Benjamin Fulford Rapport, 19 november 2018

Benjamin Fulford Rapport, 19 november 2018

Per Staffan 22 november 2018

Ärkekriminella Netanyahu söker immunitet genom att skvallra på sina chefer

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-11-19

Mordmördande krigsförbrytaren och Satans-dyrkande premiärminister Benjamin Netanyahu i Israel försöker nå fram till ett åtal för att rädda sitt eget liv genom att skvallra på sina Rothschild-mästare, säger Mossad-källor. Netanyahus förestående fall betyder att den Khazariska maffians slutliga kollaps nu är i sikte, och det kommer inte att dröja länge innan Rothschilds franska och schweiziska grenar och deras dolda allierade ställs inför rätta.

Netanyahus fall är bara en del av den pågående kollapsen av den Khazariska mobbregimen som kommer att ta bort en hel serie västerländska ledare, inklusive Emmanuel Macron i Frankrike och Mohammed bin Salman i Saudiarabien, som vi kommer att se nedan.

Låt oss först titta närmare på Netanyahus fall. På den här fronten har den israeliska polisen rekommenderat att lämna in åtal mot Netanyahu för tre separata frågor, den senaste veckan som en del av en korruptionsskandal i media.

https://www.middleeastmonitor.com/20181117-israel-police-to-recommend-netanyahu-be-tried-for-media-corruption/

Hittills har Netanyahu kunnat använda sin ställning som premiärminister för att förhindra sitt eget åtal. Men nu när han har förlorat sin parlamentariska majoritet, har hans förmåga att förhindra sin egen arrestering kommit till ett slut, säger Mossad-källor.

Netanyahus undergång påskyndades av hans snabbt besegrade offensiv mot Gazaremsan, säger Pentagonkällor. Denna offensiv var avsedd att distrahera allmänhetens uppmärksamhet från mordet på Washington Post-kolumnisten Jamal Khashoggi, säger källorna. I stället slog den tillbaka när FN, Ryssland, Jordanien, Frankrike, Storbritannien, Egypten och USA alla förenades mot hans skurkaktiga verksamhet. Detta kommer att bli ”den sista spiken i Netanyahus kista”, säger källorna.

Netanyahus fall kommer när en arabisktalande kristen, tidigare chefen för USA: s centralkommando, general John Abizaid, utnämndes till ambassadör i Saudiarabien, säger Pentagon källor. Det betyder att han ”effektivt kommer att vara den militära guvernör som kan avslöja Israel och partnern Saudiarabien samtidigt som han lierar sig med Turkiet, Irak och Iran”, säger källorna. Målet är att sätta stopp för den hädiska Khazariska maffiaplanen att styra världen från ett större Israel som går från Eufrat till Nilen, säger källorna.

Innan han erbjöd sig att avslöja sina Rothschild-mästare, gjorde Netanyahu ”ett desperat drag” för att få amerikanska presidenten Donald Trump att utlämna den turkiska politiska aktivisten Fethullah Gulen som ett ytterligare försök att distrahera uppmärksamheten från Netanyahus roll i mordet på Khashoggi, fortsätter källorna.

Gulen har trotts vara en av arvtagarna till den sabbatianistiska maffian och beskylls av den turkiska presidenten Recep Erdogan för det misslyckade kuppförsöket mot honom år 2016. Erdogan söker nu utlämning av 462 Gulen-aktivister i 83 länder.

https://sputniknews.com/middleeast/201811141069798773-gulen-turkey-demand/

Men Erdogan vet nu att hans riktiga fiender är Netanyahu, hans marionetthärskare Mohammed bin Salman (eller mer sannolikt hans kroppsdubbel) i Saudiarabien, och deras Rothschild-chefer, enligt Mossad och japanska militära underrättelsekällor. Detta försök att distrahera med Gulen ”misslyckades spektakulärt” och Trump är nu tvungen att ”dumpa förlorarna Bibi (Netanyahu) och MBS till förmån för en modus vivendi med Turkiet och Iran”, säger Pentagonkällorna.

Netanyahus fall kom efter ett möte mellan Trump och Rysslands president Vladimir Putin i Frankrike förra veckan, säger Pentagon-källorna. Detta möte resulterade i valet av den ryska generaldirektören Alexander Prokopchuk som ny chef för Interpol, säger de. Prokopchuk kommer att ”bli hjälpt av amerikanska underrättelsetjänsten att utfärda fler röda meddelanden för att ta ner israeliska tillgångar och kabalagenter över hela världen”, tillägger de.

I USA accelererar denna process också. Här är ”flipped” Senator Lindsey Graham nu ordförande i senatdomsrättskommittén, där han förväntas ”skynda på rättvisa nomineringar och slå ner på deep state-brott”, säger de. Den tidigare senaten blockerade tillsättningarna av nya domare och åklagare, och försenade sålunda de efterlängtade arresteringarna i USA.

Dessutom är den nya ordföranden i senatfinansieringskommittén, Chuck Grassley, ”redo att slå ner på Wall Street bedrägerier, brott och korruption”, säger de.

