Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 april 2022

 

En Process för att Släppa Taget & Stärka Er Själva

’Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har förklarat vårt förhållningssätt till hur vi hjälper er alla under ganska lång tid, och vi har till och med gett er några tips för att få den hjälp vi tillhandahåller. Men vi vill att ni ska inse att ni har ert eget sätt att ta emot den hjälp ni ber om, och många av er känner igen detta som något ni kallar att nå botten. När ni når botten, det är när ni inte har något kvar att förlora, och när det inte finns något för er att hålla fast vid, då finns det inget fäste som ni håller för hårt i.

Så knepet för er alla att vara i det mottagliga läget oftare är att släppa taget om det ni har hållit fast vid i era liv. Det betyder att ni först måste identifiera vad ni håller fast vid. Kanske är ni fäst vid ett visst trossystem, eller så är ni fästa vid att göra något på ett mycket specifikt sätt. Ni kan också vara bundna till den hjälp som ni önskar kommer till er från en mycket specifik källa eller på ett mycket specifikt sätt. Och det här är bara några av de saker som ni kanske håller fast vid just nu.

Så fort ni identifierar vad ni håller fast vid, inbjuder vi er att åtminstone överväga att släppa det hårda greppet. Ibland innebär detta att ni måste släppa taget om att ha rätt, eller släppa möjligheten att ni har rätt. Vad det än är som ni är fästa vid har ni mer spänning och ångest i er fysiska kropp, och ingenting stöter bort hjälp som spänning och ångest gör.

Därför kan denna mycket enkla övning hjälpa er en hel del, om ni är villiga att engagera er i den. Gör en lista över vad ni håller fast vid och fundera sedan över hur ert liv skulle kunna se ut om ni inte var så fästa vid dessa övertygelser, de omständigheterna eller de sätten att göra saker på. Bara tanken på att ni släpper taget kan få er att släppa taget. Vi vill att ni ska stärka er själva genom att inse att ni inte behöver dessa saker. Allt ni behöver är att vara er själva fullt ut. Och chansen är stor att era fasthållanden är relaterade till tanken att ni inte räcker till för er själva. Era fasthållanden är relaterade till konceptet att inte vara hel och komplett och behöva något utanför er för att ge er den känslan.

Så när ni släpper taget släpper ni in mer av den ni är, och ni är allt. Ni är Källan. Ni är Allt Som Är. Nu är den perfekta tiden att fokusera på det ni vill släppa taget om så att ni kan bli mer av den ni verkligen är och leda mänskligheten in i det högre medvetandet i den femte dimensionella sfären.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...