Tsolians via Méline Portia Lafont, 12 januari

 

Unknown 

 

Méline Portia Lafont ~ Påminnelse om och Reflektion av stunden från Tsolians

 

Påpekande från Mélanie: Detta är ett meddelande som kanske måste läsas några gånger för att verkligen absorbera det i vår varelse. Om ni tycker att det är för svårt att ta in eller förstå, råder jag er att låta det vara ett tag tills ni är redo att greppa detta bättre i ett annat nu. Vilka är Tsolians? Se deras två första meddelanden här: http://pleiadedolphininfos.blogspot.be/search/label/Tsolians

 

Det är dags att tala om och utveckla längre, djupare om sanningen om er existens. Vi talar inte om den mänskliga existensen utan om er Spirit, vilken ni kallar essensen, Själv eller Högre Själv. Existens är ett eget ord, unikt, på sitt sätt och så brett i sin betydelse. Det består av allt som ÄR och samtidigt kan det vara ett unikt och enstaka ord i sig självt.

Det är den existensen som allt och allting kom genom, till gränser, till djup, till höjd och till vikt. Existensen har börjat ta på sig formen av medvetande, formen av separation, formen av individer, liksom av Strålar, Ljus, Mörker, vibrationer och frekvenser. Det är det där vi alla formades från och föds genom och från. Till och med Kärlek har fötts från existens då existens är livskraft och, precis som allt annat, Kärlek föddes ur livskraften hos existensen för att uppleva att Kärlek och så allt annat från den vibrationen, som är känd som Allt Som Är.

Mörk materia innehåller i sanning skapelsen av allt, eller rättare sagt den Källan vilken låter existensen precis VARA. Det är den existensen, vilken vi alla är gjorda av, som blev all från intet vilken är helheten samtidigt: Omnil (Allt- intet).

Så när ni vågar er framåt i de olika verkligheterna och planen av existensen, tar ni emot ett viss mått av personliga förespeglingar om huruvida skapelsen i dess form och verklighet är en del av er existens eller den som tillhör en annan som formar existensen tillsammans med er. Betänklig fråga, eller hur? Det är det som vi kallar mysteriet av alltet, vilket vi upprätthåller i Självet då vi är gjorda av detta. Ändå är det obegripligt på er nivå av varande att verkligen framkalla detta.

Det är genom att åter igen gå samman med Spirit som ni blir ingjutna med den Heliga blåkopian där ert Själv föds från existens och då tillåtelsen är i sin fulla Nåd i nuets drivkraft, får vi tillgång till nyckeln till denna existens steg för steg. Åkalla detta genom er varelse och ni blir dess medvetande, tillbaka till dess naturliga tillstånd. Det är när ni sträcker ut era fingertoppar som ni nu kan börja känna värmen av dess upplysthet av vad existens verkligen är. Era krav besvaras älskvärt genom ert eget Själv. Om ni skulle hitta ert Själv igen i Mörk materia, var skulle ni vara och gå? Allt, överallt och ingenstans. Är det något som skulle kännas bekant för er just nu i denna sekund om ni skulle vara Mörk materia igen? Det är därför vi säger att ni ska uppskatta tiden och processen ni går igenom, för att uppleva existens i alla dess myriader av former smaker, vibrationer och frekvenser, för ni är existens och livskraften.

Existensen på era plan och Jordliga verkligheter skiftar nu drastiskt till andra sätt att uppleva genom existens, de gamla energierna som använts för att forma denna dualistiska existens går åter igen samman med Solenergierna från den Kosmiska Källan vilket låter en annan frekvens och Stråle av partiklar att sändas ut genom ert medvetande och att till och med ”förkroppsliga” detta.

Det är med kraften av all existens som Mörk materia, ursprunget och källan till Allt Som Är, sänder ut upplevelsen genom olika livskrafter, genom nivåer av medvetande och genom vibrationer. Därför är livskraften i själva verket en anledning att existera, vilken sår existensen att VARA. Livskraften är den första energi-atom-vibrationen som föds från den Mörka materian som ett andetag av skapelse, för livskraft är basen för existensen då inget kan existera utan den.

Mörk materia är inte associerad med den mörka aspekten av skapelsen och av livet; det kallas Mörk materia för den håller allt tillsammans och det finns ingen ljuspartikel att se där då ljus också är en skapelse och existens som föddes från källan av Mörka materia som en vibration och form av tätare ljus. Vi kallar detta tätare ljus för allt som kommer från Källan och har separerat sig från Källan för att uppleva och för att existera som ett separat medvetande från Källan är tätare själv än den ursprungliga Källan till det.

Atomstrukturen hos Ljus är partiklar som accelererar sin hastighet av skapelse och livskraft, vilket gör det synligt som en blåkopia. Även om Ljus är den högsta frekvensen ni kan tolerera vid denna tid, kommer ni se att det finns en mycket högre frekvens som inte innehåller ljus för dess struktur och blåkopia är av ren livskraft vilket själv är ett medvetande och vilken skapar allt medvetande. Faktum är att det inte finns någon högre hastighet för det är den mänskliga hjärnans konstruktion att se allt i nivåer och hastigheter då det i Källan inte finns några nivåer och allt ÄR ett och det samma. Det är det medvetande som några av er redan börjar ”greppa” när ni införlivar den partikeln av er varelse, för ja, ni har alla detta inom er någonstans längs vägen. Det är med det sannaste nöje och välsignelser som vi kommer fram och delar detta med er alla. Tills nästa gång när vi kommer att tala om medvetandets Strålar.

Tsolians

 

http://pleiadedolphininfos.blogspot.ch/2016/01/meline-portia-lafont-reminder-and.html#more

 

Svensk översättning: Åsa Falk www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...