Benjamin Fulford Rapport, 8 april 2019

Benjamin Fulford Rapport, 8 april 2019

Per Staffan 11 april 2019

Benjamin Fulford (undersökande reporter)

Odeklarerat anglo-tyskt krig rasar inomi G7

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2019-04-08

Ledningen för den västerländska G7-alliansen är mitt i ett inbördeskrig som ställer en engelsk allians mot en germansk allians, påstår flera källor. Ankomsten av en ny brittisk-utbildad kejsare i Japan och återupprättandet förra veckan av tidigare Nissan/Renault-ordföranden Carlos Ghosn är en del av detta krig, enligt japanska militära underrättelsetjänster.

Möjligheten att Japan återgår till att vara ett självständigt land har helt klart gjort den Khazariska maffian rasade. Vi fick följande meddelande i förra veckan från en ständigt berusad och allmänt orespekterad gangster med namnet Morita: ”Era ord kommer att leda till döden för 100 000 japaner den 11 maj.” Morita hänvisade uppenbarligen till ett upprop för att nationalisera den Khazariskägda Bank of Japan. Militärpolisen måste arrestera honom så snart som möjligt och tvinga honom att avslöja vem som betalade honom för att förmedla detta hot.

Vi kan också påpeka att White Dragon Society (WDS) har fått möjlighet att använda så många som tre 500 kilotons kärnvapenstridsspetsar. Det betyder att vi kan vedergälla varje ny attack på Japan med förstörelse av, exempelvis Frankfurt, Tel Aviv och Zug, Schweiz. Men till skillnad från satanisterna tror WDS inte på att använda massmord av oskyldiga för att uppnå politiska mål. I stället använder vi precisionsmord på de skyldiga. Om ni tror att vi bluffar är det värt att påpeka att över 200 personer som är involverade i massaordet Fukushima redan har avrättats, inklusive den så kallade ”Ambassadören” Christopher Stevens och den svarta påven Peter Hans Kolvenbach.

Den här gången skulle nya straff innefatta Führern av DVD Nazi-kontinuumet i den Khazariska maffian, säger WDS-källor. Den nya Führern och chefen för Black Sun-organisationen som ersatte den avrättade George Bush Sr. är enligt den japanska militära underrättelsetjänsten Donatus, Lantgreve av Hessen. Han är en ättling till drottning Victoria och en släkting till Adolf Hitler samt till den italienska kejsaren Victor Emmanuel, enligt MI6 och andra källor. Hans brittiska kusiner har redan förmedlat ett budskap till honom att upphöra och avstå. Det här är ett meddelande till honom från WDS: ”Ge upp medan du fortfarande har chans att använda dina stora talanger för att hjälpa till att rädda planeten, eller så kommer hela din folkmordsbenägna blodlinje att permanent raderas från det mänskliga genomet.”

https://en.wikipedia.org/wiki/Donatus,_Landgrave_of_Hesse

https://www.typotalks.com/speakers/donatus-landgraf-von-hessen/

Okej, nu ska vi titta på vilka tecken det finns hemlig på krigföring mellan anglo och tyska fraktioner inom Västs elit.

Det mest uppenbara är naturligtvis oron över Brexit. Brittiska underrättelseskällor säger att Brexit redan har inträffat, vilket juridiskt krävdes den 29 mars, trots att man ställer upp politiker som låtsas som det inte har skett. Ett synligt tecken på detta är det faktum att brittiska pass utfärdade efter det datumet inte inkluderar ett omnämnande av Europeiska Unionen. Premiärminister Theresa May försöker fortfarande förgäves driva ett avtal som skulle ge kontrollen av den brittiska militära underrättelseapparaten till tyskarna, säger de.

