Benjamin Fulford Partiell Rapport, 11 februari 2019

Benjamin Fulford Partiell Rapport, 11 februari 2019

Per Staffan 11 februari 2019

Hemliga avtal signalerar massiva världsförändringar så snart som i Mars

Av Benjamin Fulford Veckovisa Rapporter

Intensiva förhandlingar äger nu rum på de högsta nivåerna av världsmakt, både i hemlighet och offentlighet, är flera källor överens om. Dessa kan leda till världsförändrande meddelanden redan i mars, säger de. Maktkampen i Washington, D.C. är också på väg mot något slags klimax, vilket kan ses i amerikanska presidenten Donald Trumps hot om att deklarera en nationell nödsituation.

Ett stort offentligt drag var tillkännagivandet av en världsreligion av Påven, en ledande islamisk representant och representanter från många andra religioner. Detta kom efter att påven Francis blev den första påven i historien att besöka den arabiska halvön, islams födelseplats. Texten till meddelandet kan ses här:

http://w2.vatican.va/content/francesco/en/travels/2019/outside/documents/papa-francesco_20190204_documento-fratellanza-umana.html

CIA-källor i Sydostasien säger, att flytta FN-högkvarteret från New York till Laos kommer att vara ett stort tema vid toppmötet den 27-28 februari mellan USA: s president Donald Trump och den nordkoreanska starke mannen Kim Jong Un.

Asiatiska hemliga samfund, USA: s militärindustriella komplex och europeiska kungligheter arbetar med att skapa en framtida planeringsbyrå, enligt källor som är inblandade i förhandlingarna. Flera officiella dokument relaterade till detta har redan undertecknats, säger brittiska kungliga familjekällor.

MI6, P2 Frimurarna, Pentagon och asiatiska hemliga samfundsskällor säger också att det finns ett starkt tryck för någon form av världsregering som ska meddelas. Detta kan nu göras på ett sätt där det inte finns några förlorare, bara vinnare tack vare en sällsynt och nästan perfekt lika balans av världsmakt, säger de.

Kartan på länken nedan visar de tre maktgrupperna, med den västra alliansen i blått, den eurasiska grupperingen i rött och den sydliga alliansen i grått. Var och en är ungefär lika stor i landmassa och befolkning. Till synes visar kartan gruppernas syn på Venezuelas regering, men i verkligheten är det en uppdelning över kontrollen av världen.

https://bigthink.com/strange-maps/which-countries-support-maduro-guaido

Meddelandet om ett enhetligt pass för alla afrikanska nationer förra veckan var ett synligt tecken på rörelsen mot en världsregering.

https://wnobserver.com/world/african-union-leaders-gathered-at-opening-session-of-32nd-summit/

I alla händelser kan slaget om Venezuela också ses som ett misslyckat försök av neokonservatismen (Khazariska Maffian) att återfå kontrollen över det internationella finansiella systemet genom att beslagta världens största oljereserver.

Pentagonkällor noterar att “U.S. marionetten i Venezuela inte erkändes av överstatliga organisationer som Europeiska Unionen, Amerikanska Staternas Organisation, IMF, Världsbanken, Afrikanska unionen eller FN. ”

FN, Vatikanen och Röda Korset vägrade också att leverera “humanitärt bistånd” till marionettoppositionsledaren Juan Guaidó eftersom det var en förtäckning för vapensändningar, säger källorna. Som ett resultat blev “Venezuela-kuppen ett episkt misslyckande”, sa de.

Misslyckandet att beslagta venezuelansk olja kan också tvinga Trump att förklara en nationell nödsituation – eller kanske mer exakt – en nationell konkurs, enligt CIA-källor.

Pentagon och CIA-källor säger att detta kan leda till Trumps fall på grund av att han …

Resten av denna artikel är endast tillgänglig för medlemmar av BenjaminFulford.net

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...