Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 juli 2019

Det Arkturiska Rådet, 17 juli 2019

Via Daniel Scranton

En Ny Energiöverföring

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi ger er en ny energiöverföring i detta ögonblick, som är utformad för att få er att känna er mer jordade i era fysiska kroppar. Vi vill betona vikten av att vara jordad vid denna tid, på grund av alla dessa elektroniska apparater och elektromagnetiska frekvenser som hela tiden finns omkring er. Ni har, som samhälle, förflyttat er längre och längre bort från att leva i harmoni med Moder Jord och Moder Natur, och vi har lagt märke till att antalet individer som tar det här med att jorda sig på allvar är mycket få, särskilt med tanke på hur viktigt det är.

Det påminner oss om när vi förklarar för er att det är så viktigt för er att dricka mycket rent vatten. I den stunden håller ni med oss, men ni gör ingenting för att förändra er vätskebalans. Det här med att jorda sig är mycket viktigt och det är därför vi erbjuder er denna energiöverföring just nu. Den är utformad så att den förankrar er i era fysiska kroppar i en sådan utsträckning att ingen av de ovan nämnda distraktionerna kommer att kunna dra er upp och ut.

Att ha en utomkroppslig upplevelse eller en astral projicering är en sak, men att gå omkring och inte ha full kontakt med er fysiska kropp är problematiskt. Ni måste vara jordade för att känna era känslor, och ni måste vara jordade för att vara de kraftledningar för högfrekvent energi som ni var avsedda att vara, så att ni kan hjälpa resten av mänskligheten att utvecklas och stiga upp.

Det är inte så svårt att göra, men det kräver medvetenhet. Och eftersom det inte har planterats in i ert medvetande från barnsben, som vikten av att borsta tänderna var, behöver varelser som vi hjälpa er att inse vikten av att vara jordade. Se till att ni uppmärksammar era fotsulor under dagen. Skapa anteckningar, alarm, påminnelser eller vad som helst som kan få er komma ihåg hur viktigt det är att koncentrera er på den nedre delen av kroppen.

Ni behöver också lägga undan de elektroniska apparaterna, stänga av Wi-Fi och gå ut, där ni kan ansluta er med de högfrekventa vibrationer som Jorden och solen ger er gratis. Ta några djupa andetag, gå barfota, rulla runt i gräset och öppna er för att ta emot.

Detta är vad ert uppdrag handlar om just nu. Det handlar inte om att göra så mycket som att det handlar om att vara, att bli och att ta emot, och när ni är jordade har ni möjlighet att göra alla tre.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...