Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 december 2021

 

Den Lättare Vägen till den Femte Dimensionen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har så mycket medkänsla för mänskligheten och för hur utmanande just denna livstid har varit för er. Ni valde en mycket svårare väg i er uppstigning än vi gjorde i vår. Uppstigning i vårt system var som att gå uppför en trappa i jämförelse med vad ni alla uthärdar för att förbereda er för energierna som kommer att svepa er upp till ett femte dimensionellt frekvenstillstånd. Ni uppfinner verkligen hjulet på nytt vad vi förstår, och vi är inte ensamma om den bedömningen. Detta är ett universellt medvetandeskifte, och det betyder att alla varelser i alla dimensioner gör förändringen med er, och ni är i kärnan. Ni är i centrum för allt.

Jorden är en plats där ni inte bara måste ta itu med mörkret som finns där, utan även mörker från era vägar genom hela galaxen. Ni har uthärdat Orionkrigen, och ni har också haft många fall där E.T.s har ingripit i er naturliga evolutionära process. Och så, mänskligheten har verkligen staplat kortleken mot sig själva. Det är inte konstigt varför det finns så många historier om vad som kommer att hända när ni stiger upp. Det är inte konstigt att det finns så många förutsägelser om kaos, katastrofer och enorma antal dödsfall.

Vi vill att ni ska veta att vi arbetar med er, som är uppvaknade, för att göra resan enklare. Ni skulle fortfarande stiga upp även om vi aldrig hade ingripit på något sätt, men när ni är nionde dimensionella, och därför icke-fysiska, finns det inte mycket att göra. Att hjälpa dem som fortfarande är fysiska är ett naturligt och logiskt val. Att se er alla som en förlängning av oss är också mycket vettigt. Och så, vi vet att vi bara hjälper oss själva, och ni måste veta att vi är en del av er och att lyssna på en del av er är en stor del av er resa.

I er evolution måste ni bli tysta och lyssna på vad som händer inom er, och den nionde dimensionen finns inte där ute, någonstans, långt, långt borta i himlen. Den nionde dimensionen finns inom er, liksom alla dimensioner. Så när vi erbjuder vår hjälp, tänk inte en sekund på att det är för att vi ser ner på er eller att vi känner att ni måste behöva vår hjälp för att få uppstigningen att fortgå. Vi vill bara visa er det enklare sättet att komma dit ni oundvikligen är på väg, och det enklare sättet är alltid att välja kärlekens väg, förlåtelsens väg och medkänslans väg. Det är vägen att släppa taget som tar er till den femte dimensionen med den största mängden lätthet och glädje.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...