Brendas Blog via Brenda Hoffman, 29 januari 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 29 januari 2021

Kära Ni,

Kanske bekymrar ni er för om den värld ni drömmer om inte existerar, eller inte kommer att existera under er livstid. För nyheterna är grå och dystra. Om ni inte är bekymrade för COVID så handlar det förmodligen om politik, eller vice versa. Det spelar ingen roll vilket. Det som är orsaken till det, är att ni inte kan se slutet på denna tunga dysterhet som verkar finnas världen just nu.

Det ni har glömt är att tiden är mer flexibel nu när jorden har flyttat bortom 3D. Istället för årtionden så kan skiften ske under några dagar, veckor eller till och med ögonblick. Ett sådant uttalande betyder inte mycket, för allt ni uppfattar är det som inte händer.

Er uppfattning är begränsad till era media, skvaller och andra kanaler med desinformation. Verkligheten är mycket mer annorlunda än de bilder som skildras av er media och skvallret, för båda är baserade på 3D-rädslor och tidslinjer. Inget av dessa gäller för er eller den nya jorden.

Betyder det att ett ljus kommer ner från himlen och rensar bort all er rädsla? Eller betyder det att ni inte behöver frukta sådant som inte hänt och inte kommer att hända?

Ni måste bestämma om ni ska tro på det som ännu inte har hänt – även i 3D, eller på er inre vision av ljus och kärlek. Det spelar ingen roll vilken väg ni tar – ni kommer fram till ljus och kärlek bara för att det är det ni har bestämt. Men om ni tror på de dystra möjligheterna kommer er väg till ljus och kärlek att fyllas med mer av 3D-rädslan, som tynger er nya varelse mycket.

Ni har alltid trott att ni automatiskt skulle välja den högsta bilden eller vägen, eftersom ni är föregångare. Även om ni vet hur det slutar, så kan ni göra många val beträffande vägen till slutpunkten. Det finns vägar som knappt syns i gräset, steniga stigar, grusvägar och motorvägar. Alla dessa kommer att ta er till era liv i ljus och kärlek.

Men varför ta vägen som knappt syns, den skräckfyllda vägen, och hoppas att rövaren inte ska se er när ni går där, när ni lika gärna kunde följa motorvägen, fylld av ljusresenärer?

Beslutet är helt upp till er. Ni har tagit er vidare för att acceptera ljuset. Men hur tänker ni leva med det? Ska ni täcka över det med mörker och rädsla? Eller ska ni bestämma att allt är bra i ert liv och i världen?

Är ni av ljus eller rädsla?

Ni kan enkelt byta transportmedel eller väg när ni vill. Ni är så kraftfulla. För ljuset har vunnit. Och ni är föregångarna som promotade ljuset inom er och på jorden.

Ni är fyllda med det kraftfulla ljuset.

Så varför vill ni återvända till mörker och rädsla? Är det för att ni verkligen är skräckfyllda? Eller är det för att det är roligare än att tro att allt är bra? Ni har under evigheter tränats i att gilla rädslan. Så rädslan skapar en bubbla inom er med ”kanske detta hemska något kommer att ske”. Ungefär som att njuta av en skräckfilm.

Det som händer inom många är att rädslan och skräcken blir allt mindre spännande, så den måste ökas – som ett drogberoende – för att bevisa att ni lever och finns på jorden.

Det kan verka osannolikt med tanke på att ni kämpat så mycket för att vara av ljuset. Ändå verkar ljuset lite tråkigt. Titta på all den roliga rädslan ni kan följa och kommentera. Då verkar ljuset intetsägande.

Det ni ännu inte har upptäckt är ljusets mysterium och nyheter. Ni fortsätter att tänka djupt inom er, att kanske allt detta om den nya jorden handlar om att bära en vit klänning och sväva omkring bland molnen.

Ni har avvisat möjligheterna till tidsresor, dimension- och frekvenshöjning och nytt skapande. Ni är ännu inte tillräckligt mogna för att se möjligheterna på den nya jorden. I likhet med de av er som tvekade om att gå på universitet, eftersom fyra eller fem år verkade vara för lång tid när ni bara var 18 år. Men då ni tänkte så förnekade ni de fördelar det skulle medföra, vilket skulle förändra era liv på många sätt, allt från sociala interaktioner till en språngbräda i vuxenlivet.

Så är det nu också. Ni förstår inte fördelarna som finns tillgängliga för de som väljer motorvägen, utan tror att det kommer att vara tråkigt att göra det. Vad är det för spännande med en motorväg?

Ni är nya varelser i en ny värld. Det är dags för er att avfärda er spännande skrämsel och välja det nya ljusa spännande som finns tillgängligt för er.

Det är upp till er – en tuff väg fylld av rädsla eller en supersnabb motorväg till ett nytt liv, med nya underbara alternativ. När ni väl valt, kommer vi från Universum att underlätta för er – vare sig det handlar om spänningen genom rädsla eller spänningen under ett nytt liv i en ny värld.

Oavsett hur ni än bestämmer er att göra, så hamnar ni till slut på samma plats. Ert val är hur ni kommer dit och hur lång tid det tar. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. Or subscribe via WordPress.com.
Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...