Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 december, 2018

Kristi medvetenhets andra ankomst ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har perspektiv på den här tiden på planeten Jorden som är mest gynnsamt för er alla, men vi kan inte få er att ta på er vårt perspektiv. Allt vi kan göra är att dela det med er som gåva, och då får ni möjlighet att ta emot den gåva som vi ger er.

Vårt perspektiv är att ni väcker inom er så mycket av det ljus som världen behöver, och ändå ger ni er ofta inte kredit för det faktum att ni gör så mycket för resten av mänskligheten. Er medvetenhet där på Jorden leder till de stora förändringar som ni vill se.

De av er som är vakna vill uppleva en bättre värld, och ni vill att världen ska bli en bättre värld för alla. Bara det faktum att ni håller den önskan inom er är en stor tjänst för mänskligheten. Den stora bilden här är att ni bryter ner hinder som har funnits inom var och en av er. Ni har defragmenterat er och blivit hela.

Enbart detta arbete är så viktigt att om det var allt ni gjorde, skulle det ändå vara ett tillräckligt bidrag. När ni inser att omvärlden måste återspegla vad som händer inom er och ni noterar allt det underbara arbete ni har gjort, så borde det vara omöjligt för er att inte erkänna er själva. Vi vill att ni ska göra det med jämna mellanrum så att ni kan ta bort trycket på er själva att göra mer eller vara mer än ni är just nu.

Ni är där på jorden och leder genom exempel, håller utrymme för mänskligheten och vill ha det som är bäst för varje enskild person på planeten. Och den gemensamma önskan som ni har till ett bättre liv för alla förenar er som ett kollektiv av ljusarbetare. Det är den gåva som ni är för mänskligheten. Det är den andra ankomsten av Kristusmedvetenheten som ni firar på er jord.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...