Brendas Blog via Brenda Hoffman, 5 juni 2020

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 5 juni 2020

Per Staffan 8 juni 2020

Brenda’s Blog (channeled messages)

Kära Ni,

Ni vet vad ni vill och behöver göra. Ändå finns det en del tvekan när du känner att du har isolerat dig själv genom att göra det. Allt som en gång gav dig bekvämlighet verkar försvinna – bara för att ersättas med tomhet.

Du dras bort från din 3D kunskap till en känsla av att inte helt förstå vem du är. Som att flytta till ett nytt samhälle. Även om du var obekväm nog för att lämna ditt tidigare samhälle behåller du några fina minnen av vad som var. Du undrar om allt det som var obekvämt hade varit värt obehaget att vara kvar i det samhället – för du visste hur och när du skulle agera.

Du har övat på din 3D-spelplan i årtionden. Trots att spelplanen inte nödvändigtvis var du, var den bekväm och förväntad. Andra reagerade på liknande sätt. Så var det att alla hade ett gemensamt manus som använde raderna som styrdes av samhället istället för inifrån.

Nu när du och så många andra börjar gå utanför manus är du inte längre säker på att dina handlingar och reaktioner är korrekta eller ”normala.” Vad händer om du genom att hävda dig själv förlorar livet där du vet hur du ska agera och reagera, dina vänner och familj, ditt jobb? Rädslofaktorer som kommer snabbt i vågor och sedan försvinner.

Du vet vad du behöver göra, men det känns så ensamt ibland trots att du vet. Så du ifrågasätter dig själv och dina handlingar.

Skulle det inte vara lättare att återgå till det sociala manuset? Ändå, när du försöker göra det, känner du dig ensam. För det finns inte längre den anslutningen som du kände en gång så starkt.

Vem är du? Isolerar du dig själv utan anledning? Var finns dina belöningar under denna utmanande tid? Var finns din yttre känsla av rättvisa?

Du har lagt till dimensioner och frekvenser som har lite att göra med vem du var i 3D. Du är en ny varelse som försöker passa in i det gamla – vilket inte är möjligt. För du har utvecklats långt utöver det. Du är en ny varelse. Naturligtvis har vi sagt det om och om igen i månader, men du förstod aldrig helt vad det skulle innebära.

Du trodde att du skulle fortsätta ditt liv med några förändringar här och där. Kanske hitta en ny grupp vänner eller ett nytt jobb. Vad du upptäckte är ingenting som verkade rätt eller bekvämt. Så du försöker återgå till det 3D-normala och blir uttråkad eller förvirrad av din brist på intresse. Ändå finns det inget som kan ersätta ditt 3D-liv. Du befinner dig i en känslomässig limbo som finner allt som en gång var intressant, tråkigt.

Så är det att du är räddare än du har varit på länge. Inte för att du gör något fel, utan för att inga av dina tidigare handlingar känns rätt. Din övervägande oro är: ”Vem är jag?” För du vill ha en synlig vänkrets, ett bra jobb, en kärleksfull familj – vilket allt verkar vara utanför dina möjligheter.

Du är annorlunda i alla aspekter av din sociala, emotionella och fysiska varelse – något som du inte förstod för några månader sedan. Som om det nya var en rolig historia du kunde läsa om, men det skulle inte beröra dig på något speciellt sätt. Ditt liv skulle fortsätta med några få förmåner här och där.

Det är inte fallet. Du är en ny varelse med nya behov och intressen.

Även om många av dem du håller i ditt hjärta också förändras, är de på en annan väg än du. Så deras förändringar kommer inte nödvändigtvis att motsvara dina. Du ville inte heller att de skulle göra det. För du kommer att upptäcka att alla som vill gå med dig på din väg kommer att vara irriterande. Men då vill du att andra ska vara på en liknande väg.

Vilket är lite annorlunda än att titta på hur två småbarn tillbringar sin dag. Båda är nöjda med att göra vad de vill göra. Om de två små barnen placerades tillsammans kan de vara intresserade av samma leksak eller aktivitet – eller inte. Ingen tycker att det är konstigt, för de är unika individer som utforskar vad de vill utforska. Men när du åldrades i 3D blev den unikheten ett hinder, något negativt.

Så du återvänder nu till dina småbarnsintressen. Du hittar dessa men det är inte lika intressant. Och dina vänner och släktingar gör samma sak.

Detta är inte längre en ”one-stop shopping” jord. Nya arenor dyker upp som håller någons intresse en minut tills de inte gör det. Precis vad som krävs för den nya jorden med en ny inriktning och nya människor. Låt det vara så. Låt dig sedan förstå att detta är en tid för unik, individuell utforskning.

Detta är inte masstänkande eller – handlingstid och kommer sannolikt aldrig att bli det igen på jorden. Var och en av er vill utforska det ni har förberett er för under eoner. Ni har redan utforskat grupptänkande och – handlande.

Det är dags att växla till unik tanke och handling. En aktivitet som kommer att smälta in mer harmoniskt än grupptänkande någonsin gjort. Precis som det gäller för en kör med olika röster. Tillåt dig själv att följa ditt hjärta, så hittar du din unika plats. Den plats som ger dig glädje.

Vet att du inte kommer att vara ensam länge. För alla stämmer in på de frekvenser som smälter in i perfekt harmoni. Din kör bildas. Bara inte så snabbt som du skulle vilja. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blog, klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes sida ” Blog & Subscribe ” och klicka sedan på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, lägg upp det på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev osv. Men behåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...