Quantum-Uppvaknandet Utgåva #269 Augusti 2021

Quantum-Uppvaknandet Utgåva #269

Augusti 2021

Från er Värdinna av Ljus

När jag gjorde förberedelserna inför det senaste 33:e året av firandet av 8:8 Lejonportalen, så knuffade och drog universum i min hjärna för att försöka tänja mig till nya insikter, likt kola i saltvatten vid stranden i Jersey. Jag gick igenom en hel del personliga känslomässiga störtfloder såsom de flesta av oss, vilket verkar stoppa upp den ordspråksmässiga emotionella rörledningen. Eftersom jag är en empat och högkänslig, så känner jag av händelserna innan de inträffar. Jag blev visad sanningar och framtida händelser som skulle komma att kännas över hela världen. Likt en hackspett på ett gammalt träd (ta i trä) knakade det slutligen till i mina mediala gångar och de rensades upp. Som på en reklamaffisch flöt orden ’självuppfyllande profetia’ upp till ytan i min personliga ankdamm.

En självuppfyllande profetia är en förutsägelse som gör sig själv sann på grund av beteendet hos den som tror på den. Självuppfyllande betyder ”förverkligad som ett resultat av att ha blivit förutsagd eller har omtalats till punkten av manifesterande”, profetian refererar till förutsägelsen. En annan definition på en självuppfyllande profetia är att någon ”förutser” eller förväntar sig något och denna ”förutsägelse” eller förväntning förverkligas bara för att personen tror det. I den här nya virtuella världen av självuppfyllande, så är profetiorna blott en tweet bort ifrån att ögonblickligen bli manifesterade. Detta såg vi alla dyka upp under de senaste två åren.

Ett exempel på en självuppfyllande profetia är en Bank som stänger bara på grund av rykten om att den kan komma att stänga, vilka kanske startades av en missnöjd anställd. Den här energin skapar sedan vad som kallas en ’kausal loop’ som har en egen livskraft. Ryktet förstorar upp allting, människorna får panik och börjar ta ut sina pengar från banken, vilket tvingar banken till att få slut på pengar och den stänger; voila! Den självuppfyllande profetian är uppfylld! Vi har sett detta på en global nivå, inte bara sjukdom, utan också toalettpapper. Vi såg även flera profetior från Nostradamus till Trump falla platt på näsan. Andra fortsatte skapa en sägen, oberoende av hur mycket vi försökte knoppa av den med våra böner och uppmaningar, covid är ett exempel på det. Falska övertygelser har sitt eget liv. Så hur nyper man en negativ självuppfyllande profetia i baken? Man skapar en större, mer glänsande, mer dynamisk självuppfyllande profetia!

Varje självuppfyllande profetia, oberoende av hur liten (som att berätta en vit lögn för sin boss om varför man idag inte kan gå till jobbet och sedan vara tvungen att leva ut den vita lögnen eftersom den uppstod) kommer i slutändan att skapa en ’kausal loop’. I framtiden kommer historien att skrivas om, när Jordens alla självuppfyllande profetior fortfarande twittrar och skapar vänner för evigt, genom tiden via det ändlösa molnet.

En kausal loop är en cirkulär kedja av variabler som påverkar varandra. En variabel påverkar en andra variabel, som i sin tur påverkar en tredje variabel och så vidare. Den kausala loopen är energimässigt sammankopplad med Kausalchakrat, som just nu i historien kraftfullt aktiveras. Kausalchakrat ligger ovanför Kronchakrat och möjliggör ett två-vägs flöde av kraftfullt ljus från de högre sfärerna. Kausalchakrat har ett inflytelserikt syfte, eftersom det tillhandahåller sökaren med en djup och intim koppling till Andevärlden. Det är genom Kausalchakrat som vi får ta emot meddelanden, information och inspiration, vilket gör det möjligt för oss att se den större bilden via intuition. Kausalchakrat är kopplat till Månen och är din egen personliga Måne ovanför kronchakrat och absorberar och utstrålar gudomligt helande feminint ljus. Månen är i själva verket en uppstigen satellit som håller de högsta aspekterna av det gudomliga feminina som sänds ut till Jorden.

När vi träder in genom denna nya dimensionella dörröppning, så kommer där att finnas nya vägar och regler vi måste absorbera, som att avläsa universums handflata med förbundna ögon. Vi får lära oss att skapa självuppfyllande profetior med en jättelik kausal loop virad runtomkring sig. I vetskapen om att våra ord vidrör andra världar; Vi vet nu att våra ord inom sig har en storslagen kraft på gott eller ont. Vi är regissörens producenter och skådespelare i vårt självuppfyllande event. Att öppna upp vårt underbara, kausala, lysande mån-chakra till en punkt av andlig samklang och harmonisering kommer att hjälpa oss att bli medvetna om vår själs önskningar och livsöde. Likt en säkerhetsspärr i en ubåt, sträck dig upp ovanför ditt kronchakra och ta din medvetenhet genom det dimensionella kaninhålet till upplysning. Lär dig hur du ska skapa självuppfyllande profetior som snurrar runt i sökandet efter en trygg plats att landa på en healad jord.

Få tillgång till ditt Kausal-Chakra

För att nå fram till kausalchakrat, försätt dig i en plats av Stillhet, med vördnad och Ljus. Använd din andning för att andas in och ut allting som är kärlek, allting som är healing och allting som är den högsta sanningen! Föreställ dig och visualisera ett underbart ljus som kommer djupt inifrån Moder Jords hjärta och rör sig uppåt längs ditt Jord-stjärn-chakra, genom fotsulorna, rör sig uppåt genom alla mini-chakran, såväl som de huvudsakliga chakrapunkterna och fyller upp dig, renar dig, rensar dig till föryngrande. Låt ditt inre sinne följa denna mäktiga energi upp genom ditt Kronchakra. När det passerar igenom ditt kronchakra, så hör du ett stilla knäppande, detta visar att kausalchakrat, ditt mån-lika chakra har en öppning som ger dig tillträde till sin plats för kraft.

Använd din andning och håll den högsta vibrationen av ljus och kärlek, flytta din medvetenhet upp förbi kronchakrat in till ditt Kausalchakra, se satelliten Månen med krämfärgat vitt ljus som öppnar sig själv för dig. Vad som förefaller vara fast är det inte, när du flyttar din medvetenhet till detta kraftfulla chakra. Ge dig själv tillträde till denna plats av utvidgat medvetande, bli ett med energin, öppna ditt hjärta, dela ditt ljus, manifestera med det som kan se framtiden på en plats av noll-tid, men med alla möjligheter. Rid på ditt magiska själv tryggt till denna plats. Se dina samtliga självuppfyllda profetior och drömmar gå i uppfyllelse, när de sträcker ut sina hjärtan och själar till dig och planeten Jorden. Ha tillit till den Kausala Effekten när du lär dig att arbeta och spela på denna plats av överflöd.

 

www.thequantumawakening.com

 

 

 

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...