Benjamin Fulford Fullständig Rapport, 8 januari, 2018

Benjamin Fulford

Fullständig rapport

8 januari, 2018

Det pågående kriget om kontrollen över det finansiella systemet, och därmed kontrollen över planetens framtid, håller på att uppnå ett farligt crescendo, instämmer flera källor. På ett högst märkbart sätt distraherade USA:s militär i förra veckan världens uppmärksamhet, med en falsk dispyt mellan USA:s President Donald Trump och hans tidigare rådgivare Steve Bannon, medan de använde sig av SpaceX för att skjuta iväg sin hemliga Zuma-satellit, säger Pentagons källor.

http://www.chicagotribune.com/news/nationworld/science/ct-spacex-secret-satellite-20180107-story.html

Denna Elektro-magnetiska Puls (EMP) -satellit avfyrades medan USA:s regerings förfallodatum för lånebetalningarna är överhängande den 31 januari, och kommer att användas mot Nordkorea, säger källorna. Eftersom Nordkorea är en ”proxy” och i själva verket alltför likasinnade för att påverkas av en EMP-attack, så är detta klart ett beslöjat hot mot de schweiziska kontrollhavarna som har gröpt ur USA och byggt upp Kina.

Vänligen notera att den västerländska hemliga regeringen använder sig av himlakropparnas rörelser för att tajma in geo-politiska händelser och att den 31 januari kommer att vara datumet för den första kombinationen av en blå måne, supermåne och månförmörkelse på 150 år.

Bortsett från himlakropparnas händelser, så befinner sig USA:s petrodollar-system i dödlig fara under dessa dagar, nu när de större olje-exportörerna Ryssland, Venezuela och Iran säljer olja utan att gå via dollarsystemet. Försök från USA-myndigheter att få till regimförändringar i Iran och Venezuela har hittills misslyckats; samt har uppmuntrat andra större exportörer av energi såsom Qatar och Indonesien, till att överlägga att också förbigå petrodollarn. Vidare har Ryssland precis fördubblat kapaciteten i sin olje-export till Kina den 1 januari, med en ny oljeledning.

Pakistan har också lidit ett hårt slag mot det gamla systemet genom att delge att de kommer att använda kinesiska yuan i sin handel, medan de utvisar 1,4 miljoner afghaner och bjuder in Kina till att bygga en militärbas där. Detta innebär att heroininkomsten från Afghanistan skulle kunna vara hotad. Eftersom petrodollarn mer exakt kan beskrivas som en petro-narco-dollar, är detta även ett hårt slag mot det gamla systemet.

Med denna bakgrund överväger Kina att ha den 18 januari som startdatum för en framtida oljehandel utförd med kinesiska yuan samt guld.

Det är varför Pentagons källor talar om en EMP-attack, medan CIA-källorna, enligt rapporter i förra veckan, säger att en bakväg kommer att användas för att ”stänga ner det finansiella systemet”.

I detta sammanhang är det även värt att notera att en iransk oljetanker i förra veckan började brinna utanför Shanghais kust. Högst troligen var detta en beslöjad varning för kineserna från USA:s militär-industriella komplex, för att låta dem få veta att de fortfarande kan stänga av en stor del av Kinas energi. Med andra ord så ber de kineserna backa från att ensidigt ersätta det gamla finansiella systemet, tills en slutlig överenskommelse angående det nya har gjorts.

Under tiden, nu när de högst uppsatta inom den Satan-dyrkande khazariska maffian i USA har blivit decimerade, griper de vita hattarna topprankade europeiska pedofiler och khazariska gangstrar och för dem till USA:s militärbas på Diego Garcia Island, säger Pentagons källor.

Julian Assange sitter nu i USA:s militärförvar och har gett åtalbar information till de vita hattarna inom USA:s militär och regering. Till exempel så använder man sig nu av Navy Seals, attackdykare, för att spåra ”åtminstone sju . . . fartygscontainrar för att stoppa människohandeln”, säger Pentagons källor.

Inom kampanjen mot de khazariska människohandlarna, visade den andra delen i BBC-miniserien ”McMafia” hur ryska och östeuropeiska kvinnor blev smugglade till Israel via Egypten, noterar källorna. Omedelbart efter sändningen, letade Egypten upp 75 människor för människosmuggling. Den israeliska kriminella mästarhjärnan Moshe Harel arresterades också i förra veckan för att driva ett världsomspännande nätverk för handeln med mänskliga organ.

http://www.arabnews.com/node/1220266/world

Det pågår även en större attack mot khazariska hedgefonder samt deras operatörer, noterar Pentagon-källorna. De noterar att 10 khazarier, inklusive hedgefonden Bridgewater Associates’ VD Bruce Steinberg, ”omkom i en flygplanskrasch i Costa Rica”. Förre FBI-chefen James ”Comey arbetade tidigare för Bridgewater, men detta kan vara ett budskap till skuggbankirerna och deras investerare”, tillägger man.

”Attacker på hedgefonderna och smutsiga pengar från Israel fortgår, i och med att tidigare Och Ziff-chefen Michael Cohen blev åtalad för bedrägeri i Afrika och han är sammankopplad med den bestraffade israeliska miljardären Dan Gertler”, fortsätter källorna.

Under tiden, upplöste President Donald Trump i USA, kommissionen för röstbedrägeri efter att dess arbete resulterat i över 10.000 förseglade åtal, vilka nu håller på att åtgärdas, säger man.

