Brendas Blogg, 28 december 2014

Brendas Blogg

28 december 2014

Via Brenda Hoffman

Er julhelg har kanske skapat situationer som ni inte kunde förutse eller uppskatta, inklusive rädsla och glädje. Kanske ni kände lite eller ingenting! Det spelar ingen roll, för det här är den sista högtid som ni kommer att stöta på 3D-problem.

Ni har gått över bron till ert nya land.

Vissa av er kommer att göra återbesök i er 3D-värld. En del av er kanske till och med kommer att sakna delar av er 3D-värld sedan ni kommit ut ur er kokong. Det är gott och väl, eftersom ni har rensat ut eoner av minnen, minnen av era jordiska förfäder och minnen av rädsla som nekade er all glädje ni kände. Tillåt dig själva att flytta i den takt som känns bra för dig – och bara för dig.

Andra som lämnar sin kokong kommer att finna att er nya Jord är en spännande lekplats. Till skillnad från er 3D-värld finns det inga regler, ”stödhjul” eller andra begränsningar än de ert inre väsen sätter upp. Den Nya Världen är ”gratis för alla” när det gäller upplevelser och nöjen.

Blev ni tvingade att delta i en viss idrott eller upplevelse när ni var unga? Eller, som det var för de flesta, prövade ni många idrotter eller upplevelser innan ni fann en som grundade sig på kamratskap och att ha roligt? Det är så ni kommer att känna när ni utforskar ert nya jag.

Nyckelordet för er under den här utforskningsperioden är att ha roligt. Inga måsten – bara ha roligt. Vad får er att fnissa? Vad får er att känna förväntan och upprymdhet varje morgon ni vaknar? Det är ert nya jag.

Nu tänker ni att allt det där är väl bra, men ni måste arbeta varje dag för att se till att 3D-delen av er och er familj får sina grundläggande behov uppfyllda. Ah, det är där ni bäst kommer att märka ert nya lekfulla jag.

De av er som är redo att utforska ert nya jag kommer att upptäcka att delar av ert arbete eller era dagliga behov, som ni en gång upplevde som slitsamt, inte kommer att kännas på samma sätt. Jobbet har inte förändrats – men det har ni. De delar som brukade skrämma eller göra er upprörda kommer ni att närma er på ett nytt och lättare sätt när ni börjar utforska med ert nya jags förmågor.

När ni väl accepterar att ni är fantastiska varelser kommer era tankar och uppfattningar att förändras. Kanske er arbetsgivare eller granne upprepar något som irriterade er för bara några dagar sedan, men nu tycker ni antingen att det inte är så viktigt eller så förstår ni varför det hände.

Er kreativitet, varseblivning och kompetensnivå ökar exceptionellt när ni verkligen accepterar, tror och VET att ni är fantastiska skapare. Det är det de senaste dagarnas energier har framhävt inom er. De har gett er självförtroende och uppmuntrat er att flyga, att uppleva något bortom allt vad ni tidigare har erfarit på Jorden.

Till skillnad från 3D där ni var tvungna att anpassa er till begränsningar, kommer ert nya jag att upptäcka att ni inte har några begränsningar; att ni kan lita på er själva, att ni inte kommer att löpa amok, att ni kan upphäva jordemönstrets alla regler och måsten.

Nu är det dags. Var som ett barn. Tillåt er själva att blomstra och utforska. Tillåt er själva att vara i glädje och kärlek – och er värld kommer att expandera långt utöver vad ni kan föreställa er. Känn er inte som om ni måste skapa något som kommer att rädda världen. Ni behöver bara skapa det som kommer att rädda er – det kärleksfulla barnet som kom till Jorden för så länge sedan. Så får det bli. Amen.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:  http://www.LifeTapestryCreations.com

Du gillar kanske också...