Benjamin Fulford Rapport, 3 juni 2019

Benjamin Fulford Rapport

3 juni 2019

Människor med verklig-världs underrättelsekontakter surrar alla med känslan av att något stort är på väg att hända. ”Min magkänsla är att vi är mycket nära slutet för U.S. Corporation. Jag kan säga detta då vad som sker här i regionen är sammankopplat. Det ligger förändring i luften. De korrupta regeringarna blir avslöjade och kommer att antingen stiga ner eller avlägsnas av folket” var hur en CIA-källa i Asien beskrev stämningen. Många uppenbart icke sammanhängande händelser pekar alla på detta.

Låt oss börja med situationen i Östasien där Indonesien har stängt ned alla sina banker och pantbanker i 9 dagar med början denna vecka. Detta drag att stänga ned all guldhandel och internationell bankhandel kom omedelbart efter att Malaysias Premiärminister Mahatir gick ut med en uppmaning att ersätta U.S. dollarn med en guldbackad valuta.

Papua, Nya Guinea, som har några av världens största guldreserver, valde precis James Marape till Premiärminister. Marape vill effektivt nationalisera sin nations mineral- och energiresurser.

https://www.sbs.com.au/news/who-is-james-marape-8th-pm-of-png

Kung David Peii II av Tvilling Kungariket Papaala och Meékamui (Bougainville), den som de facto styr Panguna, världens största guldgruva, berättade för White Dragon Society att han står nära Marape:

”Intressant är att han råkar vara min skolkamrat, vän och U-Vistract kund (refererande till den guldbackade valutan som Kung David skapade). Jag sände honom precis mina gratulationer. När den utsatta tiden infaller, öppnar Gud alla dörrar.”

Nedstängningen av Indonesiska banker och de guldrelaterade dragen följer på en exempellös tiodagars nedstängning av hela det Japanska banksystemet från 27 april till 7 maj. Denna exempellösa nedstängning ledde också till spekulationer (inkluderande denne författare) om att det skulle leda till någon form av finansiellt uttalande, men ingenting hände på något sätt som var märkbart för oss vanligt folk. Emellertid hör vi nu från Brittiska Kungligheter att nedstängningen var nödvändig för IT-arbete relaterat till det Kvant-Finansiella Systemet. Det är också relaterat till uttalandet 9 april om att Japan ska ge ut en ny valuta med början 2024, säger källorna.

Dessa drag började alla implementeras i mars 2019 efter att Kardinal George Pell, Vatikanbankens chef, befanns skyldig till att ha antastat unga pojkar, bekräftar P2 Frimurar källor.

Dessa drag kommer också att ha stor påverkan på de Holländska Kungligheternas Bilderberg grupp och dess medlemmar, eftersom det betyder att det petrodollar system som sattes upp av Bilderbergs frontman Henry Kissinger, systematiskt blir nedmonterat, säger P2 och Brittiska källor.

Den Holländska kungliga familjen står nu också inför en existensiell kris, då deras inblandning i det Malaysiska Air Flight 370/17 hamnar i publik, officiell, polisiär granskning. Premiärminister Mahatir av Malaysia, som talade vid Utrikeskorrespondenternas Klubb i Japan förra veckan, bekräftade öppet att Malaysiska Air Flight 370, som försvann i mars 2014, och Flight 17 som sköts ned i juli 2014, var samma flygplan. Han sade att Holländarna vägrade lämna över svarta lådan från planet, till Malaysia, trots att planet startade i Malaysia och hade en Malaysisk pilot. Mahatir klargjorde också att det ända från början var ett politiskt motiverat försök att beskylla Ryssland för nedskjutningen av flygplanet. Hans kommentarer kan ses här med början vid 40:35 markeringen.

https://www.youtube.com/watch?v=veasiPEfjZ8&app=desktop

Holländska visselblåsare och andra har faktiskt redan grundligt exponerat hela denna mordiska incident. Denna länk berättar hela den verkliga historien:

https://irenecaesar.wordpress.com/2014/07/25/malaysia-airlines-mh17-zio-nazi-cia-mi6-mossad-mivd-terrorist-act-in-ukraine/

Orsaken till att denna incident förs fram nu är att offentliga uttalanden av ett sittande statsöverhuvud innebär att hela denna smutsiga episod inte längre kan sopas under mattan. Granskningens spår kommer med säkerhet att leda till den Nazistiska Holländska kungliga familjen.

