Federationen av Ljus via Blossom Goodchild | 5 maj 2024

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild | 5 maj 2024

5 maj

Av Blossom Goodchild | The Federation of Light

Då och då känner jag lust att stöna. Det här är ett av de där ”då och då!” tillfällena. Tack för er förståelse.

God eftermiddag! Jag vill inte börja på en downer … ändå, det ska jag göra. Alltför många människor har det riktigt, riktigt svårt. Antingen genom sjukdom, eller misslyckande i förhållandet, eller bostads- och ekonomiska problem. You name it, alla jag känner har något ganska stort på gång. Här är vi alla, vi Ljusarbetare, och gör vårt allra bästa för att behålla Ljuset, men, Sannerligen, ni säger att energierna som kommer in är mycket lättare, vilket vi har kunnat känna, men samtidigt… det känns ibland som att mörkare energier översvämmar de ljusare, och vi har ingen kamp kvar i oss. Prova här nere i några månader … ni kommer snart att förstå vad jag menar.

Välkommen, kära Blossom. Välkommen, verkligen, till Var och En som går med i denna konversation.

Vi kan inte gå med dig på din Planet, men vi kan ta ditt ord för det och det gör vi.

Därför var det bara ”DE STARKASTE AV DE STARKA” som gjorde resan till Jorden vid denna tid.

Bara en glimt av dina framtida dagar, den Glädje som ligger framför dig när det är gjort … skulle ge dig kraften att fortsätta.

Ändå gäckar den glimten oss! Ibland är vi alldeles för utmattade för att se det från den ljusa sidan.

Gå sedan inom i stället för att känna dig utmattad… Den glimten kan kännas om du ber om att få känna den Frid och Kärlek som du VET att du själv är.

Jag vill vara riktigt oförskämd och säga ”Ja, ja, ja, vad som helst!” När jag tittar ut genom mitt fönster är regnet löjligt … jag menar löjligt! Så starkt, så fullt, du kan inte ens se … om och om igen, dag efter dag, innehållande alla de elaka som får oss att må ännu värre. VÄRLDEN ÄR GALEN! Stönar jag? Det gör jag verkligen! Vi fortsätter att göra vårt bästa och säger till alla att vi måste ha FÖRTROENDE eftersom allt kommer att bli bra ändå, här är vi … och det ser inte ut som att det kommer att bli bra. Vi behöver en paus. Vi behöver ett genombrott!

Blossom Goodchild!

Vad! Snälla säg inte ”Du anmälde dig frivilligt”! Visst finns det en klausul som säger att vi kan ha ett stön då och då?

Blossom, du kan ha ett stön, du kan ha en härdsmälta, du kan få vad du vill eftersom DU har kontroll över dina tankar. Om du valde, i just detta ögonblick, kunde du dansa och skratta.

Nej tack. Är hellre olycklig, om allt är likadant för er! Måste erkänna, jag får mig själv att åtminstone le med min envishet. Ändå, seriöst killar … kasta till oss ett ben, som ordspråket säger.

Pausa en stund och blunda.

Ni visar mig ett dött träd som träffats av blixten och sedan ett annat träd fullt av saftiga äpplen. Saken är, med all respekt… Och?! Vi behöver inga fler symboler eller metaforiska bilder som visar oss vad som komma skall.VI VET! Och hur underbart det kommer att bli! Det är ”NÄR” som det handlar om! Mörkret som omger oss och vår Planet är så i ditt ansikte, ibland … att tro att ett leende från hjärtat kan förändra allt det verkar ganska optimistiskt.

Tror du att det kan det?

Vi har inget annat vapen.

KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT.

Det skulle vara trevligt att se beviset på det. Jag vet! Jag vet! Ändra ditt humör till Tacksamhet, Blossom!

Gör det då.

Jag är Tacksam för detta stön. Tack!

Tacka inte oss, tacka dig själv.

Blossom, tack för detta härliga stön. Tack för det leende som min Stönande Minnie-attityd ger. Hur patetisk kan man bli! Tack för min patetiskhet! Tack för detta större leende som uppstår på grund av min patetiskhet! Nu fnissar jag lite. Hur barnslig kan man bli! Jag vet bättre! Jag är tacksam för att jag vet bättre! Att ändra mitt humör till Tacksamhet har naturligtvis lyft min själ lite, bara i det här sista stycket. Hur Välsignad är jag? Ska vi börja?

Låt oss göra det.

NI … Var och En av er VET att oavsett vad som sker i den yttre och den inre delen av era VÄSEN …

Kommer ni att ha era nedstämda stunder och era utomordentligt Höga stunder.

NI kommer att få era tårar. NI kommer att få ert Skratt.

NI kommer att ha vänskap och relationer som varar för evigt eller upphör att vara.

NI kommer att känna överflöd. NI kommer att känna brist.