Den khazariska maffian, som förlorar makten i Washington, D.C., gör fåfänga försök att förhindra ytterligare åtal genom att attackera Kalifornien med riktade energivapen eller DEW. Se definitionen nedan från en Global Research-artikel (som nu verkar ha raderats, men andra är tillgängliga genom att söka på denna webbplats).

http://www.globalresearch.ca/twenty-five-years-ago%E2%80%A6/5518407%E2%80%A6

En DEW är ett system som använder en stråle av koncentrerad elektromagnetisk energi (inklusive men inte begränsat till lasrar och mikrovågssystem med hög effekt) eller atom- eller subatomiska partiklar, i första hand som ett direkt sätt att döda, skada, inaktivera eller tillfälligt oskadliggöra människor eller förstöra, skada eller tillfälligt oskadliggöra egendom eller materiel.

Akustiska vapen använder ljud över hela frekvensspektrumet för att döda, skada, inaktivera eller tillfälligt oskadliggöra människor. Akustiska vapen, även om de inte omfattas av den gemensamma definitionen av DEW, har effekter och faror som mer liknar DEW än konventionella vapen.

Det finns överväldigande bevis för att sådana vapen används mot Kalifornien av khazarierna.

https://prepareforchange.net/2018/11/17/the-globalist-are-waging-open-war-on-america/

Inte bara det, visselblåsaren Deborah Tavares tillhandahåller bevis som skyller dessa attacker på familjen Rothschild och deras företag Pacific Gas & Electric

https://www.youtube.com/watch?v=zSLodEiOThM

Ett tydligt tecken på hur panikslagna Rothschilds och deras tjänare är kom när Kaliforniens demokratiska kongressledare Eric Swalwell hotade att attackera amerikanska medborgare med kärnvapen om de vägrade att avväpna sig.

https://www.zerohedge.com/news/2018-11-16/california-democrat-threatens-nukes-if-americans-dont-hand-over-their-guns

Vad dessa högnivåkriminella har svårt att förstå är att de inte längre arbetar hemligt eller med straffrihet. Vi hör särskilt att den franska grenen i denna familj hålls ansvarig för många av dessa brott.

Det betyder att rollerna nu har blivit ombytta och de nu är de som hotas. Detta kan ses i de desperata kraven från deras franska slavpresident Emmanuel Macron på en europeisk armé (som vi nämnde förra veckan) för att skydda EU från ”Kina, Ryssland och USA”. Vad han verkligen menade var att skydda Rothschilds och deras slavregimer, som Tyskland och Frankrike, från världens ilska.

För det första måste Macron rädda sig själv från det franska folket. Förra veckan blockerade 280 000 bilar vägar på över 2 000 platser i Frankrike i protest mot hans regim. Dessa protester stöddes av 73% av den franska befolkningen.

Med David de Rothschild som gömmer sig från franska polisen är Alexandre Guy de Rothschild nu officiell chef för familjens franska Rothschildgren. Hans foto kan ses här:

https://www.rothschildandco.com/en/who-we-are/corporate-governance/leadership/

Japanska högerkällor säger att han är gift med dottern till Japans finansminister Taro Aso och att bröllopet ägde rum vid slottet som ses i länken här nedan:

http://kakeizunotobira.denshishosekidaio.com/2017/02/12/post-3850/

Det faktum att Japans vattenresurser säljs med stor rabatt till de franska vattenbolagen har lett till slutsatsen att Aso och hans franska svärföräldrar är ansvariga, säger den japanska högervingen.

Vi kan också rapportera att den franska grenen av Rothschilds kontaktade denna författare, omedelbart efter att de genomfört Fukushima massmordattacken på Japan den 11 mars 2011, för att utfärda ytterligare hot om att attackera själva Tokyo. Det var också franska Rothschilds som finansierade anti-japanska upplopp i Kina för några år sedan, säger asiatiska hemliga samfundskällor.

Den franska Rothschild kontrollen över Japan kommer dock snart att ta slut, säger flera källor. Familjen Iwasaki, som kontrollerar Mitsubishi-gruppen som i sin tur kontrollerar Shinzo Abe-regimen, stämmer för fred, säger White Dragon Society-källor. De japanska industrialisterna ber om WDS-skydd för utrullning av kall fusion och annan paradigmskiftande teknik som hittills har undertryckts av den khazariska mobben, säger källorna. Skydd har erbjudits och en demonstration av denna teknik håller på att arrangeras, säger de.

WDS kommer också att träffa representanter för asiatiska hemliga samfund i veckan för att diskutera Japans och Abe-regimens framtid bland annat, säger WDS-källor.

Dessutom fortsätter asiatiska och västerländska hemliga samfund förberedelserna för att inrätta och finansiera en västerländsk framtidsplaneringsbyrå. Byrån skulle fungera i harmoni med det massiva kinesiska One Belt One Road-utvecklingsprojektet. En överenskommelse om denna fråga förväntas bidra till att lindra den stora maktfriktionen som nu sker offentligt mellan USA och Kina, enligt källor nära förhandlingarna.

Som nämnts förra veckan har ett grundläggande avtal för att rädda planeten redan nåtts, så nu är det dags att göra konkreta planer. Detta förväntas dock att ta mycket tid, men var tålmodiga. Att svänga runt en planet är som att svänga runt en supertanker mitt i oceanen. Det betyder att även om ett beslut har fattats för att förändra kursen har så mycket levande moment byggts upp att saker måste gå långsamt för att undvika att tippa fartyget.

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...