Brendas Blog via Brenda Hoffman 7 april 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 7 april 2021

 

Kära Ni,

Era nya liv kommer att vara annorlunda, men inte fel som ni kanske börjar tro. Innan er senaste vintersömn, oavsett om det var självpålagt eller inte, hade ni en levnadsordning med aktiviteter som för det mesta kändes rätt. Nu när ni lämnar er vintersömn upptäcker ni nya intressen från matval till interaktioner med andra.

Det som var finns inte längre.

En motsvarighet i naturen är larven som lämnar sin kokong för att upptäcka att den inte längre är en markvarelse.

Den som du var finns inte mer. Och den som du blir är fortfarande något dimmigt. Ditt kokongstadium börjar irritera lite. Även om du känner att du behöver bryta dig ut ur det skalet, har du ingen aning om varför du vill det, för till synes har inte mycket förändrats.

Kanske ifrågasätter du vår referens till en fjäril, för när fjärilen väl lämnar sin kokong är den redo för sitt nya liv. Det är inte nödvändigtvis sant för dig.

Det nya du är verkligen en mångfacetterad varelse med nya färdigheter och intressen. Ändå anpassar sig din fysiska varelse minut för minut till nya tankar och handlingar. På sätt och vis utvecklas du från ett embryo till vuxenlivet inom några dagar eller veckor. Även om du kanske ser likadan ut för vänner och släktingar förändras ditt inre snabbt.

Din övergång började när ett fåtal celler kallade dig framåt till din nya varelse. En ny varelse som har lite gemensamt med dina ursprungliga celler. Detta koncept är sannolikt lätt att förstå för dem som initierade sin övergång för decennier sedan men inte nödvändigtvis så för dem som började för några månader sedan.

Du är en ny vuxen i en ny värld.

Det är dags att gå vidare till nästa fas av att flyga från din kokong – eller i mer mänskliga termer, testa dina nya färdigheter. Men du kan bara uppnå detta om du följer dina intressen.

Vad är intressant för dig just nu – äta, sova, vila, hoppa, dansa, interagera, skapa? Följ din gula tegelväg av intressen, för det är det enda sättet du kommer att upptäcka dina nya färdigheter på.

De färdigheter som krävts av dig under denna livstid har praktiserats bit för bit genom hela ditt jordeliv. Det är som om du har ryckt i näsan flera livstider av okända skäl bara för att upptäcka, liknande den amerikanska tv-showen Förtrollad, att du behöver den färdigheten för att utvecklas till dimensionshoppning eller vilka färdighetsbitar du nu har. Bitar och delar som äntligen är vettiga även om detta inte nödvändigtvis var sant när du först aktiverade dem i tidigare liv.

Dina personliga pusselbitar passar ihop, precis som det är sant för de Universella pusselbitarna vi beskrev vid flera tillfällen. Ingenting du upplevt före detta liv var en olycka eller fel; det var bara en byggsten för den här tiden.

Det är dags att säga nej till alla rädslor, ilska, skam, skuld eller ångest som du har skapat under dina tidigare jordeliv – för inget var olyckor eller fel.

Ändå kände du i 3D ett behov av att straffa dig själv livstid efter livstid. Sådant kan demonstreras av den tid och energi som krävs av dig under denna livstid för att rensa de bitar som höll dig i emotionell eller fysisk smärta i evigheter. Din tidigare livs griffeltavla är ren, inte bara för att det här är en ny värld utan också för att du slutförde varje händelse för att förbereda dig för detta liv.

Utan varje tidigare handling, tanke och interaktion skulle du inte vara helt förberedd för nu. Låt dig bearbeta det lite och låt dig sedan följa dina intressen minut för minut.

Vem håller du på att bli? Bara du vet. Vem det än är, är det helt korrekt för denna gången. Du har arbetat flitigt under eoner för att vara redo att lämna din 3D-kokong för detta nya du av den nya jorden.

Kanske har du skadat någon i ett tidigare liv och genom detta åter träffat dem under denna livstid. Det är ingen slump att ni två har hittat varandra. För inte bara slutförde du den interaktionen under dina övergångsrensningsfaser, utan de har också gett dig något du behöver nu för att slutföra din Universella pusselbit.

Det finns inga Universella olyckor, bara inlärningsupplevelser som bygger på varandra. Det liknar att ha svårt att lära sig läsa i första klass bara för att ta doktorsexamen i Engelsk Litteratur som vuxen. Dessa svårigheter att läsa första gången fick dig att inte bara behärska läsningen utan att njuta av den.

Det finns inga olyckor. Du har aldrig varit dålig eller elak, oavsett vilka bilder du upptäckte under tidigare regressioner.

De som vaknat eller vaknar utjämnar spelplanen från ”du är dålig och jag med” till ”du är mitt kärleksfulla syskon, liksom jag är ditt.” Allt du eller någon har gjort före eller under detta liv är att göra din pusselbit perfekt – oavsett om det är en 3D-eller bortom 3D-bit.

Det finns inte längre bra eller dåligt, bara annorlunda. Om den skillnaden har lite att göra med dina nuvarande intressen och energier, kommer du att ha lite att göra med dem, för du är på ett fokuserat uppdrag.

Ett uppdrag som har lite att göra med gott eller ont – och allt att göra med att skifta jorden till kärlek med dina handlingar och reaktioner. Så må det bli. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på knappen Prenumerera längst upp på hennes ”Blogg & prenumerera” -sida och klicka sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-post – raden. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen. Eller prenumerera via WordPress.com.

Upphovsrätt 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, skicka inlägg på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev etc. Men behåll den här bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...