NI kommer att känna vad ni än väljer att känna i varje givet ögonblick

Ändå, inom allt … NI VET … NI VET … NI VET …

ATT NI ÄR EN KRIGARE AV LJUS!

NI KOMMER ALDRIG GE ER

NI KOMMER ALDRIG GE UPP…

Ibland känner vi att vi bara vill krypa ihop i en boll och låta någon annan göra det.

Vilket ofta är fallet … och de gör det … och sedan när de har fått nog och kryper ihop sig till en boll har du fått förnyad styrka och kan ta upp din position igen, och så fortsätter det.

Ni tar varandras ryggar. Ni får lov att ’SLIPPA’ en liten stund och komma tillbaka. Ni får ifrågasätta galenskapen, galenskapen i det som er Planet presenterar.

Får vi? För när jag gör det … till och med blir deprimerad av meddelanden som NI ger oss, och ibland undrar om något av det någonsin kommer att hända, frågar jag mig själv, tänk om det hela är en massa slöseri? Hur vet vi egentligen?

Hur vet du, Blossom?

Jag vet, för när jag inte är i denna patetiska sinnesstämning … kan jag praktisera det som… jag/ni … predikar och det känns så rätt. Definitivt bättre än när jag vältrar mig i leran, så här. Jag undrar om jag ens ska lägga upp det här. Jag har alltid lagt upp alla konversationer med er, men vill jag verkligen avslöja detta djup av ”ömklig” eftergivenhet?

Vi erbjuder det som vi känner kommer att hjälpa. Under alla dessa år, Blossom, har vi många gånger upprepat oss själva eftersom vi önskar att vårt budskap ska absorberas i era Varelsers kärna.

Det du väljer att göra med dessa meddelanden kan vi inte hjälpa dig med.

Vi vet att de hjälper till. Du vet att de hjälper till.

Åh! De gör det! De gör det! De gör det!

Det verkar som att det största dilemmat är tidsfaktorn och detta kan vi inte göra något åt.

Kan någon?

Nej. För det finns ingen tidpunkt i denna Gudomliga Plan … för det finns ingen tid. Det finns bara rörelse framåt.

Eller bakåt

Nej, Blossom, inte bakåt. Det kan tyckas så, men så är inte fallet.

Jag vet att vi bara måste ha FÖRTROENDE. FÖRTROENDE, FÖRTROENDE. Jag vet! Lita på att allt kommer att bli bra och förstklassigt och att allt arbetar för det Högsta Bästa av allt.

Lita på vad, Blossom? Lita på vem?

Tja, jag måste Lita på er. Även när jag ifrågasätter ibland, vad skulle annars vara poängen med att föra fram era meddelanden, om jag inte höll med dem? Det är inte så att jag inte håller med. Jag vet bara inte om allt detta som ni talar om kommer att äga rum nästa vecka eller nästa århundrade … eller nästa livstid!

Så då Litar du på att det Kommer att ske?

Inom mig … djupt inom mig.

Och den här platsen djupt inom dig … var finns den?

Min Sanning.

Och var finns din Sanning?

I kärnan av mitt Väsen

Säger du att kärnan i ditt Väsen känner allt detta som Sanning?

Ja.

Då är vi överens.

Ja, bra gjort. Vi blir bara trötta då och då, det är allt!

Det har aldrig sagts att ni inte skulle bli det.

Ändå …

Vi ville fortfarande vara här mitt i alltihopa!

  1. DET GJORDE NI … OCH DET ÄR NI!

PRECIS MITT I ALLTING!

DÄR ALLT VERKAR SÅ OKLART … OCH ÄNDÅ, NI, VAR OCH EN

NI HÄMTER ER… VARJE GÅNG,

FÖR ATT NI SADE ATT NI SKULLE … OAVSETT VAD!

Ja. Ni har rätt! Vi gör det.

Och ni kommer att fortsätta med det… när ni går vidare genom detta utrymme till nästa …

Och genom det hela…

VET…

Att … HELA TIDEN …

ALLT AV DET HÄR …

GÖR ER STARKARE … LJUSARE … OCH MER I ANSLUTNING MED, INTE BARA VEM DU ÄR, ÄNDÅ…

DEN GUDOMLIGA PLANEN!

NI UTFÖR DEN GUDOMLIGA PLANEN …

UTARBETAD AV DET GUDOMLIGA …

TILLDELAD … I ERA HÄNDER.

DEN GUDOMLIGA LITADE PÅ ER ATT NI SKULLE GENOMFÖRA DENNA PLAN…

OCH NI GÖR DET

HUR GUDOMLIGT … BLOSSOM GOODCHILD …

HUR GUDOMLIGT, VERKLIGEN. Jag lämnar detta här. MÅNGA, MÅNGA TACK! I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *