Uppdatering av Benjamin Fulford, 20 juni

9c486-benjamfulford-blue-new

Uppdatering av Benjamin Fulford, 20 juni 2016

I ett första tal till FN, av Förenta staternas överbefälhavare General Joseph Dunford som chef för Republiken

Den 17 juni, i ett aldrig tidigare skådat drag, har Förenta staternas överbefälhavare general Joseph Dunford talat på FN:s fredsbevarande toppmöte för att diskutera övergången av den amerikanska militären till en global styrka för fred. Förenta staternas styrkor kommer nu att ersätta de korrupta och dåligt utbildade fredsbevarande FN-trupper, som har orsakat många skandaler som involverar våldtäkt, stöld etc. Den fullständiga texten av hans tal kan ses här:

http://usun.state.gov/remarks/7340
”Uttalanden av ambassadör Samantha Power och General Joseph F Dunford på ett FN-möte om fredsbevarande”

Pentagon-tjänstemän säger att utöver vad Dunford sa till FN, innebär det också att den amerikanska militären nu kommer att fokusera sin energi på ”Israel, drogkarteller och Kina i Sydkinesiska havet”. De kommer också att kämpa för att skydda ekosystemen och jaga tjuvskyttar av hotade arter, säger andra Pentagon-tjänstemän.

Familjen Rothschild, hemliga härskare av Israel, sade för sin del till Vita Draken-Sällskapet (VDS) ”Vi vill förbättra oss”. De lovar att nå en överenskommelse om att inrätta och finansiera en ny framtida planeringsbyrå under möten som kommer att äga rum i juli enligt VDS-källor.

Men en representant för en grupp som tidigare förhandlat med vad de kallar R&R eller Rothschild och Rockefeller, varnade för att dessa familjer bara var fronter för den italienska och spanska svarta adeln som leds av familjerna Borgia, Medici, Orsini och Del Banco (Warburg) bland andra. Förhandlarna de planerar att sända kommer att vara professionella av typen James Bond 007-mördare, varnade denna källa. Han sade att hans grupp förlorade flera hundra av sina agenter som ett resultat av deras misslyckade förhandlingar.

Källan sade att hans grupp blev varnad av andra att inte lita på dessa personer, men de bestämde sig för att försöka förhandla fram ett nytt finansiellt system med dem ändå. ”Resultatet av ett sådant beslut har sedan dess kostat ett par hundra agenter livet, även om förhållandet är ca 1 av våra, för varje tio av dem, har det varit en extremt smärtsam upplevelse att uthärda. Dessutom kommer de att sätta ett stort pris på ’huvudena’ av alla huvudpersoner inblandade i transaktionen (vanligtvis mellan 20 till 100.000.000 dollar).”

Sammanfattningsvis, fortsatte källan, ”R&R har ingen heder, håller aldrig sitt ord och kommer ljuga er rakt i ansiktet HELA tiden för att få sin vilja igenom. De beter sig så här eftersom de tidigare aldrig behövde foga sig och det beteendet har alltid fungerat bra för dem, så de tror starkt på att de aldrig behöver det, så de kommer ALDRIG att göra det … De följer ingen lag, ingen regel, ingen hederskodex eller av någon typ utom för deras egen vinning, oberoende av den mänskliga och kapitalmässiga kostnaden! Vi har absolut inget värde för dem om vi inte är deras 100% undergivna slavar.”

Rothschilds svarade med att säga att Nathaniel Rothschild nyligen förlorat en stämning på $ 300 miljoner dollar, den första förlusten någonsin för den familjen. Dessutom är den franska familjens överhuvud, baron David de Rothschild, på flykt från den franska polisen efter ett åtal för bedrägeri, med andra ord, de vet att de inte längre står över lagen.

De vill också hitta en ny beskyddare för sin koloni av hjärntvättade slavar som kallas Israel. Det är därför Benyamin Netanyahu har åkt fyra gånger till Ryssland nyligen för att söka ryskt beskydd, mot förväntade brottsbekämpande åtgärder av Pentagon mot hans land.

Men den ryska regeringen drivs nu av den ortodoxa kyrkan och det gamla tsaristiska nationalistiska nätverket, och är inte på humör för att skydda de människor som orsakade deras nation så stor plåga under 20-talet.

