“Boogieman” – GCR/RV Op-Ed – Wednesday – May 31, 2017

 

“Boogieman” – GCR/RV Op-Ed – Wednesday – May 31, 2017

 

Hur mycket är tillräckligt?

Jag brottas med den här frågan mycket.
Jag ber om svaret hela tiden.
Jag fortsätter att överlämna mig för svar.
Fortfarande ÄR JAG inte säker.
Ännu viktigare är emellertid om JAG ens ställer den rätta frågan? Och FINNS JAG i denna RV-historia som en sann humanitär eller bara en entreprenörsmässig opportunist?

Jag känner att alla kommer att komma till samma fråga förr eller senare, vilket gör ”hur mycket är tillräckligt?” till ett meningslöst sökande.

Det fanns en film från 2004 kallad THE VILLAGE regisserad av M. Night Shamalan.

Den grundläggande historien var att en grupp av mycket intelligenta, rika familjer bestämde sig för att återvända till sina amerikanska arvsrötter i Pennsylvania efter att ha upplevt sina barns tragiska dödsfall.

Så de väljer att leva fattiga, som tidiga amerikanska bosättare, som brukar jorden, gör allt för hand, de går till och med så långt att de klär sig och tillber i historiska handbyggda hem och kläder precis som Gamla Pennsylvaniabor en gång gjorde.

Så de köper ett stort landområde och innesluter alla familjer inuti, så att ingen har kontakt utåt, än mindre med moderna uppfattningar, så att de kan hålla ute synd och sjukdom för att skydda oskulden hos återstående och framtida familjemedlemmar.

För att kväva den normala mänskliga önskan att utforska och expandera känslomässigt, fysiskt, och andligt, skapar de en mytisk ”boogieman” som håller alla instängda i rädsla och hela tiden inom byns gränser.

Så istället för att ge invånarna möjlighet att stanna av egen vilja, bestämmer sig grundarna för att skrämma sina familjemedlemmar till konstant underkastelse utan deras godkännande.

Och om någon bestämmer sig för att lämna eller springa, skrämmer byns äldste dem ännu mera för att skydda själva grunden för hur deras stora samhälle (Kabal) fungerar.

Låter det bekant?

Är inte mänskligheten nu i ett liknande fängelse?
Vad sägs om Radikala Islamistiska Terrorister, President Trump, Premiärminister Netanyahu och Nordkoreanska Diktatorn Kim Jung-Un?
Är de inte alla likadana mytiska boogiemen tvingade nertvingade i våra halsar att fruktas eller vad annars?

Allvarligt, eller annars vad? Död?

Uppstigande bortom rädslan för döden gör att man helt och hållet kan uppleva och bevittna livet, precis som det är.

Det är vad ZIM representerar IMHO. (In My Humble Opinion) En höjdpunkt bortom möjlighetens och sanningens gardin att det finns mer än tillräckligt av allt för alla.

Mangos! Mangos! Mangos!

RV:n erbjuder alla som tror på frihet, eller som bara söker sanningen, ett tillfälle att lämna sin egen by av rädsla för alltid, och att flytta sig bort från det som alltid har varit för att gå in i avgrunden av vad som kan finnas … och i många till i de flesta fall, vad som alltid funnits men aldrig delats eller förklarats.

Inga artificiella begränsningar eller illusioner, inga mer boogiemän som håller oss i våra mentala byar av rädsla, knutna till eviga dödskedjor över det eviga livet.

Är det detta utbytet du önskar när du köper eller tar emot valuta som gåva?

Hoppas det … eftersom GCR / RV är energetiskt oöverträffad, inte bara under din generation, utan i all mänsklig existens på jordens yta.

Det är ett äventyr i den stora okända himlen på jorden, och ZIM är den mest kraftfulla avledda förändringen.

Den kommande finansiella transaktionen blir verkligen en biljett för de som vill delta i den ultimata övergången, själsexpansionen, från ett tillfälligt till ett evigt medvetande.

Att medvetet avsluta mörkrets begränsning till förmån för det vita ljusets oföränderliga väg och att dela resan med någon som vill att en sådan livserfarenhet skall bli deras liv.

