Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, februari 29

Bild t Michaels text

Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, februari 29

 

Mina Kära,

Idag är första dagen av resten av ert liv på jorden, i denna livstid. Även om detta uttalande låter lite grandios, är det bara en påminnelse om ert nyligen aktiverade kunnande.

Ni har alltid haft kunskapen som ni nu beskurit (beskurit är det rätta ordet), men ni gjorde vad som krävdes av er som människor i 3D genom att dementera, förneka eller ignorera ert kunnande. Och det är fortfarande lättare för er att ignorera er nya varelse än att acceptera och utforska den.

Det sista uttalandet är för att förklara varför ni inte har skapat det som ni vill skapa. Ni kommer med största sannolikhet att tro att detta är en annan fördröjningstaktik eller morot för att dra er längre in i denna värld av låtsaslek, skapad av den och andra kanaler. Det är inte sant, för ni ÄR skaparna av er värld – inklusive den värld ni sitter eller står i just nu.

Ni har fått samma budskap om och om igen, under de senaste decennierna. Ändå har ni inte införlivat det i er utan fortsätter att tro att någon annan straffar er, eller att ni inte kan skapa er egen verklighet.

Ni insisterar på att ni bara är ”lilla jag”. Inte för att det är sant, utan på grund av att era lager av 3D-förnekande är så djupa att ni inte kan föreställa er möjligheterna ni har genom er kunskap.

Även om ni har gömt er mycket bra under eoner av jordliv, är det nu dags att komma ut ur era garderober. Det är dags för er att bli spirituella vuxna medan ni är på jorden.

Ni grubblar, oroar er, irriterar er och är arga för att ni inte har skapat det ni vill skapa. Ni är era egna magiker. Det finns ingen magisk bönstjälk, kung eller det skapande geniet Trollkarlen från Oz. Det är ni själva och så har det alltid varit.

Ni nekade er själva att bättre passa in i 3D-världen. Nu när jorden och ni är i 5D, finns det ingen anledning längre att dölja eller förneka era kunskaper.

Era djupt rotade rädslor kommer troligen från livet i 3D, då ni straffades för att praktisera era kunskaper. Kanske utpekades ni som häxor eller brändes på bål för att ni förnekade en viss religion, eller straffades för att inte trodde på det samhället ville att ni skulle tro på.

Det spelar ingen roll. Det gamla är överspelat. Karma från dessa liv och några andra har rensats bort. Det finns ingen anledning att gömma sig. I själva verket uppmanas ni nu att visa de kunskaper ni en gång tvingades gömma undan.

Även om följande konceptet är lite komplicerat att använda med ert nuvarande sätt att tänka, så fortsätter detta livet att levas när ni flyttar in i era 5D-tillstånd. Det enklaste sättet att förstå detta koncept är att tänka på er som ett hologram. Ett hologram som skiftar in och ut, för att projicera er i olika perspektiv. Ett hologram består av lager i stället för en platt 3D-bild.

Så kommer ert hologram att visas av er och andra – för att denna bildförmåga nu är en del av ert kunnande – skapad av er från ert förflutna, nutid och framtid.

Utan att ha den djupare kunskapen med att veta, att förstå, skulle era hologram bara vara en 3D-bild.

Förr i tiden, tillät ni bara att visa en 3D-bild av er själva. Fast, några av er såg några spökliknande bilder eller ”bright lights” eller ”blobbar” ni inte uppmärksammade när ni fotade, men som ni ändå trots allt tillät er att se eller känna igen som en dimension av era multi-dimensionella, multi- tid, multi-frekventa varelser.

Nu när ni har samlat in era olika segment för att bilda ett nytt ”du”, börjar ni skapa er Nya Jord, era multi-dimensionella, era multi-tider, era multi-frekventa varelser. En varelse som är fullt kapabel att aktivera alla delar från era tidigare, era nuvarande eller era framtida liv. För allt händer samtidigt.

Tiden är inte linjär och har aldrig varit det. Men den linjära bilden/ tankeprocessen hjälpte er att bättre förstå era 3D liv. Precis som för länge sedan när människor behövde skapa fabler för sol-/månförmörkelser och för Gud, så att de kunde leva bekvämt med sina tankeprocesser.

Nu när ni är unga 5D-vuxna, skiftar således era tankeprocesser – inklusive hur ni ser er själva som helhet. Ett skifte som gör att ni förstår hologrammet som nu är ni. Ni vet utan tvekan att ni skapar er egen verklighet och kommer att göra så för evigt. Och genom att skapa denna verklighet, ändrar ni Jorden och Universum.

Om ni ifrågasätter det sista påståendet, tänk bara på hur mycket mindre jorden blev när flygplanet blev en del av ert transportsystem. Det är sant nu. Detta är ett internt paradigmskifte som många av er är rädda för att acceptera. Ni påminner om dem som en gång trodde att bilar var onda, illaluktande uppfinningar, som borde förbjudas så att man kunde fortsätta som vanligt med sina häst och vagnresor.

Det kommer inte att hända. Ni har klivit över linjen till en ny ”du”.

Ni kan rasa mot denna förändring. Ni kan drömma om hur mycket bättre det var förr. Ni kan fortsätta att dölja era skapande förmågor. Eller så kan ni verkligen göra anspråk på er nya holografiska varelse, inklusive kompetensen från allt med alla segment som gynnar ert nuvarande liv. Segment som lätt flyter in och ut ur er varelse när ni vill.

Ni är inte längre statiska 3D-bilder. Ni är multi-tid, multi-dimensionella, multi-frekventa varelser som är långt ifrån er 3D-varelse.

Och så är alla andra som också har öppnat sina hjärtan till sina nya 5D-varelser, alla som njuter av dessa ord.

Hävda er själva utan rädsla, ilska eller efterverkningar. Ni är inte längre beroende av hästtransporter. Ni flyger genom Universum med det snabbaste jet ni kan tänka er, skapande utan rädsla. Ni är nya människor på en ny jord.
Så blir det. Amen.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

 

 

 

 

Du gillar kanske också...