Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 juni 2019

Det Arkturiska Rådet, 12 juni 2019

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi fortsätter att utforska de olika möjligheter som ligger framför mänskligheten under resten av detta kalenderår. Vi ser på de möjligheter som ligger framför er som potentialer som ni kan nå i slutet av det här året, och vi ser tillväxtpotentialen som exponentiell, till stor del beroende på om de av er som är vakna, spelar de gigantiska roller som ni är här för att spela. Ni har tillfört så mycket ljus till det mänskliga kollektivet att möjligheterna som ligger framför er nästan är obegränsade. Vi kan se er ta energierna från solståndet och tillföra dem till kollektivet i en sådan omfattning att ni åstadkommer ett ännu snabbare uppvaknande bland resten av mänskligheten.

Vi vet också att dessa individer, som i detta ögonblick förbereder sig för att vakna, kommer att behöva er. De kommer att behöva er hjälp med saker som ni har vant er vid, som till exempel uppstigningssymptom, ökad känslighet, ökad medvetenhet och nyfunna förmågor. Ni kommer också att hjälpa till med att bearbeta det de behöver bearbeta, och möta vad de behöver möta för att rensa ut trauman och öppna upp sig själva för högre energifrekvenser. De högre energierna kommer att föra er alla som ett kollektiv in i den Gyllene Tidsåldern av uppvaknande. Dessa energier är oundvikliga, och de kommer att vara obekväma för dem som inte tar hand om sig själva.

Under tiden föreslår vi att ni fortsätter att föregå med gott exempel. Visa dem hur det går till genom att ta väl hand om er själva genom att vila, slappna av, andas och bearbeta det som behövs. Ni har länge haft en så stor del av ansvaret för kollektivet, och de goda nyheterna är att ni kommer att få förstärkning. Detta är vad vi ser hända under återstoden av detta kalenderår, år 2019. Vi vet inte hur många som kommer att vakna upp, och vi vet inte exakt vad som kommer att driva på var och en av dessa uppvaknande.

Men vi vet att det håller på att bli många fler av er på Jorden som kommer att vakna, och att de nyväckta alltid kommer att vara i behov av hjälp från erfarna veteraner som ni är i denna process, denna resa av expansion och tillväxt. Vi är glada att kunna hjälpa till, och vi vill att ni ska veta att ni kommer att få all hjälp ni behöver för att kliva in i en roll som kommer att vara ny för en del av er. Vi, och resten av de högfrekventa varelserna här, är ivriga att se hur alla dessa nyväckta individer påverkar resten av kollektivet, och vi vet att det är ni också.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...