Ett brev till redaktören, publicerat på denna hemsida av en Holländsk visselblåsare, har en mängd intressant information om relationen mellan de Holländska kungligheterna, Nazisterna, Bilderbergarna, och EU.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2019/06/dutch-whistleblower2.pdf

Några punkter inkluderar:

Nyheter om att en Holländsk ubåt avsiktligt sänktes av Britterna för att tysta den eftersom den hade upptäckt den Japanska flottan på dess väg till Pearl Harbor.

Holland har i hemlighet kvarstått under Nazistiskt styre sedan 1945.

Adolf Eichmann dödades för att han planerade att blåsa visslan på Nazisterna.

Hitlers Kabinett har i tysthet fortsatt sedan 5 maj 1945 under de Holländska statsöverhuvudena Wilhelmina, Juliana och Beatrix … och nu Belgiern Etienne Davignon, varvid det Nazistiska styret togs över av Europeiska Unionen.

Det finns många andra tecken, frånsett det som pågår i Asien, som visar att denna ny-Nazistiska maktstruktur verkligen faller isär nu. Först och främst noterar vi att Tysklands kansler Angela Merkels (Hitler) regering är i fara att kollapsa efter ”den överraskande avgången av hennes koalitionspartner, den Socialdemokratiska ledaren”.

https://www.thetimes.co.uk/article/angela-merkel-s-coalition-shaken-after-spd-quits-over-defeats-ctm5fdffg

Då detta pågick sade Merkel till den besökande Kinesiske Vice Presidenten Wang Qishan att hon var villig ”att förbättra globala styrsystem tillsammans med Kina.”

http://www.xinhuanet.com/english/2019-06/02/c_138111219.htm

Den ny-Nazistiska regimen i Ukraina har också problem. Med början denna vecka skär Ryssland av leveranser av kol, olja och petroleumprodukter. De har också skurit av gas transitleveranser genom landet.

http://tass.com/world/1061231

I det här sammanhanget kan man undra om avgående Presidenten i Ukraina Petro Poroshenko tog bort alla datorer från presidentens kontor för att dölja bevis inför en förväntad kollaps av regimen.

https://www.nbcnews.com/news/world/ukraine-s-ex-president-accused-removing-computer-servers-situation-room-n1011286

En annan Nazistregim, den hos Premiärminister Benjamin Netanyahu i Israel, vacklar också då hans försök att bilda regering misslyckades förra veckan. Källor i den Brittiska kungliga familjen bekräftar att det bara är en tidsfråga innan han formellt åtalas för krigsbrott.

Källor i Pentagon noterar att Israel fick ”spela dubbel mot U.S.A och Ryssland” vid förra helgens säkerhets-toppmöte i Singapore. Det är också ”pressat av FN och EU att ge upp sina anspråk på 860 kvadratkilometer Libanesiska vatten som nu ligger under ryskt beskydd då Frankrike, Italien och Ryssland borrar efter gas.

Vi kan också se att U.S.A:s militär öppet trotsar Zionisternas försök att manipulera dem, då General Joseph Dunford offentligt sa att han inte skulle luras av falsk-flaggor, i vad som tydligt var en ansyftning på Israels försök att få igång ett krig mellan U.S.A och Iran.

https://www.veteranstoday.com/2019/05/30/dunford/

https://www.veteranstoday.com/2019/05/30/general-dunfords-dance-asked-at-brookings-if-us-is-planning-a-false-flag-against-iran-as-sabrosky-asserts/

U.S.A:s Marin vägrade också order att sända USS Abraham Lincoln hangarfartyg till Iran, enligt Gordon Duff på Veterans Today.

Källor i Pentagon säger att Amerikanarna och Ryssarna trycker på hårt för att skapa ”en storslagen fredsuppgörelse för Mellanöstern” vilket kommer att tvinga Israel att ge upp sina kärnvapen, i utbyte mot att Saudiarabien och Iran ger löfte om att inte anskaffa massförstörelsevapen.

