Brendas Blog via Brenda Hoffman 16 augusti 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 16 augusti 2021

 

Kära Ni,

Ert behov av att vara strålande ljus för era miljöer, vänner och familj var viktigt i 3D men är det inte längre. Ni lyser nu inifrån och ut istället för utifrån och in.

Det mesta av ditt 3D -liv handlade om att tänka eller säga: ”Titta på mig, är jag inte speciell?”

Kanske motsätter du dig den sista tanken. Du tror att du är blyg eller inåtvänd, så du har aldrig försökt fånga uppmärksamhet. Vi ber om att få ha en avvikande uppfattning. Även om du var en introvert krävde du godkännande från familj, lärare, vänner, älskare, arbetskamrater och chefer.

Tredimensionellt samhälle bygger på yttre godkännande. ”Är jag mina föräldrars favorit?” ”Gillar grannbarnen mig?” ”Är jag älskvärd?” ”Gillar min chef mig tillräckligt för att stötta mig?” ”Tycker mina barn ens om mig?” Och så vidare under hela ditt 3D -liv.

Tankar som uppmuntrade dig att vara som andra ville att du var, oavsett om du var introvert eller extrovert. Det sociala 3D -spektrumet behövde bekräftelse från andra på sätt som du förmodligen har svårt att komma ihåg nu när du är mitt i din nya du – övergång.

I 3D utförde du. I din nya värld existerar du.

Det spelar ingen roll hur populär du var eller är. Du är på en unik väg i en unik tid. Andra som du en gång uppträdde för är inte så viktiga för dig. Och de som är oroliga för hur lite du nu lägger till i deras liv flyttar sannolikt till nya relationer.

Det finns inget behov för dig att prestera – att göra det kommer att förvirra andra. Precis som du upptäcker ditt nya du, så gör också de. I den upptäcktsprocessen utvecklar ni alla en ärlighetsantenn.

De gamla sociala spelen är föråldrade. Det nya sociala spelet är ärlighet. ”Vem är du?” blir lika viktigt för andra som för dig.

De nya interaktioner som du tycker är intressanta nog att behålla bygger på din inre sanning istället för inre borden.

På grund av ditt 3D -behov att bli älskad, respekterad och accepterad av andra, hoppade du genom känslomässiga ringar som kanske var eller inte var som du ville vara. Dessa ringar har tagits bort så att dina intressen, behov och följeslagare inte längre förfalskas av ditt behov av att tillhöra.

De 3D -sociala spelen är över.

Vissa kanske spelar dessa 3D -spel ett tag eftersom det är förväntat eller bekvämt att göra det. Trots det kommer de av er som är infångade i ert nya väsen inte längre vara intresserade. Ungefär som ett äldre syskon inte är intresserat av sina yngre syskons leksaker.

Behovet av att behaga är över.

Ditt nya behov är att hedra dina känslor, ditt väsen

Vi, från Universum, har tidigare diskuterat ditt 3D -behov av att behaga andra. Men när vi gjorde det var du inte nödvändigtvis medveten om hur många av dina dagliga handlingar som ägnades åt att se till att andra älskade eller respekterade dig. Nu när de tunga 3D -bördorna lyfter upptäcker du hur annorlunda du är än den du en gång trodde att du var.

Även de nya segmenten du lade till i ditt tidigare 3D -väsen valdes för att markera vem du verkligen är istället för att ändra dig.

Det unika som du förstärkte genom äventyr i Universum under evigheter lyser äntligen starkt i denna nya värld.

Ditt nya du är din sanning, inte samhällets sanning som hände i 3D.

För de flesta av er spelar det ingen roll om den eller den personen bryr sig om dig. Det är en uppenbarelse som är lika förvånande för dig som de du en gång tillgodosåg i hopp om att de skulle acceptera dig i vilken form som än behövdes.

Att ta hand om någon blir nästan avskyvärt för er, föregångare. På din arbetsplats gjorde du det och detta för att du behövde eller ville ha jobbet. Nu när du har haft ledig tid för att granska dina behov har du svårt att hoppa igenom dessa ringar. Du vill att friheten ska bestå. Sådant är svårt, om inte omöjligt, i en 3D -miljö.

Så du säger adjö till anpassning – så mycket du vågar – och hej till frihetens kreativitet.

Naturligtvis betalar våra ”skrämmande” kommentarer inte din hyra eller betalar din mat. Men när du hävdar ditt nya väsen kommer du att upptäcka att du inte bryr dig så mycket som du en gång gjorde att anpassa dig eller prestera.

Du är inte en tränad säl som 3D -samhället uppmuntrade, till och med tvingade dig att vara. I 3D är du född. Du går i skolan. Du arbetar. Du skapar kärleksrelationer som oftast ger barn som du hoppas bryr dig tillräckligt om dig för att ta hand om dig på din ålderdom. Och så dör du. Hela tiden beroende på att andra ska älska, underhålla, betala för ditt liv och ta hand om dig.

Även om inte alla skapar den 3D -livsmodellen, är det målet för 3D -barn.

Den nya utvecklade du är mer som, ”Det här är vem jag är och vad jag är intresserad av. Jag hoppas att jag hittar någon med liknande intressen eftersom det skulle göra mitt liv roligare. Men om jag inte gör det spelar det ingen roll eftersom mina dagar är fyllda av mina intressen. ”

Du är den nya modellen. Du är det skimrande, lysande exemplet på vad som är möjligt, till och med förväntat av varje varelse som kommer in till jorden från och med nu.

Du är ny, liksom dina förväntningar och de som vill gå över. Det finns inte längre något behov av att säga det eller det för att locka andra, oavsett om det är lekkamrater, arbetsgivare, älskare eller ens dina barn.

Du är du i all din nya härlighet, för att aldrig mer återvända till att behaga andra som du har gjort i 3D -jordens eoner. Du är fri, och så är alla. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”Blogg & prenumerera” -sida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på-Prenumerera på Brendas blogg via e-post-raden. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och godkänna e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men behåll bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...