker så kan han kanske klara av det. På den fronten fortsätter stadiga framsteg, säger Pentagon källor.

För det första, ”Nr 2-ledaren av sexskulten NXIVM, skådespelerskan Allison Mack, kan ha sjungit för att ta ner Hollywood och Bronfmans”, säger källorna. Familjen Bronfman blev rika genom att sälja sprit till Al Capone och är nu en av de största kontrollerande familjerna av mediajättar som AOL – Time Warner.

Den andra stora sionistiska media-enheten under attack är Disney. ”ABC: s Roseanne Barr blev gjord till ”martyr ”för att ta ner [Barack] Obama-handläggaren Valerie Jarrett och hennes försvarare Disneys VD Bob Iger, och hennes nedlagda show kan tas upp av Fox, säger Pentagon-källor. Dessutom lägger de till, ”Harvey Weinstein och hans tidigare arbetsgivare Disney och andra kan bli belastade med RICO-överträdelser för att driva ett brottsligt sexuellt företag, eftersom Trump kanske till och med nationaliserar den kulturella ikonen för att skydda barn. ”

Också i Washington DC är ”Deep state och sionistiska agenter historia, eftersom Försvarsdepartementet tar över säkerhetsprocessprocessen för hela regeringen för att bara tillåta vita hattar och patrioter”, säger källorna.

Vad allt detta innebär är att militärregeringen bakom Trump konsoliderar sin ställning som Västrepresentant i förhandlingar med den eurasiska alliansen.

Trump behöver dock lära sig att toppridning och att bulta i bordet inte ses väl i Asien. Kina har klargjort att man kommer att möta USA halvvägs, men att ett eventuellt försök av Trump att topprida sin väg till en överenskommelse kommer att slå tillbaka enligt ett utfärdat uttalande som lyder, delvis:

”Inga ekonomiska och kommersiella resultat av samtalen kommer att träda i kraft om USA: s sida inför några handelssanktioner, inklusive höjning av tullar.”

http://www.xinhuanet.com/english/2018-06/03/c_137227287.htm

Ändå representerar alla de rörelser som beskrivs ovan en grundläggande riktningsändring i hur världen styrs nu när den sionistiska apokalyptiska mardrömmen slutar. Mänskligheten befrias.

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...