Benjamin Fulford Report, 11 mars 2019

Benjamin Fulford Report, 11 mars 2019

Per Staffan 14 mars 2019

“Gnostic Illuminati Negotiate End” – Fulford Report – 3.11.19

Veckovisa Geopolitiska Nyheter och Analyser

Påve Francis avskedad när 13 blodlinjer av Gnostic Illuminati förhandlar om ett slut på västs inbördeskrig

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2019-03-11

Påven Francis har blivit befriad från makten som en del av en överenskommelse som förhandlats fram mellan Gnostic Illuminati och de 13 styrande blodlinjerna, säger två källor, en är en europeisk kunglig, den andra en Pentagon-chef. De två västerländska maktcentra, en baserad på meritokrati, den andra på historiskt styre, har gått med på ett jubileum och en massiv kampanj för att ”rädda planeten”, säger källorna.

Gnostic Illuminati, starkast i det militära industriella komplexet och blodlinjerna som kontrollerar ekonomi och media, kom överens om att kompromissa eftersom de måste presentera en förenad västerländsk front för att få en överenskommelse med ett återuppbyggt Asien, sa de.

Francis, som kan stanna kvar som en galjonsfigur, blev befriad från makten på grund av fiaskot med den dömda pedofilen kardinal Pell som skötte Vatikanbanken, säger källorna. Vatikanen och Vatikanbanken med sina 6 000 bestickningskonton för så kallade ”världsledare” drivs nu av ”en trojka av kardinaler”, säger källan i Pentagon.

För allmänheten kan denna grundläggande förändring ses i det faktum att tio kardinaler har försvunnit nyligen. Den senaste var den franske kardinal Philippe Barbarin, som dömdes förra veckan för att tysta ner pedofili.

https://cruxnow.com/vatican/2019/03/08/catholic-church-cardinals-implicated-in-sex-abuse-cover-ups/

Här är vad företrädaren för de 13 blodlinjerna hade att säga om situationen: ”Kardinal Pell var ett inträde och acceptans av de sataniska övningarna i våra ordrar.” Han tillade att de andra kardinalerna togs bort som en del av en process för ”avvänjning ”av sataniska metoder. ”Påve Francis blev avskedad för att han var en för hög profil i det nationella Cyber Security Centret. Hans tidigare liv i Argentina kom tillbaka för att hemsöka honom. Ingen – ingen i den yttre världen – får inneha en befattning om de inte kan kontrolleras av sin kompromiss ”, sade källan.

Vidare är det idag (den 11 mars 2019) den åttonde årsdagen av massmordattacken mot Fukushima, Japan, och avtalet har delvis uppnåtts, på grund av att blodlinjerna hotades av vedergällning för denna attack om de inte nådde ett avtal, säger asiatiska hemliga samfundskällor.

Dessutom säger asiatiska hemliga samfundskällor att väst måste avsluta sin egen uppstädning innan ett slutligt avtal om räddning av planeten kan nås.

På den här fronten är en oavbruten attack mot sionismen, den främsta källan till västs ondska, ett gott tecken. ”Representant Ilhan Omars sanningsenliga ord om sionistiskt inflytande över den amerikanska kongressen (inte baserat på röster-det finns bara nio miljoner judiska väljare – snarare på mutor och utpressning och lögner) har kastat Demokratiska partiet in i en kris som kan leda till dess död. CIA och Pentagon källor säger att Jared Kushner och John Bolton snart kommer att avskedas från Vita huset, och president Trump kommer att avslöja 9/11 sanningen på ett sådant sätt att det avslutar det sionistiska inflytandet över den amerikanska ekonomin, regeringen och samhället ”. Det var hur tidigare CIA-operatören Robert David Steele beskrev situationen.

https://phibetaiota.net/2019/03/robert-steele-with-javad-heirannia-is-zionism-in-the-usa-over-one-former-spy-counterintelligence-officer-says-yes/