Mitt också.

Och att lämna kvar alla som väljer att stanna i den mörka byn med de falska boogiemännen, som de måste frukta och krypa ihop för … ja, det är bara inte jag.

Så, Hej då!

Vet att det finns en pågående utrotning av ISIS, Daesh, kärnvapen, massförstörelsevapen, nation-statskrig, oseriösa diktatorer, droger och människohandel, fiat-valuta, tillgångsfri högfrekvenshandel, fattigdom, hemlöshet, svält, hungersnöd, konstgjorda katastrofala väderhändelser, cancerframkallande utsäde-livsmedel-luft-vattenjordförorenande vetenskap, vaccinationstoxicitet, propagandamedia, sämre medicinteknik, dödliga och beroendeframkallande receptbelagda opioidläkemedel, ohippokratiska livräddningsdiagnoser och behandlingar, begränsning av fri energi, samt förnekande av utomjordiskt liv, undertryckande av mänsklig historia och frisläppning av mänsklig originalgenetik etc. etc. osv. Allting kommer att förändras eftersom allt på ett eller annat sätt har ett radikalt behov av återställning eller harmonisk omkalibrering.

Och snart får du alla pengarna 🙂

Det händer. Hantera det. Sobeit.

Vet också att du får en sådan surrealistisk mängd på grund av det fantastiska ansvaret som följer med att fixa allt som hjälper mänskligheten.

Det är priset vi alla betalar för oändlig rikedom – en livstid av oändlig nåd och service. Hur mycket vi har är irrelevant. Varför vi har det är den enda fråga som alla måste svara på för sig själva.

Eftersom vi anses vara ”utvalda” ,inte på grund av vår önskan att upprätthålla förflutna lögner som har hållit oss fängslade i den förstörande och dehumaniserade mänskliga byn av knapphet. Nej, vi var ”utvalda” eftersom vi är dynamiska förändringsagenter som har getts oändliga resurser för att rättfärdiga våra förfäders fel, och både upphäva och ersätta alla omänskliga mandat, lagar, produkter, media, mediciner, jordbruk, tekniker och utbildningar som omöjligt kan överleva och ja, i slutändan stiga upp.

Välsignelser = Bördor eftersom mänsklighetens bördor kommer att uppträda överallt för er när välsignelsen överförs.

Valet mellan Gud eller inte Gud är syftet här och orsaken till alla utbyten av medvetande. Det är en antingen/eller proposition, inte att förhandlas fram.

Lita på mig, ingenting kommer någonsin att vara detsamma när du löser in denna ZIM. Ingenting.

Många gillar inte att höra det. Många kommer att vägra en sådan sanning; Men som ett gummiband som sträcker sig för långt eller blir utsträckt bortom sin mysiga komfortzon – sinnet, kan kroppen och själen kan inte återvända, och kommer aldrig tillbaka till sin ursprungliga form när den har blivit utsatt för andens extrema sanning.

Avslöjandet av pengar som en illusion skapad för att vara en annan kontrollmekanism är den första av många lektioner i ett evigt klassrum som lär alla mänskliga växlare om uppstigning.

Det händer mycket med RV utöver det uppenbara, folk. Mycket, mycket. Och du förtjänar att veta allt för att ta det bästa beslutet för din egen själ. Punkt.

Därför är det bäst att överväga omfattningen av denna oöverträffade händelse för att fullständigt greppa och meningsfullt förstå vad det som du verkligen får dig själv och din familj involverad i innan du ringer för att göra det historiska växlingsmötet.

Eftersom kanske det du tycker att du växlar är något är helt annorlunda än vad du kan tänka dig just nu.

Och om så är fallet, är det ingen skam att ta mindre och välja bort den mänskliga änglahuvan för återstoden av ditt liv.

Se, att rädda världen är inte för alla, men alla vi som känner oss tvungna att återuppbygga och bygga om världen, vet att Gamle Yosef kommer att vara till hands för att hjälpa det här humanitära samhället, oavsett vilka större goda behov som kan uppstå … forntid, nutid och framtid.

Tillsammans. Överlämnad i Kristus. Helande världens själ.
Gud är med oss.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...