Det är intressant att notera att en radikalt pånyttfödd ”Kung Salman” presiderade över ett Islamiskt nödläges-toppmöte förra veckan. Det ser ut som om dubbelgångaren för hans lönnmördade syskonbarn Mohammed Bin Salman har fått sparken och ersatts med en falsk kung istället. Denna saudiska regimförändring är förmodligen orsaken till att Softbank plötsligt fått slut på pengar.

https://mainichi.jp/english/articles/20190531/p2g/00m/0in/048000c

Det faktum att Softbank plötsligt har anlitat Cantor Fitzgerald (CF) för att få investerare till en 100 miljarder dollars teknikfond är också mycket intressant, därför att CF är en primär obligationshandlare med Federal Reserve Board och inte ett normalt företag som sysslar med säkerheter.

https://www.pymnts.com/news/investment-tracker/2019/softbank-investors-new-tech-fund/

Med andra ord kan detta vara ett tecken på att Softbank försöker använda dem för att kontakta det nya styret på Federal Reserve nu, därför att hans tidigare Saudi (Kissinger) uppbackare inte längre kan skapa miljarder dollar ur tunna luften.

Detta för oss förstås till den stora fisken – Amerikas Förenta Stater Corporation. Här är tecknen att President Donald Trump kommer att förlora handelskriget mot Kina och alla andra också.

Den officiella Kinesiska nyhetsbyrån Xinhua noterar följande:

”De 200 miljarder U.S dollar värde av Kinesiska varor som U.S.A belade med ytterligare tariffer utgör 41,8% av Kinas export till det landet, men bara 8% av Kinas totala export” sade Wang Zhijun, vice minister för industri- och informationsteknik. Utöver det är ungefär hälften av de berörda företagen utländska, inklusive många Amerikanska företag”, sa Wang.

Trumps förutsedda uttåg av tillverkare från Kina händer inte heller, säger Xinhua, och noterar att ”Officiell statistik visar att, från januari till april, ökade faktiska utländska investeringar i Kinas tillverkningssektor med 11,4% mot samma period förra året.

http://www.xinhuanet.com/english/2019-05/27/c_138094437.htm

Som kontrast föll U.S.A:s import och export i april med 2,7% och 4,2% på året, visande både en krympande ekonomi och ett växande handelsunderskott.

https://www.zerohedge.com/news/2019-05-30/not-winning-collapse-global-trade-escalates-imports-27-exports-40

Det är förmodligen den verkliga orsaken till att Trump plötsligt dumpade sitt mycket upp-pratade handelsavtal med Mexico och Kanada genom att sätta tariffer på Mexico. Han slår också på Indien, Storbritannien, Australien, Japan och andra handelspartners. Det låter som han desperat försöker trumma upp pengar där han kan för att undvika konkurs.

I detta sammanhang är det också intressant att notera att de amerikanska familjer som äger (eller ägde?) Federal Reserve Board också försöker sätta upp Polen för den löjliga summan av 300 miljarder dollar.

Källor i Pentagon verkade, för sin del, inte vara bekymrade över någon förestående konkurs för U.S. Corporation regeringen och var istället mer fokuserade på att återställa konkurrenskraften i den verkliga ekonomin i U.S.A. ”Ärenden i Justitiedepartementet och FTC antitrust mot Google, Amazon och Facebook kommer att tvinga fram mer konkurrens”, noterar källorna. Dessa högteknologiska företag blir nu också tvingade av G20 att betala skatt som alla andra, tillägger de.

https://www.france24.com/en/20190530-g20-countries-eye-tax-policy-internet-giants-nikkei

https://www.wsj.com/articles/justice-department-is-preparing-antitrust-investigation-of-google-11559348795

”Teknologi/handels-kriget med Kina kan sluta med att det Kvant Finansiella Systemet ersätter fiat-valuta, med global valutaomställning, och frisläppandet av undertryckta och utomjordiska teknologier”, förutser Pentagon.

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

You may also like...