“Fri från Khazarian Kontroll” – Fulford Report – 11.21.16

9c486-benjamfulford-blue-new

 

“Fri från Khazarian Kontroll” – Fulford Report – 11.21.16

Ungern, Storbritannien, USA, Bulgarien, Moldavien är fria från Khazariernas kontroll, Österrike, Italien, Sydkorea står på tur att bli befriade.

Postad av Benjamin November 21, 2016

 

Befrielsen av planeten jorden från Khazariernas gangster kontroll tar nu fart som en snöbollseffekt. Britterna befriade sig med Brexit omröstningen medan amerikanerna befriade sig genom att välja Donald Trump, som president. Valet av Trump följdes omedelbart av anti-Khazariska regimskiften i Bulgarien och Moldavien. Därefter presidentval i Österrike och en folkomröstning i Italien, den 4 december, förväntas frigöra dessa länder. Efter detta kommer det sannolika valet av Marine Le Pen, som Frankrikes president i maj och avsättningen av Tysklands förbundskansler Angelina Merkel någon gång under 2017.

I Sydkorea har Khazariska marionetten President Park Geun Hye blivit exponerad, som helt korrupt och tas bort från makten. Också i Japan rör sig högerkrafter mot Khazariska ställföreträdare, som Yasuyuki Nambu från Pasona gruppen, Softbanks Masayoshi Son och andra för att bereda vägen för att befria landet.

Senare i spelet förväntas också EU, FN och underordnade organisationer som IMF och Världsbanken att kollapsa innan de ersätts av mer representativa, meritokratiska, demokratiska och kompetent ledda institutioner.

En stor del av detta resultat beror på maktkampen i Washington D.C, som nästan över men fortfarande inte klar.

De första högre tjänstemännen, som valts ut av Donald Trump, är alla veteraner i amerikanska väpnade styrkorna vilket klargör att hans regering kommer att vara starkt kopplad till den amerikanska militären. Detta innebär att män med vapen äntligen kan vidta åtgärder.

Veteranen Steve Bannon från Flottan är chefsstrateg, arméveteran Mike Pompeo, Jeff Sessions och Michael Flynn har respektive arbetat för CIA:s ledning, justitieminister och chef för ”National Security”. Hittills har inga neokonservativa eller Khazarier valts ut.

En Pentagon källa uppger namnen på neokonservativa såsom Rudolph Giuliani, John Bolton, David Petraeus och Mitt Romney “flöt omkring, så Trump kan säga” ni får sparken.”

Nya nationella säkerhetsrådgivare General Michael Flynn sammanfattade situationen på följande sätt:

“Vi har just nu genomgått en revolution … Detta är förmodligen det största val som skett i vår nations historia, sedan valet av George Washington när han beslutade att inte bli kung. Så viktigt är detta. ”

http://www.reuters.com/article/us-usa-trump-flynn-idUSKBN13D0AD

Ett tydligt tecken på att detta verkligen är en revolution, är att CIA källor berättar att ärkebrottslingen George Soros har “tagits ut”, som tidigare har rapporterats av denna författare den 20 november. Pentagon källor säger att andra på listan som behöver avlägsnas från scenen inkluderar Senator John “ISIS” McCain och Edgar Bronfman som “äger McCain.”

Andra Pentagon källor uppger att ett speciellt “Flottans domedags flygplan” skickades från Kalifornien till Denver förra veckan för att distribuera “speciella vapen” för att “driva bort Kabalister från underjordiska baser”, så att de kunde gripas.

På tal om underjordiska baser, White Dragon Society källor i Antarktis säger:

“En av våra medarbetare i Antarktis såg David Rockefeller med sin son Richard på “The Base” “tillsammans med flera andra eliter från Europa. Ett topphemligt möte äger rum där nu. Uppgiften är att de förbereder sig för den januari 20.” (Den nye Presidenten svärs in den dagen. Övers. anm.)

Andra källor säger att de också såg medlemmar av familjen Rothschild på den antarktiska basen.

(Den ryska dokumentär länken nedan rekommenderas, som den mest utforskade bakgrundsinformation denna författare har kunnat hitta om Antarktis hemliga baser,

https://www.youtube.com/watch?v=MwUpPwyyvLw)

Det är en bra gissning att dessa eliter hoppas att finna skydd eller en biljett att resa från planeten från denna bas, men båda möjligheterna är osannolika eftersom alla uppgifter tyder på planeten Jorden är under någon form av karantän.

I vilket fall som helst, att döma av 2017 års ockulta omslag till Rothschild och P2 frimurare Agnelli familjeägda tidningen ”the Economist”, är blodsbands familjerna i ett tillstånd av förvirring. Omslaget, sett på länken nedan, kallas “Planet Trump” och utformas som tarotkort.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0591/1981/products/TW2017_Cover_UK_REV_NO-BC_trimmed_1024×1024.jpg?v=1479401028

Här är denna författares första utkast till vad det innebär:

Det första kortet, som kallas “Tornet”, visar den katolska kyrkan som delas mellan dess kommunistiska och traditionella kristna fraktioner.

Den andra, som kallas “Domen” visar Donald Trump hållande symboler för makt, vilket innebär att de flesta sannolikt förväntar sig en domstol typ Nürnberg rättegången, som sammankallas när han tillträder sitt ämbete.

Den tredje, som kallas “Världen” visar symboler för den gnostiska Illuminati, de familjeägda centralbankerna och monoteism enade under vad som verkar vara en mångud. Ovanför dem är vad som verkar vara Maria (gudinnan Isis), den heliga boken och solguden. De verkar tro att världen kommer att enas under dessa symboler.