Man rapporterar om Hillary Clintons Uranium One, Clinton Foundation och e-mejl-skandaler i de flesta större massmedia för större bolagspropaganda, nu när den officiella undersökningen formellt har tillkännagivits av FBI och Justitiedepartementet. ”Efter att ha bränt filer och datorer i sitt hus i New York, kan Hillary bli hängd för högförräderi”, säger Pentagons källor.

I själva verket borde Hillary och många andra hängas för massmord och inte bara högförräderi. Ifall denna undersökning är sann, kommer den att leda till de undervattenskärnvapen som användes utanför Haitis kust, för att där trigga igång en tsunami och jordbävning. Detta i sin tur kommer slutligen att leda allmänhetens uppmärksamhet till Fukushimas kärnvapen- och tsunami-massmordsattack riktad mot Japan. Detta kommer oundvikligen att leda till den alltsedan länge väntade utrensningen av Japans slavpolitiker och deras khazariska marionetthärskare.

Så som vi redan länge har rapporterat, var Fukushima-attacken mot Japan en del av en plan av Rotschildarna och deras dolda schweiziska styresmän, för att flytta sitt asiatiska högkvarter från Tokyo till Nordkorea. Den dåvarande Premiärministern Naoto Kan har offentligt sagt att han blev påtryckt till att evakuera 40 miljoner människor från Tokyo till den koreanska halvön inför denna ”katastrof”.

I och med ett tecken gällande bara hur djupt kaninhålet kan nå, hävdar en nyligen utgiven japansk bok att den japanska Kejsaren Hirohito under Andra världskriget i själva verket var en fältmarskalk i den brittiska armén.

Här finns skannade sidor från boken, som hävdar att de påvisar kopior på brittiska militärtelegram vilka backar upp deras påstående. Medlemmar i familjen Rotschild har tidigare berättat för oss att den japanska rollen i andra världskriget i huvudsak var att stjäla guld från Asien, för att säkerställa den fortsatta khazariska kontrollen över världens finansiella system.

Under tiden sände en källa som hävdar att den representerar ”den goda sida av familjen Rotschild”, ett diagram med instruktionen att ”följa den vita kaninen”. Högst upp på denna bild hävdar man att Vatikanen och katolicismen är nyckeln till att förstå allting.

I alla händelser håller en asiatisk ledare som ligger djupt nerbäddad tillsammans med den khazariska maffian, Malaysias Premiärminister Najib Razak, redan på att fly, enligt CIA och M16-källor i Asien.

Här är den färska inteln från CIA Asien:

”Detta är mycket viktigt:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-01-07/malaysian-opposition-picks-92-year-old-mahathir-to-fight-najib

Den sista meningen är självaste poängen:

’Najib måste ännu offentligt kommentera mötet med Mahathir. Premiärministern planeras besöka Saudiarabien denna vecka.’

”Min MI-6-kontakt i Malaysia berättade för mig att ’Najib försöker få asyl i Saudiarabien. Han kanske inte återvänder till Malaysia. Siktet är inställt på honom. Han har svindlat mer än $5 miljarder från Malaysia och alla av betydelse känner till det.”

Kom ihåg att Najib har varit inblandad i en skandal med saknade tillgångar, som involverar Saudiarabien och Goldman Sachs. Han är också en intressant nyckelperson gällande de saknade Malysian Air -flygplanen 370 och 17.

Najib kommer osannolikt att hitta något verkligt skydd i Saudiarabien, på grund av att regimen där inte längre ligger under kontrollen av hans förra brottskumpaner, vilka har blivit utrensade. USA:s militär kontrollerar de facto nu Saudiarabien.

Han skulle i stället kunna försöka söka beskydd i Ukraina, men det är osannolikt att den khazariska kriminella regeringen där heller håller ut mycket länge till. Detta beror på att de flesta av de östeuropeiska länderna som beräknades hjälpa dem med att provocera Ryssland, drar sig undan det khazariska fascistiska EU-projektet. Detta kan ses i att 16 östeuropeiska länder avslår planen att importera miljontals unga muslimska män. Det kan också ses i deras omfamnande av det österländska-eurasiska infrastruktur-projektet med ’one-belt/one-road’.

I Tyskland, EU-projektets tidigare bastion, står nationalister i färd med att resa sig upp och kräver återigen självständighet efter 70 år av ockupationsregering. Angela Merkel, den högst uppsatta khazariska blodlinje-person, som befinner sig i en västerländsk maktposition, har blivit ombedd att avgå av de anti-blodslinje gnostiska Illuminaterna. Kom ihåg att den regim som Merkel representerar, har misskött Tyskland så illa, att det tyska födslotalet har rasat och självaste det tyska Volkets överlevnad på sikt befinner sig i fara.

Nu när överlämnanden av högre europeiska khazarier har påbörjats, kommer hon inte att förmå klamra sig fast vid makten mycket längre. Många människor har redan försvunnit från EU:s högkvarter i Bryssel. Folk försvinner även från radarskärmen i Italien och Schweiz.

En revolution i Väst håller på att veckla ut sig rätt inför er syn. Låt oss se hur länge det dröjer innan P2 Påve Francis förhandlar om en kapitulation.

 
Benjamin Fulford Complete Report, January 8th, 2018 – Sananda

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...