Brendas Blog via Brenda Hoffman, 29 november 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 29 november 2019

 

Kära Ni,

Ni känner förmodligen att ni har rätt i vissa frågor – och att andra har fel. Ni har bestämt er för att ni tror att andra är elaka, saknar integritet eller att er sak är mera värd. Allt som får er att känna er rättfärdiga, men inte nödvändigtvis lätta och lediga.

Att bestämma att ni har rätt och att andra har fel är en tung börda att bära.

Du tror förmodligen att andra kan vara bra människor om de bara fungerar som du. Men att uttrycka sådant muntligt eller inom dig själv drar dig bara in i striden.

Veckans meddelande är kanske svårt för många att acceptera, mycket mindre att förstå. För hur är det möjligt att universum (eller ditt samhälles 3D förälder Gud) skulle låta omänsklighet eller förstörelse av jorden fortsätta dag efter dag? Ni tror att om de människor som skapar denna smärta och detta kaos skulle försvinna eller krypa in i ett hörn, skulle allt vara bra i er värld.

Vad ni ännu inte förstår är att ”dessa” människor avslöjar snällhetens sårbarhet, allt som har varit dolt på jorden under eoner. För om dessa människor försvann, skulle någon annan och någon annan och någon annan ställa upp för att samla trupperna av dem som valde att visa diskriminering och rädsla för dem som inte vill veta om det.

Är det inte sant, att även om ni under eoner har noterat ojämlikheten i sociala grupper och försummelsen av ert hem, jorden, har ni valt att inte samla er mot sociala förhållanden?

Ni funderar äntligen på att göra det eftersom disharmonin så uppenbarligt visas – och det gör er obekväma. Men era tekniker för att förändra samhällets ojämlikheter är av 3D istället för åtgärder som förändrar er nya jord.

Att fortsätta med er ilska, misstro och ert verbala hat förändrar inte annat än att skapa en mer tydlig åtskillnad än vad som tidigare var sant.

Det nya sättet att förändra samhället är med kärlek istället för rädsla.

Som William Shakespeare så passande skrev: ”Ni protesterar för mycket.” Så är det att ni är fyllda med raseri över de som lyfter upp frågor i ert 3D-samhälle. Samma problem som har varit en del av ert samhälle, med vissa förändringar i obehagsnivåer, genom 3D-eonerna. Så varför tror ni nu att ni dramatiskt kan förändra samhället med samma samlande rop som tidigare inte lyckades?

Som samhälle försöker ni få de obehagliga nyheterna att försvinna med ilska, straff, förvisning och död. Endast för att få samma problem tillbaka livstid efter livstid – och nu – ögonblick efter ögonblick.

Det finns en anledning till ert obehag, er rädsla. Det är inte att samla ihop er för en dag av ilska, utan istället hitta nya lösningar på mycket gamla ojämlikheter. Trots det fortsätter många av er med er ilska bara för att upptäcka att ni har mer att vara arg på varje dag.

Ni pressas in i ett hörn av rädsla och raseri, så att ni antingen skapar nya resultat eller tillåter dem som kommer att göra det. Detta sociala kaos är inte för att spela upp samma låt med ”Åh, så hemskt.” Utan istället för att inse att 3D-metoder inte längre gäller.

Så vad betyder detta för dig?

Ärligt talat, om din enda slutsats är ilska och rädsla, vänligen dra dig ur 5D-lösningens ekvation. Men om du har en kärleksfull lösning, agera efter den idén. De gamla 3D-sätten finns inte längre, inklusive de som bara sätter ett plåster på frågor. Detta är en tid för total förstörelse av allt och alla 3D-saker – inklusive social rädsla och ilska.

Några av er gnäller, tänker att vi säger att ni ska lägga ner, att vara tysta, att vara kära, när allt ni känner är raseri. Istället informerar vi dig om att om du ser in i ditt hjärta, kommer din smärta och rädsla att försvinna. Och genom att göra det vet du också intuitivt om du har något att bidra med till lösningen eller om du har andra problem att ta itu med.

Om du inte kan hitta något konstruktivt inom dig, är det mycket osannolikt att du är en del av rädslolösningen. Men vet inom varje fiber i din varelse, att andra är det. Och att din roll är att skapa något nytt istället för att ta itu med det som inte längre är en del av din nya värld.

Om du ogillar en grupp eller en person är det din utgångspunkt. För du kommer med säkerhet inte att skapa lösningar för din rädsla om du inte kan adressera eller ändra ditt ogillande av en individ eller grupp.

Naturligtvis svarar du att utan den personen eller gruppen skulle ditt liv vara trevligt. Och det kan det vara. Men hur är det med de frågor som personen eller gruppen belyser? Kommer dessa ojämlikheter att fortsätta utan sitt strålkastarljus? Eller har du en lösning?

Om du inte har en lösning är det inte din roll eller inriktning. För att fortsätta på den vägen av rädsla eller ilska eskalerar bara en fråga.

Så vi uppmanar dig än en gång att se inom dig själv för att hitta ditt ljus, det ljus som jorden nu desperat behöver. Inte för att du inte känner smärta eller ilska i det totala kaoset som nu är jorden, utan om du gör det du har gjort under eoner så kommer det inte att göra något annat än att försena din kärlek och glädje. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de publiceras klickar du på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes Blogg- och Prenumerationssida och klicka sedan på raden – Prenumerera på Brendas Blogg via e-post – raden. Komplettera prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Tveka inte att dela detta innehåll med andra, posta på din blogg, lägga till ditt nyhetsbrev etc., men VÄNLIGEN behåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...