Tyskarna, som vi nämnde förra veckan, har redan rullat tillbaka resultaten från andra världskriget genom att återockupera Frankrike.

https://www.bbc.com/news/world-europe-47692475

Ledare för den franska gula väströrelsen påpekar att franska president Emmanuel Macron var anställd i den tyska Rothschild/Saxe Gotha/Hesse-familjen och är tvungen att skydda sig med utländska livvakter. De noterar också att tyska pansarfordon med EU-stjärnor (i stället för hakkors) används för att undertrycka de gula västdemonstranterna.

https://www.zerohedge.com/news/2018-12-09/eu-army-france-riot-control-vehicles-bearing-eu-flag-stoke-speculation-over

I vad som kanske inte är en slump, har ett fartyg med tysk bilexport sjunkit i engelska kanalen.

https://www.zerohedge.com/news/2019-04-03/vessel-carrying-new-911-gt2-rs-sinks-porsche-resume-production-model

Sedan dog sonen till brittiska MI6 chefen Sir Alex Younger i en mystisk bilolycka.

https://www.telegraph.co.uk/news/2019/04/01/son-mi6-chief-alex-younger-killed-car-crash-scottish-estate/

Brittiska underrättelseskällor säger att de snart kommer att vidta drastiska åtgärder mot de tyskuppbackade femte kolumnisterna. Därför har de förberett ett avlägset fängelseläger på Julön som sin version av Guantanamo Bay för att hysa äldre förrädare som Tony Blair, säger de.

https://www.theguardian.com/australia-news/2019/apr/04/christmas-island-more-than-150-staff-are-guarding-zero-detainees-senators-told

Som tidigare nämnts rasar detta proxy-krig också i Japan. Återarresteringen av Carlos Ghosn förra veckan var ett drag som specifikt riktade sig till Lantgreve Donatus, säger de japanska militära underrättelsetjänsten. Tyskarna använde Ghosn för att försöka få japanska militära hemligheter från Mitsubishi Heavy Industries, säger de. Mitsubishi går nu samman med Boeing och Lockheed Martin, och den tyska militära fraktionen försökte bryta igenom denna växande allians, förklarar de.

Japansk hjälp är nu särskilt viktig för Boeing, eftersom inköp från japanska flygbolag håller dem flytande, säger japanska källor. Ytterligare hjälp kommer att behövas. ”När Boeing står inför global stigma från 737 kan det finnas en global kampanj för bojkott, avyttring och sanktioner (BDS) mot inte bara dess kommersiella flygplan, utan även dess militära produkter” utvecklar Pentagon källor.

Nu berättar Pentagon-källor att deras undersökning av den senaste kraschen av det etiopiska Air Boeing 737-flygplanet visar att det gjordes via fjärrkapning av fransk och tysk underrättelsetjänst. Fransmännen och deras tyska mästare kunde döda FN-tjänstemän som arbetade mot franska intressen i Afrika, samtidigt som det hjälpte för att sälja Airbus-jetliners genom att förstöra deras Boeing-rivals rykte, säger de.

Faktum är att Boeing nu, som en följd av utfallet från denna krasch, tar bort fjärrkapningsutrustning från alla sina plan, medan Airbus-planen fortfarande har denna utrustning installerad. En snabb sökning har avslöjat minst tre krascher som verkar ha varit resultatet av fjärrkapning av Airbus-plan.

https://en.wikipedia.org/wiki/Germanwings_Flight_9525

https://en.wikipedia.org/wiki/Indonesia_AirAsia_Flight_8501

https://en.wikipedia.org/wiki/Metrojet_Flight_9268

”Världen behöver Kina och Japan för att bryta upp Airbus-Boeing-duopolet, säger Pentagon-källor. ”Planen kommer nu att certifieras inte bara av FAA, utan i samförstånd med EU och Kina för att skydda allmänheten”, tillägger de.

Amerikanska militären förbereder sig också för att avstå från ”uppblåsta och giriga” amerikanska militärutrustningstillverkare, säger de. ”Turkiet kan belönas för att stå tillsammans med Ryssland i S-400 [anti-flygplansmissil] avtalet med 5: e generationens Sukhoi Su-57” plan i stället för ”den överprisade Lockheedsmörjan F35”, noterar de. ”Sukhoi kan sälja dessa till Indien, Kina, Iran, Venezuela, och även Saudiarabien efter att de dumpat petrodollarn”, fortsätter de.