Den fjärde kallad “Hermit” visar Nordamerika ledande en populistisk rörelse mot TPP, TTIP och EU, vilket tyder på att de har gått emot sin “globalist” agenda.

Den femte, som kallas “Död”, visar plågor, tsunamis, massdöd av fiskar, kärnvapen, missväxt och förmodligen menat som ett hot av blodsband familjerna att frigöra dessa olyckor om de trängs in i ett hörn.

Den sjätte, som kallas “Trollkarlen” tyder på att de förväntar sig 3D-utskrifter och virtuell verklighet att vara den största högteknologiska utvecklingen under året.

Den sjunde, som kallas “Wheel of Fortune” visar en leende Marine Le Pen och en bister Angela Merkel invänta resultaten av valen, som anger att de förväntar Le Pen att vinna och Merkel att förlora. Denna författare kunde inte identifiera den tredje personen.

Den sista “Stjärnan” verkar visa bilder av popkulturens personligheter, som kommer att ha en stark finansiell uppbackning under året. Den enda denna i kunskap om popkulturen bristfällig författare kunde identifiera verkar vara Lady Gaga.

Vad deras förutsägelser visar mest av allt är ett tydligt tecken på att de inte längre styr ödet på denna planet och därför tillgriper tarotkort.

Eftersom Rothschilds och Angellis nu verkar vara ur spel för framtida händelser, är här lite av vad källorna i den nya regimen säger ska komma upp.

För en sak är klar, så snart som president Barack Obama förlorar sin förmåga att ge benådningar den 20 januari, lär det att bli en flod av avslöjanden som kommer ut ur de amerikanska organisationerna om pedofili och människooffer utförda av många välkända amerikanska och europeiska politiker och personligheter. Bush / Clinton familjen, Mitt Romney, Carl Rove och andra förväntas ingå i dessa uppenbarelser, uppger källor i Pentagon.

Rothschilds och deras ”kinfolk” kan också förvänta sig utfrågningar om vad som egentligen orsakade tsunamin 2006, den japanska tsunamin och kärnkraftsolyckan 2011, Haiti tsunamin etc. Med andra ord, kommer världen att få reda på att de är ett gäng hänsynslösa massmördare .

Under de kommande månaderna kommer uppger källorna också att avslöjas ett “Trump / Putin sammansatt team, som kommer att döda ISIS, som ett förspel till ett block av USA-EU-Ryssland och Kristna Vatikanen att innesluta Kina och avsluta den globala Khazariska maffian”.

Kinesiska samhället å sin sida, är redan på väg mot en form av kristendom med kinesiska kännetecken, säger kinesiska hemliga källor. De påpekar att många av de funktioner som skiljer kristendomen från judendomen faktiskt kom från deras grundare Mozi 墨子 (450-291 f.Kr.). Han främjade universell kärlek och kom upp med idén om en himmel som bara de dygdiga kunde komma in i. Han kom också med idén att om man ger en person en bit bröd ger du bara mat för en dag, men om du ger dem ett metspö och lära dem fiska, kan du ge dem mat för livet.

Poängen är att de Asiatiska hemliga sällskapen redan är insålda på idén om ”Make love, not war”, med västvärlden. De vill bara inte bli våldtagna, rånade och dödade.

Hindret för en värld av universell kärlek är fortfarande den oroliga kampen om kontrollen över det finansiella systemet och därmed processen för att besluta vad mänskligheten ska göra i framtiden.

På den fronten, är de senaste nyheterna den nederländska delegationen, som besöker Indonesien den här veckan på uppdrag av den holländska kungliga familjen, som är upprörda över att tre holländska sjunkna krigsfartyg från andra världskriget, som upptäcktes utanför Indonesien 2002 har försvunnit.

http://www.indonesia-investments.com/culture/culture-columns/ahead-of-trade-mission-to-indonesia-dutch-war-graves-vanish-in-java-sea/item7364

“Det handlar om guldet, som fanns i dessa fartyg. Holländarna försöker få en del av den gamla kungliga skatt, som de stal från Indonesiska Kungligheterna på Java och Sulawesi och föra det till Nederländerna, så att Japanerna inte skulle få det, förklarar “en WDS källa” i Indonesien.

Det låter som om de europeiska blodlinje familjerna räknade med detta guld för att backa upp sina ansträngningar för att bibehålla kontrollen över världens finansiella system och nu är de tillbaka på ruta ett.

Om det i själva verket inte finns något guld eller om allt redan har stulits och använts, måste vi ta reda på detta via ASAP. Vi kan inte vänta för evigt på att dessa legendariska staplar av miljoner ton guld ska visas. Om det inte finns något guld, kan ett nytt verklighets baserat finansiellt system förverkligas utan guldet. Pengar kan backas upp av fastigheter, råvaror, industrianläggningar, arbetskraft etc.

Så snart en ny, transparent, meritokratiskt och ärligt finansiellt system lanseras kan många underbara saker hända direkt.

Ryssarna, till exempel, har redan gett klartecken för en tunnel som förbinder Sibirien med Alaska. Person- och godstransporter kan sedan flyttas med tåg från New York till London via Moskva.

 

Russia Green Lights $65 Billion Siberia-Alaska Rail and Tunnel to Bridge the Bering Strait!

 

Vi måste sluta slåss och börjar rädda planeten.

 

http://benjaminfulford.net/

You may also like...