En Pentagon-källa höll med och sa att ”sionismen är död. Deras lobby var neutraliserad när Kammaren godkände en resolution 407 till 23 som inte tillbakavisade Ilhan Omar utan vattnade ur antisemitism, och Kammarens Talman Nancy Pelosi avskedade hennes judiska stabschef Danny Weiss. ”

Nu har Syrien formellt varnat Israel för att antingen dra sig tillbaka från Golanhöjderna, eller gå i krig.

https://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Syria-vows-to-attack-Israel-unless-it-withdraws-from-the-Golan-Heights-582858

Syrien gjorde detta eftersom det har stöd från Turkiet, Ryssland och Iran för att tvinga Israel att respektera internationell rätt, medan den amerikanska militären har klargjort att den inte kommer att strida för Israel, enligt Pentagon och andra källor.

Den Kungliga familjen och Pentagonkällorna bekräftade båda att Israels kärnvapenarsenal – dess ”Samson-alternativ” – har neutraliserats, varför den skurkaktiga staten nu kan tvingas upphöra med sitt messianska antisociala beteende. Om de tror att Gud ville att de skulle döda över 100 miljoner människor så att de kunde återuppbygga ett gammalt tempel, så förstår de helt klart inte Gud.

Under tiden har riktade avrättningar av nyckelpersoner skett i en allt snabbare takt i USA för att återställa demokratin och rättsstatsprinciperna, säger CIA-källor. ”Hammaren är på väg att falla, sa justitieminister Bill Barr när han träffade John Huber före FISA-avklassificeringen och masshäktningarna”, noterade en Pentagon-källa. Källan hänvisade till det faktum att Huber slutligen tvingas vidta åtgärder mot Hillary Clinton, Obama, etc. för Uranium One, etc.

https://www.thegatewaypundit.com/2019/03/special-prosecutor-john-huber-meets-with-attorney-general-bill-barr/

Den farmaceutiska industrin är också ”under angrepp då Eli Lilly tvingades introducera generiskt insulin till halva priset medan FDA-direktören och Big Pharma aktören Scott Gottlieb avskedades för att de tvingat stater att avbryta vaccinbefrielser”, berättar Pentagon-källan. Detta förfarande för att göra vacciner obligatoriskt var ett desperat sista försök av den Khazariska maffian att använda giftiga vacciner för att mörda en stor andel av befolkningen i ett försök att rädda sig själva från rättvisan, noterar CIA-källor.

Ett enormt hemligt krig utkämpas också av den Khazariska maffian för att ta kontroll över Afrikas resurser i ett desperat försök att undvika konkursen av deras Washington, D.C.-baserade United States Corporation, säger Mossad och CIA-källor. Afrika är nästan dubbelt så stort som Ryssland och större än Kanada, och större än Kina plus USA kombinerat. Det sista som den Khazariska maffian vill är att afrikaner ska ta tillbaka kontrollen över sina egna resurser.

Det mest synliga senaste draget i detta hemliga krig var nedtagningen på söndagen av ett etiopiskt Boeing 737-flygplan. Mossadkällor säger att flygplanet har fjärrkapats och dess passagerare, inklusive 19 FN-tjänstemän, dödades som ett led i ett försök att störa en FN-konferens avsedd att avsluta fattigdom och miljöförstörelse i Afrika.

https://10times.com/united-nations-environment-assembly

https://sustainabledevelopment.un.org/post2015/transformingourworld

Fjärrkapningen av detta flygplan ser emellertid ut att ha varit ett riktigt dumt drag av Khazarierna och kommer sannolikt att leda till konkurs av Boeing Corporation. Det beror på att det är andra gången på fyra månader som ett Boeing-flygplan har kraschats via fjärrkontroll av Khazariemaffian. Kina, Etiopian Air (Afrikas största flygbolag) och Caymanöarna har belagt alla Boeing 737:or med flygförbud, och andra flygbolag och länder kommer säkert att följa efter tills att fjärrkontrollkaparna tas bort från Boeing.