Nämnandet att Saudiarabien dumpar petrodollarn är ett tydligt tecken på att den i verkligheten amerikanska militärstyrda regeringen där förbereder sig för att flytta Saudiarabien bort från Khazarisk maffiakontroll, säger CIA-källor.

USA: s president Donald ”Trumps märkning av Irans revolutionära garde som en utrikes terroristorganisation (FTO) kan vara en förberedelse för att märka de israeliska försvarskrafterna Mossad, Shin Bet och Aman (militär underrättelse) som FTO när 9/11 sanningen exponeras, ”tillägger Pentagonkällorna. Pentagonkällorna är fullt medvetna om att både iranska och israeliska ledare har fått order att försöka starta tredje världskriget från sina mästare i Zug, Schweiz.

Nu, när Israel går mot ett allmänt val i veckan, är detta en påminnelse för Israels medborgare som fortfarande inte förstår det: Benjamin Netanyahu arbetar för samma nazister som utförde förintelsen eller brännoffren till Molech, Ba ’ Al, Set, Satan, etc. för att tvinga Ashkenazi-judarna ut ur deras förfäders europeiska hemland och till Israel. Det israeliska folket har ett val: de kan skapa fred på sina egna villkor och komma fram till en tvåstatslösning, eller de kan möta ett krig mot de kombinerade krafterna i Turkiet, Iran, Syrien, Jordanien, Irak, Libanon och Qatar. En påminnelse för de vidskepliga fanatikerna som är själskontrollerade av gamla falsarier: Amerikanska militären kommer inte att kämpa för att försvara det skurkaktiga tillståndet som Israel har degenererat till. Vakna upp och möt verkligheten. Det kommer inte att finnas något Gog mot Magog krig. Det är över; det är dags att börja en ny tidsålder.

Det finns många tecken på att denna nya tidsålder redan har börjat. Till exempel, i det som definitivt är en spelväxlare för planeten, har kinesiska presidenten Xi Jinpings europeiska besök resulterat i ett avtal mellan BIS (centralbankernas bank) och Kina att erkänna asiatiskt guld som pengar. Som bakgrundsfakta så kontrollerar asiaterna omkring 85% av världens kända guld, men det mesta av detta guld har blivit svartlistat från det västerländska finansiella systemet, även sedan Nixon-chocken från 1971. Återintegreringen av guldet i världens finansiella system kommer att utgöra ett stort skifte av ekonomisk kraft bort från Rothschilds, etc.

https://www.zerohedge.com/news/2019-04-03/belt-and-road-initiative-full-swing-europe

I en relaterad utveckling säger mexikanska källor att mötet mellan den mexikanska miljardären Carlos Slim och den japanska kejsaren Naruhito vilket NSA hade informerat oss om förra veckan var för att diskutera grundandet av en oberoende mexikansk centralbank. Mexikos president Andres Manuel Lopez Obrador (Amlo) inrättar en Aztec Bank i samarbete med Slim för att kringgå det befintliga banksystemet och fördela sociala förmåner direkt till de fattiga, säger de.

https://plumasatomicas.com/noticias/banco-azteca-programas-sociales/

Vi noterar att Italien också rör sig mot att nationalisera sin centralbank och beslagta guldet. Många andra länder kommer att följa efter.

https://www.reuters.com/article/italy-centralbank-bill/italian-party-proposes-nationalising-central-bank-for-minimal-cost-idUSL5N20G5P8

Slutligen, som ett tecken på att den nya tiden blir intressant, noterar vi att Kina är redo att sälja magiska svampar.

https://markets.businessinsider.com/news/stocks/wuhan-enters-mushroom-psychedelic-medicine-market-1028090074?utm_source=reddit.com

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...