VDS kommer bara skydda de oskyldiga bland judarna och kommer att insistera på deras omskolning, baserad på deras sanna historia och tillämpa den gyllene regeln (gör mot andra som du själv vill bli behandlad) för alla folk och inte bara judar.

Den svarta adeln, för sin del, kämpar desperat för att hålla sin fascistiska EU-regering intakt. De arrangerade ett mord (verkligt eller falskt är inte klarlagt) av pro-EU-politikern Jo Cox för att försöka manipulera den allmänna opinionen till att vara kvar eller åtminstone skapa en rimlig täckmantel för en planerad röststöld av Brexit-folkomröstningen den 23 juni. VDS- och Illuminati-källor har båda tidigare korresponderat med Jo Cox när hon identifierade sig själv som en Rothschild-agent. Om det brittiska folket röstar för att återfå sin självständighet, kommer det att bli ett hårt slag mot den svarta adeln.

Även om de inte gör det, är det europeiska banksystemet i ett tillstånd av sammanbrott som kommer omintetgöra deras fascistiska EU-projekt ändå.

I vilket fall som helst, kommer VDS bara respektera handling, inte löften från ”R&R” och deras svarta adel-bossar. Om de stjäl eller försöker stjäla den brittiska folkomröstningen kommer det att bli konsekvenser.

På tal om R&R, säger en CIA-källa att han nyligen såg Richard Rockefeller levande och välmående i Argentina. Rockefeller förmodades dö i en flygolycka 2014 så om denna källa har rätt fejkade han bara sin död så att han kunde fly från USA.

Pentagon-källor säger att han är ett undantag och de flesta Khazari-maffia-toppbossar som fortfarande är i USA inte kommer att tillåtas undkomma rättvisan.

Källan till deras makt i Förenta staterna, förmågan att skapa och distribuera pengar, håller också på att konfiskeras. För detta ändamål hölls ett ovanligt möte på amerikanska finansdepartementet den 14 juni där amerikanska president-talesmannen Barack Obama, General Dunford och chefen för National Intelligence, James Clapper, diskuterade ett militärt övertagande av finansdepartementet, för att tvinga fram utfärdandet av en inhemsk dollar separat från den som handlas internationellt, enligt ledande Pentagon-källor. ”Detta var anledningen till att styrelsen för New York Federal Reserve anlitade ett dokumentförstörar-fordon den 14 juni eftersom FRB nu är bankrutt”, sa en Pentagon-källa. Fordonet kan ses här:

http://www.zerohedge.com/news/2016-06-14/just-spotted-front-new-york-fed

Skapandet av en inhemsk amerikansk valuta sammanfaller med en planerad omstart av det globala finansiella systemet. Som familjen Rothschilds kontakt sade förra veckan: ”Varje nytt disktrikt kommer att ha sina egna reserver, för sin nya valuta. Varje distrikt kommer att vara en del av en korg av asiatiska valutor som backas med olika råvaror.”

En separat senior Rothschild-källa berättade för en VDS-medlem i Europa att deras familj skulle komma igenom de nuvarande problemen intakta, ”efter att ha gjort några justeringar”, men att Bush- och Rockefeller-fraktionerna hade mycket djupare problem, på grund av deras samband med folkmordsplanen hos Nya Världsordningen.

Pentagon-källor bekräftar att det senaste klimatavtalet från Paris som har ratificerats av Frankrike, BRICS-nationerna och ”snart” Förenta staterna, är ett förtäckt guld- och tillgångsbaserat valutaramverk och global valutaåterställning. I detta nya system kommer procenttalet för utsläpp att betraktas som lika med procenttalet av världens BNP, så Kina skulle ha 20% kontroll av den globala valutan i det här systemet, säger källor. Det här nya systemet har en stor fördel framför vad som rådde fram till nu, i och med att naturliga ekosystem kommer att ha ett värde i sig själva och kommer att skyddas som aldrig tidigare. Till exempel skulle en regnskog har ett enormt värde som kolsänka, så att avverka den skulle bli oöverkomligt dyrt.

…… Avslöjandet och hemliga rymdprogrammet – folk säger ständigt att några stora händelse kommer snart. Förhoppningsvis kommer vi snart att få reda på sanningen.

Fortsätt läsa på …… http://benjaminfulford.net/2016/06/20/in-a-first-us-supreme-commander-general-joseph-dunford-addresses-the-un-as-head-of-republic/

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

You may also like...