https://www.theguardian.com/world/2019/mar/11/ethiopia-airline-crash-china-grounds-boeing-737-max-8-jets-in-wake-of-disaster

Det är verkligen ingen tillfällighet att efter alla militära officerare lämnat Trump-regimen, en Boeingchef, Patrick Shanahan, blev USA: s tillförordnade försvarsminister. Shanahan har ingen verklig makt över amerikanska militären, eftersom de inte längre följer den konkursade Washington, D.C.-baserade företagsregeringen, säger Pentagon källor. Här är vad en källa för X-files hade att säga om situationen: ”Många av ödlefamiljerna har aktier i Boeing, och Boeing är också knuten till Lockheed Martin [sic].”

Under alla omständigheter fortsätter den hemliga striden om Afrika på andra fronter, särskilt om kontrollen av mineralresurser. Anspelningar om detta krig kan ses i olika nyhetsrubriker. Det mest bisarra var historien om diamantmiljardären Ehud Lanaido som dog ”under penisförstoring”.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6777961/Billionaire-diamond-trader-65-dies-penis-enlargement-surgery.html

Faktum är att han ”togs till en särskild privatklinik på Avenue des Champs-Elysees i Paris sent på kvällen, långt efter att kliniken var stängd”, sa en Mossad-källa. ”Han var en direkt konkurrent till Benny Steinmetz, som fram till för några månader sedan var på flykt från flera regeringar, däribland Belgien och Afrika, för miljarder dollar som han påstås ha varit skyldig för skatter från olagliga inköp och försäljning av råa och polerade diamanter utsmugglade från Angola och Sierra Leone under många år ”fortsatte källan.

”Dessa två diamanthandlare, bland de största i diamanthandelns värld, blev intressanta för de på högsta toppen. En avlägsnades, och en sattes tillbaka på sin piedestal som kung av verksamheten. Lägg märke till hur nära timingen är för de två titanernas uppgång och fall, ”noterade källan.

Här är den andra rubriken han hänvisade till: ”Gruvmiljardär avslutar bitter Guineadispyt efter månader av hemliga förhandlingar.”

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-02-25/steinmetz-stages-guinea-comeback-in-sarkozy-brokered-deal

Om du läser artikeln kan du se att Steinmetz hjälptes av en vem är vem i den sionistiska khazariska maffian, inklusive George Soros (det vill säga hans klippdocka), Tony Blair och Nicholas Sarkozy.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-03-10/china-asks-local-airlines-to-ground-boeing-737-max-caijing-says

 

Relaterat till detta var nyheterna om att indiska diamantmogulen Nirov Modi ska utlämnas. Modi påstås ha avvikit med över 2 miljarder dollar från indiska banker. ”Jag har hört att han kommer att tas in och bli” affischbarn ”för att rättssystemet ska visa världen att du inte kan undkomma rättvisans långa arm”, sade Mossad-källan. ”Glöm inte, han är inte en av de inre” killarna ”- fel blodlinje, och kan därmed förbrukas i det här Game of Thrones med de khazariska sionisterna,” tillade han.

 

https://zeenews.india.com/india/uk-certifies-indias-extradition-request-day-after-nirav-modi-tracked-down-to-swanky-london-apartment-2186288.html

Ytterligare utvecklingar relaterade till den pågående afrikanska resursgreppet kan ses i a letter to the editor sent by the Khoi-San peoples, som varnade för användningen av en falsk kung i ett försök att stjäla deras mark och resurser.

Den Khazariska Maffian försöker också en liknande resurskupp i Sydamerika. Där var det senaste draget användningen av cyber- och energivapen för att sabotera Venezuelas energinät.

Resten av världen har gått med på att fortsätta finansiera USA: s militär och omvandla den till en välvillig planetskyddsstyrka. De kan börja tjäna sina pengar genom att samla ihop alla dessa brottslingar och antingen sätta dem i fängelse eller döda dem.

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...